Мало того, що з арти(де і так бракує марсіан) висмикують/позичають марсіан для інженерних робіт/облаштування оборон-ліній... так вже почали брати для допомоги піхоті/для їхніх інженерних робіт...
І що?
А результат - незабарився!
На тих інженерних роботах в піхоті - одного марсіанина контузило і посікло йому ногу...
stm написав:Шаман, уволились с работы и там же работают, но теперь неофициально. Штраф физику меньше, чем штраф предприятию.
Цікаві цифри економічної статистики. Здається вийде що, армію моб. ресурсом не поповнили, а залишки економіки вдало утилізували. Пакистанські трактористи це круто
UA написав:ТЦК попустить коли план зменшать / відмінять. Зараз ставлять план по кількості
Я вас трохи розчарую. Їх "попустить" НЕ скоро! Одна річ, коли треба лише трошки "добрати"/докомплектувати і зовсім інша річ, коли... Навіть не хочу писати(ризикувати?), скільки на Марсі в одній бригаді, де воює на моменті термінатор "Т-1000")) бракує марсіан...
Hotab написав:А ви ж їм сказали, щось на кшталт «ти порушуєш закон! А я завжди проти порушень закону! Я он дуже засуджую бусифікацію, як незаконну!» Чи невже ви не сказали? Невже «это другое»?
Ха-ха. Звісно я їм нагадав про адміністративну відповідальність, і що рано чи пізно вони понесуть покарання, але сподіваюсь це буде зроблено згідно законодавства
Hotab написав:А коли їх будуть пакувати, ви будете їм казати «а я ж попереджав!»
ні я буду казати що це чергове грубе порушення 146 статті ККУ
одній бригаді, де воює на моменті термінатор "Т-1000")) бракує марсіан...
Коли умовного Яму силоміць відправлять в штурмовики (він ще сам казав що на 99% впевнений що саме там буде) , він буде казати «ага, от в арту я б пішов..вам там в арті (авіації, тилу, розвідці, тощо) добре, а ось мені… » Але зараз не йде. Дивно, правда. Взагалі це життєве кредо і сввдомий вибір бути моральним «кріпаком». Пасивність породжує невдаху і терпілу.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 08 тра, 2024 11:33, всього редагувалось 1 раз.
UA написав:ТЦК попустить коли план зменшать / відмінять. Зараз ставлять план по кількості
Я вас трохи розчарую. Їх "попустить" НЕ скоро! Одна річ, коли треба лише трошки "добрати"/докомплектувати і зовсім інша річ, коли... Навіть не хочу писати(ризикувати?), скільки на Марсі в одній бригаді, де воює на моменті термінатор "Т-1000")) бракує марсіан...
stm написав:Шаман, уволились с работы и там же работают, но теперь неофициально. Штраф физику меньше, чем штраф предприятию.
Цікаві цифри економічної статистики. Здається вийде що, армію моб. ресурсом не поповнили, а залишки економіки вдало утилізували. Пакистанські трактористи це круто
Если будет надо прям очень будут и пакистанские трактористы. Фирмы выводя из под удара сотрудника не рождённого для войны реально выводят себя из под удара раздачи повестки директором и штрафов. Умные фирмы не уменьшают при этом отчислений ПДФО, ЕСВ и ВЗ. Через квартал уже будет видно каких больше.
Є вже ф 16. Дуже м'яко, тихенько і низько полетів, радянські лушпайки якщо пролетять поруч, то всратися можна, сусіди казали, що крила голубі, а морда блакитна, бо сам я його тільки чув. Так що орків чекають "добрі" новини. Зі святом усіх, дочекались справжню авіацію!
Banderlog написав: Головне , пора братись за великі міста.
Це накакавши на закони країни, отримавши румунський аусвайс і виїхавши в Європу, почали такі цікаві думки лізти в світлу голову?
румунський аусвайс в мене давно. Ще поки не виїхав. Поки воюю. Од бригади зосталась за рік половина. Но в случаї грандіозного шухєру , даж в лічном плані, обязатєльно виїду. Ще пару таких з нашої області знаю. можете вважати що румунські війська вже воюють)))) Ви проголосували за петицію запросити війська європи в Україну ?
vitaliiangel написав:а тем временем пакистанский тракторист
...або занзібарський))
А як я тут рік-півтора тому писав, що "якщо не хочете самі йти на фронт, то залучайте/купляйте трактористів з бідних країн..." - то казали "таке не можливо!"
А як тепер не на фронт, а в тил/в економіку трактористів Зімбабве залучати - так вже ідеї проскакують?))