detroytred написав:До майора включно може рости без закінчення ввузу. Отримати сержанта, курси, молодшого л-та і т.д. А комзводу і овсі сержант може бути.
Перед Успіхом великий шлях!
Ого, яка кар'єра перед Успіхом є, а він все за кицею звільнитися хоче. Дивний.
Війна... Час надзвичайного зростання шансів. У всьому. Від загибелі і до злету.
Але не всі такі азартні. Багатьох влаштовує рутина.
Игорь Алексеевич написав:Это что спецом так, что бы начались волнения внутри страны и тем самым уйти от проблем войны?
либо ситуация неуправляемая и полностью делегирована на места. Это же подтверждают зубы дракона раскиданные вдоль трассы, изготовили, вывезли на бумаге всё есть, а по факту главного нет. Контроль такая же важная функция управления, как и постановка задач. Там где нет контроля ситуация становится неуправляемой, потому что в итоге каждый делает как ему удобно.
Дело не в контроле, а в системе управления и менеджерах на местах
За последние года систему по максимуму уничтожили, управленцы на местах от самого верха и вниз максимальные дилетанты занятые набиванием карманов, а не решением задач. Они даже не знают ЧТО делать и зачем
detroytred написав:Витримується рівень допустимої для виведення з ладу межі? Тобто і начебто виводяться-руйнуються, але не більше ніж 15%?
Не люблю гратися з процентами, бо там широке поле маніпуляцій. Подивіться росстат. Там є щотижневі дані по виробництву бензину. До початку ударів виробляли понад 900к тон,при споживанні 800. На піку березневих ударів виробництво впало до 750, потім була пауза і їм вдалося відновити до 820-830. Зараз удари відновилися і виробництво знову падає. Минулого тижня 750 було. Будем спостерігати...
Я випадково звернув увагу на відсотки в новині і пригадав, що чув їх раніше.
Справа не у % і не в абсолютних значеннях, а в меті. Яка мета? Просто втрати матеріальні, грошові? -- так може можна по чомусь більш вартісному бити? Якщо саме в паливі, то коли кількість перейде в якість? Бо втрати-оновлення 15% -- це ні про що. Бо перерозподілом регулюється: закуплять за кордоном; менше витратять палива на розкіш, але оборонка отримає, як і раніше. Мета? Ударів по НПЗ і саме отакої потужності ударів.
Це нагадує оту витрату ракет-шахедіа орками, коли вони били по розподільчій системі. Ми оновлювали... А от коли почали бити по потужностях регулювання... І то не до кінця... І то ми обмежуємо населенню, а оборонці навряд... Сенс отакої витрати ракет їми?
Я не спорю, можливо сенс є, але я поки не натрапив на ясний чіткий показ. Поки враження -- з метою захопливих історій...
❗️Если лицо не находится по адресу, указанному в ТЦК, и физически не получило повестку, она всё равно будет считаться врученной, - постановление Кабмина
Также надлежащим оповещением является: ▪️личное вручение повестки - личная подпись, видеозапись вручения или видеозапись отказа от получения повестки; ▪️видеозапись отказа в общении с лицом, уполномоченным вручать повестки.
detroytred написав:Якщо саме в паливі, то коли кількість перейде в якість? Бо втрати-оновлення 15% -- це ні про що. Бо перерозподілом регулюється: закуплять за кордоном; менше витратять палива на розкіш, але оборонка отримає, як і раніше. Мета? Ударів по НПЗ і саме отакої потужності ударів.
Я думаю ціль - загальне виснаження економіки. В цьому плані НПЗ - дорога, важко відновлювана і потрібна для економіки річ. А ще - легкозаймиста. Альтернативу важко знайти. І незрозуміло, чому була майже місячна перерва, яка дала їм відновитися. ІМХО, при поточних темпах ударів реально просадити виробництво до 500К, і тоді їм доведеится багато імпортувати. ЦЕ удар і по населенню, і по економіці в загальному
Востаннє редагувалось sashaqbl в Суб 18 тра, 2024 13:33, всього редагувалось 1 раз.
pesikot написав:Під час спілкування з юристом, саме по темі закону про мобілізацію, хтось задав пряме питання: -- Я знятий з облік чи потрібно мені оновлювати дані ? Відповідь юриста: -- Так
но якщо знятий з обліку значить штраф од воєнкомату може зявитись лиш коли станеш на облік?
якщо знятий з обліку, то ти не військовозобов"язаний, фарш назад не прокручується
В ТЦК э дві печатки. Сині такі. На одній написано "Знятий з обліку" на другій "Виключений з обліку". Відчуйте різницю.
Успіх написав:Bobua Цікаво, а нам, фронтовикам - теж треба оновити дані?
Так. Такий от казус в законі
https://tsn.ua/ukrayina/u-kiyevi-tck-na ... 76942.html. Як тцк повістку присилає ветерану без обоїх ніг. Як той же Деснянський тцк виключив його з військового обліку і випустив за кордон на протезування то певно що треба буде ще і ще оновлювати дані.
Під час спілкування з юристом, саме по темі закону про мобілізацію, хтось задав пряме питання: -- Я знятий з облік чи потрібно мені оновлювати дані ? Відповідь юриста: -- Так[/quote] У виключеного з обліку?
detroytred написав:Якщо саме в паливі, то коли кількість перейде в якість? Бо втрати-оновлення 15% -- це ні про що. Бо перерозподілом регулюється: закуплять за кордоном; менше витратять палива на розкіш, але оборонка отримає, як і раніше. Мета? Ударів по НПЗ і саме отакої потужності ударів.
Я думаю ціль - загальне виснаження економіки. В цьому плані НПЗ - дорога, важко відновлювана і потрібна для економіки річ. А ще - легкозаймиста. Альтернативу важко знайти.
Можна глянути росходи населення оркостану та оркодержави на усяку хфігню... Витрачати свої зброю (зброю! яка вкрай необхідна для відбиття військової навали на Україну) на сумнівне виснаження їх економіки (який отой рівень виснаження?) - ??? Саме це питання мене і зацікавило.