Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 78167817781878197820 ... 14809>
Повідомлення Додано: Пон 22 кві, 2024 10:08

Модератор Як на мене, то спочатку заповнять базу, а десь наприкінці цього, чи на початку 2025 заспустять і електронні повістки.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 22 кві, 2024 10:12

Дюрі-бачі написав:Модератор Як на мене, то спочатку заповнять базу, а десь наприкінці цього, чи на початку 2025 заспустять і електронні повістки.

Теж так думаю
Банк чи мобільний оператор просто в СМС повідомляє про зміну умов обслуговування чи тарифу через-місяць другий, і це приймається по замовчуванню якщо не робити нічого.
Суди просто шлють лист (а інколи і не шлють) , і людина вважається повідомленою.,
Чому хтось має бігати один за одним , тягати в бусики, щоб щось комусь вручити?
Зараз щоб щось проґавити , не отримати, не бути повідомленим - це треба прикласти зусилля для цього.

Взагалі з цим великим пакетом зброї від США, та на додачу до зброї обіцяної Європами/канадами, виходить суттєва кількість. Якщо все виконають, то може бути рекорд по року.
Це по-перше повністю вибиває аргумент у махрових ухилянтів «з палками на Токмак? Ні.». Тепер не палками. Тепер що не вистачає?
По-друге розвіює ілюзії «пацифістів» (а по суті прихильників здатись терміново, бо нема зброї) що все, війні скоро кінець, ми здаємось.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 22 кві, 2024 10:22, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2474 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 22 кві, 2024 10:14

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Чому хтось має бігати один за одним щоб щось вручити?

Так і в новому законі частково це є, в контексті "якщо не вдалось вручити листа з вимогою, то вимога вважається врученою"
Дюрі-бачі

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 22 кві, 2024 10:33

Дюрі-бачі написав:
  Hotab написав:Чому хтось має бігати один за одним щоб щось вручити?

Так і в новому законі частково це є, в контексті "якщо не вдалось вручити листа з вимогою, то вимога вважається врученою"

суди так не вважатимуть.
бо за цією логікою кожен, хто бачив Анжеліну Джолі, може рахуватись її коханцем, а збірна північної кореї - чемпіоном з футболу, в що вони всі і вірять.
це взагалі на голову не тягується з юридичної точки зору
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 409 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 22 кві, 2024 10:35

Я считаю, гетьманцов - коллаборант, открыто писал в Веницианскую комиссию с поддержкой ФСБшного "московского патриархата", который не хочет отпевать наших воинов и призывает нас убивать. Для таких надо создавать штрафбаты и гнать на фронт.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 22 кві, 2024 10:39

Бетон написав:суди так не вважатимуть.
бо за цією логікою кожен, хто бачив Анжеліну Джолі, може рахуватись її коханцем, а збірна північної кореї - чемпіоном з футболу, в що вони всі і вірять.

Не знаю як суд зможе це інакше трактувати статтю 27.3.3.
Днем вручення вимоги є ... день проставлення у поштовому повідомленні відмітки про відмову отримати вимогу чи відмітки про неможливість вручення вимоги

Та й практика вже далеко не нова, ті ж суди заочно розглядають купу справ, про які люди навіть не в курсі.
Дюрі-бачі

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 22 кві, 2024 10:44

Модератор написав:Шановні форумчани, поділіться своїми думками в коментарях під матеріалом👇

Електронні повістки: чи передбачені вони новим законом про мобілізацію

Як вважаєте, електронним повісткам все ж бути?

електронні повістки були б у нагоді якщо б охоплювали нещасних біженців 18-60,
турбопатріотів з краківських, віденських, барселонських та монреальских ТРО, щоб нагадати що держава про них пам'ятає і в них завжди є шанс довести свій полум'яний патріотизм не тільки обгорнувшись державним прапором на матчі УЄФА з суворим випромінюючим лють виразом обличчя, але в тих самих умовах що і українці України. Бо ж при досягненні РПВ вони будуть першими волати про зраду, про то що б якби була можливість, якби вони знали то ворог був неодмінно покараний.
Але Ф.Веніславський, здається, відкинув цю єдино корисну опцію.
Для внутрішнього ринку, опція так себе, щоб була хоч якась користь, потрібен звортній звязок, щоб улистуванні з ТЦК військовозобов'язаний міг поділитися власними міркуваннями та аргументами у вільній, конструктивній атмосфері
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 кві, 2024 10:45

Дюрі-бачі написав:
  Бетон написав:суди так не вважатимуть.

Днем вручення вимоги є ... день проставлення у поштовому повідомленні відмітки про відмову отримати вимогу чи відмітки про неможливість вручення вимоги

Не знаю як суд зможе це інакше трактувати. Та й практика вже далеко не нова.

ну я і тисячі, сотні тисяч сучасних громалян взагалі не ходять на пошту. це анахронізм.

ви мені винні 100 тисяч долларів. ви це не помітили? а я приходив з вимогою до вас, а вас дома не було. все ви мені винні.

как в том анекдоте: видишь суслика?
нет?
а он есть

в мне зараз два суда.
мене визивають телефоном, повісткою під підпис, на пошту і в дію. і тільки після підпису рахується що я і відповідач - сповіщені. не дай боже відповідач не підпише, що отримав.

так що у нас судочиснтво зміниться тепер чи що??
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 409 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 22 кві, 2024 10:57

Hotab написав:Взагалі з цим великим пакетом зброї від США, та на додачу до зброї обіцяної Європами/канадами, виходить суттєва кількість. Якщо все виконають, то може бути рекорд по року.
Це по-перше повністю вибиває аргумент у махрових ухилянтів «з палками на Токмак? Ні.». Тепер не палками. Тепер що не вистачає?
По-друге розвіює ілюзії «пацифістів» (а по суті прихильників здатись терміново, бо нема зброї) що все, війні скоро кінець, ми здаємось.

Хто сказав що пакет великий ?
Нема ж ніякої конкретики що саме піде в Україну
Добре якщо крім розходнків - снарядів, ракет, щось залишиться на нові пускові петріот.
Лопати ще заробити треба.
Вчора Прошинський К. розповідав що дефіцит лопат у саперів, для фортифікації під Бахмутом довелося з Дніпровського Епіцентра за власний кошт замовляти.
fox767676

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 кві, 2024 11:02

Потенційний річний обсяг виробництва українського військово-промислового комплексу становить $18-20 млрд, однак уряд може профінансувати лише третину через обмежені ресурси.

Аби тільки не економічне бронювання.
хай бідні з диванів донатять на лопати, аби тільки заможні не змогли відкупатися САУ та ракетами
fox767676

Профіль

#<1 ... 78167817781878197820 ... 14809>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman, pesikot і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор