detroytred написав:До речі, навіть не почну по полицях оту маячню розбирати.
А що розбирати -якщо все по поличкам. Є ситуація що два бувших військовослужбовці ЗСУ - розстріляли поліцейського? Є Звільнили їх з ЗСУ за 24 години до розстрілу( даю 90% що заднім числом) - звільнили Виявилось що вони крали гранати і збирались втікати - виявилось. Ці двоє ГЕРОЇ? - чи ПОКИДЬКИ?
Марія Певчих з ФБК випустила фільм "Предатели" (80-85% інформації вже роками в інтернеті, але декілька невідомих фактів
дехто роками тут намагався відбілити репутацію комуністів і совка взагалі, здається він немає уяви як роками жили партійні бонзи (починаючи з секретаря місткому маленького міста десь за Уралом і до секретарів цк)
4.) ч.2 ст. 348 "Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця;
5.) ст. 293 "Групове порушення громадського порядку " Кримінального кодексу України.
Пишуть, що кацапське рятувальне корито "Комуна" було атаковано ракетою "Нептун". Шо скажуть знавці, які стверджували, що в Україні ракети не виробляються?
fler написав:Пишуть, що кацапське рятувальне корито "Комуна" було атаковано ракетою "Нептун". Шо скажуть знавці, які стверджували, що в Україні ракети не виробляються?
Хто пише? Хто стверджував? Що сказати-то хотіли і кому?
А про ракети ще в лютому прямо сказав Камишін: *Найважливішою збройною програмою України наразі є ракетна програма. Про це сказав міністр із питань стратегічної промисловості Олександр Камишін на форумі, що проходить нині в Києві. Він відмовився розкривати деталі, але зазначив, що виготовлена зброя вже була успішно задіяна. "Але про неї (ракетну програму – Ред.) я скажу не більше ніж сказав мій президент. Що у нас з'явилася наша далекобійна зброя, яка вразила ціль на 700 кілометрів", – сказав він. https://lb.ua/society/2024/02/25/600256 ... snogo.html
Україна хоче спочатку узгодити без Росії підсумковий документ щодо закінчення війни, — Зеленський про саміт миру у Швейцарії
"Я думаю, що до саміту приєднаються понад 80 країн. Я думаю, що ми вийдемо з результатом. Принаймні за трьома пунктами. Якщо весь світ домовиться, що це справедливо, потім ми знайдемо формат, як зробити так, щоб на це пішла Росія. Я в цьому впевнений, що будуть сильні країни, здатні дотиснути політично Російську Федерацію. Так було вже із зерновою ініціативою", – заявив президент.
fler написав:Після 58 років не беруть (хіба якийсь виключний випадок) - можна спитати у військових. Держава не хоче марно витрачати гроші на підготовку та забезпечення тих, кого через рік-півтора треба звільняти.
В моєму варіанті -ситуація трошки інша 1 Мене готувати не треба , я готовий психологічно і професійно 2 Фізіологічно -мене вистарчить на тиждень/місяць..і після цього або 5 млн інвалідність , або 15 млн... Тому наше ЗСУ не настільки багате , щоб платити якомусь максимум кулеметнику - такі гроші.