Це не мати нажухує. Вони живуть разом згідно довідки і ведуть спільне господарство. І оцей суд це не питання одного дня. Давно міг подати документи на усиновлення і питання б закрив. Але ж виклик системі, я буду жухати далі. Система не хоче щоб її жухали. .
це не європейські цінності, це принципи совкової системи
Коли ти кажеш «це не європейські» я щоразу прошу тебе приводити приклади «європейських». І їх ти не здатний жодного разу привести.
detroytred
Система хоче не хоче -- це емоції, зойкання.
А ухвала суду - вже ні.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 24 кві, 2024 11:30, всього редагувалось 1 раз.
kingkongovets написав: зи: час таранити майно бігунців та ухилянтів невпинно наближається, істериками в сервісних центрах за кордоном повністю задоволений
Це не мати нажухує. Вони живуть разом згідно довідки і ведуть спільне господарство. І оцей суд це не питання одного дня. Давно міг подати документи на усиновлення і питання б закрив. Але ж виклик системі, я буду жухати далі. Система не хоче щоб її жухали. .
це не європейські цінності
Отож. Ця пара могла і має право подати заяву на наявність батька у будь-який момент.
До речі!!!! Це як чоловік зараз може заявити, що він жінка))) Відчуває себе жінкою і нічьо... Європейські цінності...
І ломитися у жіночу вбиральню, змагатися і вигравати на спортзмаганнях в жінок, чемпіоном ставати))
Hotab, Ви не праві і самі собі суперечите Суд, як раз повинен дотримуватися букви закону і не зважати на емоції, судження, домислення і т.д. У данній справі буква закону каже, що чоловік, який має на утриманні 3+ дітей, має право на відстрочку. Докази утримання надані, згідно букви закону відстрочка має бути надана. А те, що мати отримувала допомогу, не є сутністю данної справи і не може бути використано при винесенні рішення. Це предмет іншого (в разі бажання державних органів чи Вас, якщо Ви бачите тут несправедливість) позову.
Вже яку сторінку віддано на "хотєлку", яку "треба" прийняти до уваги судом.
Парламент збільшив чисельність Державної прикордонної служби України на 15 тис. військовослужбовців
Загальна чисельність Державної прикордонної служби України протягом року з дня припинення або скасування воєнного стану на території України, становитиме до 75000 осіб
300 тыся полицейских
смотри уже пол миллиона готовых ухылянтов с ружьём. ротация хоть сегодня проводи
а взагалі. 1. батько не встановлений згідно документів - мати отримує допомогу 2. чоловік (чоловічої статі) утримує більше трьох дітей (довідка сумісного проживання) - отримує відстрочку.
яке рішення приймає наш суд - по європейськи чи по кацапськи? звісно по кацапським. Європою тут і не пахло. і що саме цікаво - хто підтримує кацапські норми життя