Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 80868087808880898090 ... 15222>
Повідомлення Додано: Суб 11 тра, 2024 15:58

Re: Напад росії і білорусі на Україну

budivelnik написав:
  Faceless написав:А якщо положення закону визнають такими, що порушують Конституцію
Це може зробити тільки Конституційний Суд , який складається з політиків призначених при Зеленському і Порошенко...
Якщо Зеленський і Порошенко і Тимошенко і Яценюк і .... - який суддя ризикне прийняти рішення яке буде йти проти усіх?
І взагалі -
Хто хоче зробити - той робить
хто не хоче - той пояснює чому не вийде....
Як бачимо, поки ніхто і не робить...
Faceless
Модератор

Подякував: 1496 раз.
Подякували: 8245 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 11 тра, 2024 16:05

katso написав:
  Faceless написав:Далі, Укрпошта констатує неможливість доставки

Як констатує, яким документом? Укрпошта це державна структура, діяльність якої регулюється Законом України "про поштовий зв'язок" - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2722-20#Text - і там немає жодного слова ані про повістки ні про тцк. Там є тільки фраза "У разі неможливості вручення адресатам поштові відправлення (поштові перекази) повертаються відправникам" - кто то может себе представить как это будет на практике в случае с повесткой?

Не треба ніякого окремого закону для повісток. Просто відправляють рекомендованим листом. Рекомендований лист вручають особисто під підпис. А якщо не можуть вручити - проставляють відповідний статус. От і все
Faceless
Модератор

Подякував: 1496 раз.
Подякували: 8245 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 11 тра, 2024 16:09

katso написав:Там є тільки фраза "У разі неможливості вручення адресатам поштові відправлення (поштові перекази) повертаються відправникам" - кто то может себе представить как это будет на практике в случае с повесткой?
в тцк будет специальный человек заниматься учётом вернувшихся повесток. В случае суда он же будет предоставлять доказательства что она отправлялась. Если 100 человек подадут в суд он уволится. Единственное что от позыва до первого заседания может пройти год. . Ответчик конечно не явится и суд будет перенесен раза 3. Потом судья запросит у тцк неврученные повестки и укрпошты факт невозможности её вручить. Но эти документы где-то потеряются.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 11 тра, 2024 16:14

Bobua написав:
  M-Audio написав:Моя "спадщина" частково зруйнована, частково кинута на здобич окупантам. Тобто я вже запропоноване вами покарання отримав. То я можу здати паспорт із громадянством, і їхати куди захочу?

Повернення в Україну -- лише через в`язницю.

Мабуть мало 150 млн ворожого населеня країни-агресора, треба ще із частини власного населення зробити ворогів.

Ізраїль зробив. І не вмер. А дуже навіть навпаки...
Тут нещодавно наочна демонстрація була, чим Ізраїль відрізняється від України. І є дуже сильне враження, що, якби не ця різниця, існування Ізраїлю було б (із самого моменту його створення) під значно більшим питанням, ніж зараз з Україною.
І ні. Так здача паспортів не діє.
Діє для осіб, що вже втекли. Коли хочуть подовжити зручний для життя паспорт. Але без відсидки це вже неможливо...
Здача паспорта в контексті мого повідомлення - це не самоціль, а як показник того, що більше в держави немає претензій до її громадянина. Він заздалегіть отримав покарання (хоча і не бажав цього), що передбачено за "втечу", і тепер має право вчинити "злочин", за який його було покарано. Без наслідків.
А якщо це було не покарання за власну провину, то хтось-таки повинен понести відповідальність за цей злочин, і компенсувати збитки. Нехай не зараз, зараз не до компенсацій, тут би вижити, я це розумію. Але ж відповідальними хочуть зробити клятих ухилянтів, а не тих, хто повинен був піклуватись про мою безпеку згідно суспільного договору.

Ну і щодо відсидки -- я ж і кажу, 150 мільонів ворогів за північним кордоном мало. Бо навіщо тоді я виїжджав із окупації? В тюрмі я і там міг би посидіти, якщо б захотілось.

До речі, я якось не в курсі -- а багато було бажаючих повернутись до Ізраїлю з числа тих, кому загрожувала в'язниця? Бо якось занадто велика ціна за новий паспорт.
Востаннє редагувалось M-Audio в Суб 11 тра, 2024 16:15, всього редагувалось 1 раз.
M-Audio

Подякував: 636 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 11 тра, 2024 16:15

vitaliiangel написав:А если налоговой всдумается закрыть /конфисковать ваш бизнес? у меня есть кейс когда с помощью налоговой кошмарили конкурента, который в итоге закрылся. Ну да штрафы ушли государству, в т.ч. чиновникам на зарплаты и хотабам на пенсии. Минус бизнес и сразу на душе полегче. Вы точно бизнесмен? С такой логикой ни один бизнес не выживет.

комбинат где я работал судился с налоговой каждый год, даже отдельный человек для этого был. Собственник говорил перестань судиться полбизнеса откусят. Работа у них такая. Сверху дают планы и крутись как хочешь. А тех кто за 3 копейки судится ненавидят, но особо и не трогают.
Є різні бізнеси
Є бізнес побудований на корупції/лобіюванні...
Тобто це не бізнес відразу , це схематоз по якому крадуть гроші.....
В таких бізнесах судові розбірки йдуть постійно , адже там треба не працювати , там головне в кого право підпису фінансових документів...

А є бізнеси , які залежать виключно від праці працівників в цьому бізнесі...
Такі бізнеси податкова кошмарить виключно здурі...По тій простій причині , що розоріння цього бізнесу не створює можливості комусь просто заграбастати....

Тому ще раз
В судовій суперечці виграють три особи
Судья+адвокат+прокурор - всі інші , хто мав необережність вляпатись в судові розбірки - програвали.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 11 тра, 2024 16:18

Faceless написав:
budivelnik написав:
  Faceless написав:А якщо положення закону визнають такими, що порушують Конституцію
Це може зробити тільки Конституційний Суд , який складається з політиків призначених при Зеленському і Порошенко...
Якщо Зеленський і Порошенко і Тимошенко і Яценюк і .... - який суддя ризикне прийняти рішення яке буде йти проти усіх?
І взагалі -
Хто хоче зробити - той робить
хто не хоче - той пояснює чому не вийде....
Як бачимо, поки ніхто і не робить...
маленьке уточнення...
Про Уряд Національної Єдності - опозиційні політики заявили і задекларували своє бажання його створити і війти в нього...
Тому ніхто - це досить маленьке коло з пяти богообраних осіб з допомогою який сонцесяйний керує Україною.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 11 тра, 2024 16:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Faceless написав:Рекомендований лист вручають особисто під підпис. А якщо не можуть вручити - проставляють відповідний статус. От і все

А щоб отримувач не виляв:
Працівникам Укрпошти Верховна Рада дозволила використовувати вогнепальну зброю https://gk-press.if.ua/pratsivnykam-ukr ... nu-zbroyu/
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1124 раз.

Профіль

2
4
Повідомлення Додано: Суб 11 тра, 2024 16:27

katso написав:Вообще изначально я оппонировал Хотабу который писал что для уехавших за границу эти повторяюшиеся штрафы спустят все имущество - а там повесток не будет, соответственно не будет и повтора нарушения
Это чего это не будет? Они будут помечать, что отправили по известному им адресу, и всё - повестка вручена, можно выписывать штраф. А то, что адресат её не получил -- это теперь его проблемы, надо было обновить данные. Повестку можно даже не отправлять, а просто поставить галочку где-то у себя в базе данных -- всё равно у них нет обязанности доказывать, что они её действительно отправили, поэтому даже в суде достаточно заявить "мамой клянусь" и показать галочку.
M-Audio

Подякував: 636 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

1
2

Shaman написав:я думаю, хто ж вилізе з оцим - а у них негрів лінчують... :D

а не хочете більш уважно подивитися, чому були війни в цих країнах?

югославія - коли почали бомбити Белград - коли серби вирішили, що косовари не люди й їх можна трохи порізати?

Ірак - теж черговий диктатор вирішив, що йому потрібна маленька війна й напав на Кувейт?

Лівія, Сірія - це коли там у влади одна пика десятки років?

коли ви оце починаєте так писати, ви виправдовуєте Рашу, бо вона каже те саме - чому США можна, а нам не можна повоювати? бо є нюанс дуже великий. що якщо уважно подивитися, то причини зовсім різні цих війн.

а для вас немає різниці - чи то бандюк б'є людину, чи то поліцейський бандюка - не бачите різниці :D
не хочу більш уважно. не бачу різниці . насильство є насильство а війна це війна. Війна в нас в крові і в самій основі цивілізації.
Щодо того що в них негрів лінчують , мені якось байдуже то їх справа))) це у них там якісь странні бутафорські двіжєнія блек лайф меттерс ))) я в них не участвую )
ще мені не цікаві корінні права індіанців , права нетрадиційних орієнтацій і даж виборче право жінок. ) Я не то шо проти , мені БАЙДУЖЕ.
Banderlog

Подякував: 116 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

1
1

budivelnik написав:
  Hotab написав:budivelnik
Я вже знов смокчу сіську. На радість флумана))
Подивлюсь наскільки довго мені це буде цікаво. Поки що так. Бачу розвиток.
Не переживайте
Ще парочку нововведень від Гетьманцева і я створю Вам компанію...

Це прямо протирічить багатороковим розповідям про слабку залежність від влади, від регуляторів ринку.

Скіко там ви нараховували вплив - 5%?
А я вам пояснював, що рахувати у відсотках вплив, значення -- це груба помилка. Особливо стосовно регуляторів ринку.

"Працювати треба так, щоб не залежати від чужих рішень" (перший з двох ваших постулатів) --- а воно он як. Достатньо лише декілька рухів від Гетьманцева.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 80868087808880898090 ... 15222>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор