|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 02 тра, 2024 18:18
Banderlog написав: budivelnik написав:Так, я хотів би щоб був ЗАКОН який дозволи в би 97,5% населення, яке не потрапить в ЗСУ - бути нормальним. а не перебувати в категорії -ворог Держави якого треба нагнути...
а я б хотів щоб закон був один для всіх і він діяв. Щоб ви не могли своїх синів одмазувати од зсу. Якось існування вашого бізнесу по випічці пиріжків для мене не очевидна цінність. Навіть якщо правда що ви курка яка несе золоті яйця для держави. Справа не тільки в геніях бізнесу. Може хтось філософ світового рівня, чи воротар збірної по футболу, чи чемпіон світу з боксу чи геніальний музикант на флейті або дуже смішний клоун всі мають бути в однакових умовах.
Всі повинні бути в ЗСУ. Підтримую, всі. Всі ? А хто тоді буде фінансувати ЗСУ ? Якими грощима ? У нас ЗСУ фінансується з податків, западні партнери ніколи не підписувались на це Якщо всі в ЗСУ, то хто платить податки ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 02 тра, 2024 18:36
Тепер трошки про пиріжки.... Є ЗСУ =1 млн осіб Є близька родина воїнів ЗСУ (бабуся/дідусь*2+мама/тато*2+дружина+діти(внуки)) Так от цієї близької родини десь 5-10 млн осіб..і з цих 5-10 млн -половина точно не працює(або діти/внуки, або батьки/прабатьки) Є середня зарплата в ЗСУ ..яка в 4 рази вища від середньої по Державі.... Отже Для того 1 боєць ЗСУ отримав зарплату..треба 12 особам працювати на середню зарплату і сплатити з неї 40%...бо крім на руки боєць ЗСУ отримує від працівник тилу ще й суму податків які за нього сплачують. Для того щоб ще 5 млн осіб(не працюючі родина бійців ЗСУ) отримали пенсію чи ще там щось - треба ще 1-2 млн працівників.....
от і виходить Можна прикинутись тупим і писати сотню повідомлень -чому ще не в ЗСУ а можна трошки напрягтись і трошки змінити свою поведінку і написати Я дякую тим мільйонам людей в тилу, які крім того що утримують мене , ще й дають можливість моїм дітям/батькам не жувати паперові гроші які я присилаю з фронту, а купувати за прислані мною гроші пиріжки...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 02 тра, 2024 18:46
fler написав:Формула Ба - це формула Зе. Чи хтось до цих пір не зрозумів? Формула Сі - це формула пу. Про формулу Ба + Сі мені нічого не відомо. Вона точно вже існує?
тов. сі прагне ревізії Агунського договору тов. ху не в тій позі щоб його слухали
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 02 тра, 2024 18:51
UA написав: fler написав:Формула Ба - це формула Зе. Чи хтось до цих пір не зрозумів? Формула Сі - це формула пу. Про формулу Ба + Сі мені нічого не відомо. Вона точно вже існує?
тов. сі прагне ревізії Агунського договору тов. ху не в тій позі щоб його слухали
Незрозуміло, звідки ти це взяв ... до речі, айгунський договір ... На шо це Китаю ? Все що там є і так Китай бере нижче собівартості, ассиміляція китайців там висока. Все і так само впаде в руки, без ревізії
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 02 тра, 2024 19:00
budivelnik написав:Тепер трошки про пиріжки.... Є ЗСУ =1 млн осіб Є близька родина воїнів ЗСУ (бабуся/дідусь*2+мама/тато*2+дружина+діти(внуки)) Так от цієї близької родини десь 5-10 млн осіб..і з цих 5-10 млн -половина точно не працює(або діти/внуки, або батьки/прабатьки) Є середня зарплата в ЗСУ ..яка в 4 рази вища від середньої по Державі....
Середня зарплата в ЗСУ в 4 рази вище від середньої тільки в тих 300 тисяч, що сидить в зоні бойових дій. Купа військовослужбовців в тилу сидять на з/п 21-29 тис. грн. + 4,2 тис. грн на їжу + 500 грн на форму. І Все.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 02 тра, 2024 19:11
Denik написав: budivelnik написав:Тепер трошки про пиріжки.... Є ЗСУ =1 млн осіб Є близька родина воїнів ЗСУ (бабуся/дідусь*2+мама/тато*2+дружина+діти(внуки)) Так от цієї близької родини десь 5-10 млн осіб..і з цих 5-10 млн -половина точно не працює(або діти/внуки, або батьки/прабатьки) Є середня зарплата в ЗСУ ..яка в 4 рази вища від середньої по Державі....
Середня зарплата в ЗСУ в 4 рази вище від середньої тільки в тих 300 тисяч, що сидить в зоні бойових дій. Купа військовослужбовців в тилу сидять на з/п 21-29 тис. грн. + 4,2 тис. грн на їжу + 500 грн на форму. І Все.
Трошки не так Держбюджет на 2024 рік Зарплати військовослужбовців - 518,8 млрд грн /12місяців/1млн=43200грн/місяць особа Середня зарплата по Україні -17442.офіційно працюючих-9 млн з яких бюджетників-3млн. Отже 6 млн оплачуюють -3 млн бюджетників(1 млн ЗСУ+1 млн вчителі/лікарі+1млн інші силовики/пожежники/чиновники) З моєї точки зоруТой хто в ЗСУ отримує 25000 грн в місяць - нічим не відрізняється від того хто в тилу отримує 15000 грн/місяць Якщо точніше - в того хто в ЗСУ на 25000 немає ніяких досягнень які б перевершили досягнення того хто в тилу на 15000....але тільки до моменту отримання 25000 Як тільки пішло 40000-50000-150000 - так відразу повага і шана до цієї людини зростає.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 02 тра, 2024 19:31
pesikot написав: UA написав:тов. сі прагне ревізії Агунського договору тов. ху не в тій позі щоб його слухали
Незрозуміло, звідки ти це взяв ... до речі, айгунський договір ... На шо це Китаю ? Все що там є і так Китай бере нижче собівартості, ассиміляція китайців там висока. Все і так само впаде в руки, без ревізії
Додам дещо. Китаїзація кацапії дійсно круто прискорилася з 2022 року: китайською мовою вже перекладаються сайти уряду, на керівні посади різного рівня (місцевого, регіонального) поступово просувають "породистих" китайчат, причому є випадки, коли призначають з подачі китайського уряду, юань в рф важливіший за долар. Поки що Китай є найбільшим постачальником військової зброї для рф, але США та ЄС нещадно тиснуть санкціями і перемовинами на вищому рівні. Тому, вангую, що Китаю доведеться зробити вибір - чи завершувати цю війну, чи поступитися часткою на ринку США та ЄС на користь інших країн.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 тра, 2024 19:33
Denik написав: budivelnik написав:Тепер трошки про пиріжки.... Є ЗСУ =1 млн осіб Є близька родина воїнів ЗСУ (бабуся/дідусь*2+мама/тато*2+дружина+діти(внуки)) Так от цієї близької родини десь 5-10 млн осіб..і з цих 5-10 млн -половина точно не працює(або діти/внуки, або батьки/прабатьки) Є середня зарплата в ЗСУ ..яка в 4 рази вища від середньої по Державі....
Розмір середньої зарплати в Україні за підсумками 2023 року збільшився на 17,3%, до 17 442 грн.
Про це свідчать дані Держстату.
Щоб утримувати одного військового, по мінімуму, то тре (21 000 + 22%ЕСВ) + 4 200 + 500 = 30 320 грн При середній ЗП, 17 442 * 0.195 = 3401.19 Цивільні, беремо 10 000 000, я округлю, платять = 34 000 000 000 грн Військовим, 1 000 000, я округлю, потрібно = 30 320 000 000 грн Начебто, паритет, але це тільки по ЗП А зброя, а техніка, а пальне до техніки, а ремонт техніки Тому співвідношення, по budivelnik'у, 1 військового забезпечують 5 працюючих десь так і є. Ну може 4 працюючих PS. Якось на заправці бачив, як військовий, зі свого ліміту палива, заправив авто якоїсь знайомої жіночки
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 02 тра, 2024 19:36
fler написав:Формула Ба - це формула Зе. Чи хтось до цих пір не зрозумів? Формула Сі - це формула пу. Про формулу Ба + Сі мені нічого не відомо. Вона точно вже існує?
Надіюсь у Швейцарії запропонують дієву практичну формулу, а не просто зберуться поп...ти та кави попити. Якщо так бояться ескалації та яо Росії, то придумайте щось в невійськовій сфері. Наприклад, я б запропонував встановити для росіян Податок на війну - до того часу, доки вона йде. Можна навіть через Генасамблею ООН протянути. Податок має бути для всіх - державних інституцій, юридичних осіб та громадян, а всі кошти йдуть у фонд відновлення. І всі країни, які проти війни повинні його запровадити. Наприклад, захотів узкій провести час готелі/ полетіти літаком, зняти/купити квартиру - плати 10% податку. Кораблик захотів відпочити у порту - заплати 10% податку. Посольство при оплати комунальних - плати 10%. І т.д. і т.п., придумати можна багато чого, подивився б я на рейтинг х..йла після року такого податку. Просто таким чином світ міг би якось впливати на такі ядерні держави
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 02 тра, 2024 19:39
budivelnik бандерлог не буде воювати безплатно. Не тому що не можу це собі дозволити. Це діло принципу . Тупо повернусь і піду. Я не комуніст . Даж коли тут отримую 2тисячі доларів вже починаються сумніви нащо воно мені треба. В батьків тієї пенсії на двох менше 300 доларів в місяць. Вони ще там щось і одкладають. І даж сорять дєньгами.))) Памятник собі на цвинтарі за 600 долярів поставили, красівий афігєнний, з фотографіями в повний ріст і датами народження.))) На мою сімю в мене поки трати од 400 до 500. Якось без вашої допомоги і даж з тюрми на пару років мені налічки на батьків і сімю вистачить))) і без гаражного розпродажу. Якщо ж виїду за кордон то й панчоху розвязувати не доведеться. Окрім того, ви не повірите, но багато ніщібродів в Україні взагалі не хотять ні працювати ні служити. Наперекір всім економічним законам) Якось перебиваються і даж умудряються бухати. ) Ваша схема була б робоча якби я був голодним псом війни і без кісточки хазяїна здох. Но ні, я маю право бути тупим.))) І таки спитаю, чого сини не в зсу? По закону? Знайшли якісь лазєйки і в новому законі ?) Невже вони влаштувались на завод дронів? Тіки чесно.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1