|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 28 тра, 2024 15:12
budivelnik написав: _hunter написав:Не обижайтесь, пожалуйста, но АЖ полсотни бумаги налогов - это банально один штраф с ухылянта
Зайвий раз показали свою необізнаність з тим як функціонує економіка... Мої 50000 папірців це надання товарів послуг для інших людей на 600 000...причому реальних.... А штраф - це папірці взяли..а під цими папірцями нічого й немає. Це те саме що додатково надрукували.Якщо йти вашою логікою - то навіщо працювати чи штрафувати...якщо можна просто друкувати. ПС те що податки - це еквівалент якоїсь зробленої корисної для населення роботи а який еквівалент з штрафу?
Снова не обижайтесь, но вы же оказываете абсолютно заменимые услуги: пропадет завтра ваш магазинчик - народ без проблем получит ровно те же услуги в любом другом - пусть и на 5 минут дальше. Штраф - это не "печать" - деньги-то ухылянт честно заработал. Значит банальное парераспределение.
Востаннє редагувалось _hunter в Вів 28 тра, 2024 15:14, всього редагувалось 1 раз.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 28 тра, 2024 15:14
dimo_0n написав: budivelnik написав:1 А чому я комусь повинен щось віддавати?
Не повинні. У вас їх просто заберуть, але ви будете до останнього сидіти у Ужгороді, а не у Харкові.
Поляки не змогли забрати у Львові..бо тут відсутня культура поклоніння Польщі. Ми поляків поважаємо...до момента поки вони не пробують заявити що Львів-польське місто На відміну від Поведінки Лада і йому подібних..він поважає російську культуру, вважає совок вершиною цивілізації...тому його й бомблять dimo_0n написав: budivelnik написав:А чим моя праця по 250-280 годин/місяць на протязі 30 років, практично без вихідних( за цей час 4*15 днів був у відпустці+ ще десь разів 20 було що не був на роботі довше ніж 72 години підряд( це включно з часом коли хворів) - відрізняється від праці тих хто сьогодні на фронті?
ризиками.
А що таке ризики? Я вже втратив 250 годин*12 місяців**30років=10,2 роки свого життя- отримавши за кожен рік десь 1 млн капіталу. Ви вважаєте що багато людей в ЗСУ -ризикнули сильніше від мене? Погоджуюсь що тих 50 000 які загинули( але їх сімї отримають 15 млн за загибель годувальника)+ тих 200 000 які отримали інвалідність - можливо ризикнули сильніше... Як бачите ЇХ ризики ПОРІВНЯЛЬНІ з моїми. При цьому я ризикував ще 30 років тому втратити 10 років ..і нічого не добитись.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 тра, 2024 15:16
З 22 хв сама суть.
Востаннє редагувалось Schmit в Вів 28 тра, 2024 15:35, всього редагувалось 1 раз.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 тра, 2024 15:21
_hunter написав: budivelnik написав: _hunter написав:Не обижайтесь, пожалуйста, но АЖ полсотни бумаги налогов - это банально один штраф с ухылянта
Зайвий раз показали свою необізнаність з тим як функціонує економіка... Мої 50000 папірців це надання товарів послуг для інших людей на 600 000...причому реальних.... А штраф - це папірці взяли..а під цими папірцями нічого й немає. Це те саме що додатково надрукували.Якщо йти вашою логікою - то навіщо працювати чи штрафувати...якщо можна просто друкувати. ПС те що податки - це еквівалент якоїсь зробленої корисної для населення роботи а який еквівалент з штрафу?
Снова не обижайтесь, но вы же оказываете абсолютно заменимые услуги: пропадет завтра ваш магазинчик - народ без проблем получит ровно те же услуги в любом другом - пусть и на 5 минут дальше. Штраф - это не "печать" - деньги-то ухылянт честно заработал. Значит банальное парераспределение.
Давайте по порядку Усик чи Кличко ставши боксерами , були одними з 100 000 таких самих боксерів. В принципі, якби вони не прийшли в секцію-їх би хтось замінив...То що тепер будемо з них насміхатись? Андрія Шевченко взагалі могли ЗАМІНИТИ приблизно 5 млн пацанів...але чому Шевченко - один і це при тому що навіть в УПЛ 18 команд на поле виходить 11 гравців і ще пяток в запасі... Ілон Маск -також не марсіанин Петро Порошенко - також починав з кондитерки... То чому враховуючи що ВСІХ можна замінити -ми не хочемо правильно ОЦІНИТИ тих хто чогось досяг? Тому ще раз Так, мене може ЗАМІНИТИ тільки той хто досяг МОГО рівня або вище....а це всього 5%. А раз так - то в чому принципова потреба саме мені закрити свій бізнес. якщо для того щоб щось аналогічне функціонувало потрібен такий самий як і я? _hunter написав:Штраф - это не "печать" - деньги-то ухылянт честно заработал. Значит банальное парераспределение.
Тільки в моєму випадку цей перерозподіл відбувається щомісяця.. а у випадку штрафа - перерозподілили один раз і все...більше перерозподіляти нічого.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 28 тра, 2024 15:23, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 тра, 2024 15:32
budivelnik написав: ЛАД написав:вы, "входящий в верхние 5%", вместе с сыновьями предпочитаете "экономический фронт" в глубоком тылу. Или к "верхним 5%" необходимость защищать родину с оружием в руках не относится? Я могу понять, что вас пока не призвали, но вы же доказываете, что и не должны призвать,
На відміну від вас-я не співаю оду совку типу в 1945 році підняв східну європу....
Читать вы так и не научились. "підняв східну європу" не то же самое, что "наладить работу местных властей, силовиков, комунальных служб". А вы не "співаєте оду совку", зато "співаєте оду" дикому капитализму и Милею. Ваш выбор и ваше право. Я вам этого не запрещаю и не объявляю за это врагом. И не грожу 37 годом. Я просто працюю. І за 2 роки зробив багато
Может, заробив? Позавчора спеціально провів тест , пройшов 12 км..йшов 3 години , останніх півтора - ледве не вмер.
Такой тест, наверное, прошёл бы даже я. На 15 лет старше. Сыновья такой тест пройдут? И подчёркиваю, я не отправляю ни вас, ни ваших сыновей на фронт сегодня. И не требую этого. В конце концов, сегодня в армии, может быть, 10% украинских мужчин, а на фронте, может, вообще 2%. Я писал: Я могу понять, что вас пока не призвали, но вы же доказываете, что и не должны призвать,
Я возражаю против этого. И, в отличие от вас, я не оскорбляю вас в каждом посте.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4855 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 28 тра, 2024 15:34
dimo_0n написав: budivelnik написав:Чи мені треба зупинити бізнес , залишити Державу без +50000, мешканців Львова без +600000 грнн/місяць товарів/послуг- щоб ЗСУ отримала напівдохлика за 20000 грн/місяць..
Без демагогії - наймаєте управленца, як директора вашого ТОВ. А самі як бенефіціар - до армії. Навіть не на нуль. Можна воділою до Сібіріата. Бізнес працює, ви служете. В мене є приклад знайомого, якій з перших днів в ТРО, а зараз у ЗСУ. Бізнес с обертом у 7млн грн\місяц. Та працює... Но це треба захотіти. Ось я відверто кажу - я не хочу служити. И не буду. Без отіх всіх шор на вуха про ФІЗО та вік....
1 А управлінця -це ЛАДА чи Дейтройта? чи пацана років 18-24 2 А він погодиться працювати даром? Бо собі зарплати я виписую мінімалку, щоб мати можливість донатити з бізнесу А сам живу з надходжень від вкладеного раніше капіталу. Чи ці надходження також на управлінця переписати
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 тра, 2024 15:37
ЛАД написав:Может, заробив?
Саме ЗРОБИВ.. Перевів два бізнеса на військові рейки Перше - в одному замінив всіх мобпридатних на мобнепридатних Друге - створив НОВИЙ бізнес в 2022 році , в якому з шести осіб тільки 2 мобпридатні, ПРИ ЧОМУ З МОМЕНТУ СТВОРЕННЯ БІЗНЕС СКОРОТИВСЯ НА 4 МОБІЛІЗОВАНИХ, ТОБТО Є 10 РОБОЧИХ МІСЦЬ , З ЯКИХ 4 ЗАЙНЯТІ МОБНЕПРИДАТНИМИ , 2 МОБПРИДАТНИМИ(РИЗИК ЩО ЇХ МОБІЛІЗУЮТЬ) 4 МІСЦЯ ВІЛЬНІ, ХОЧА ГРОШІ НА ЇХ СТВОРЕННЯ ВИТРАЧЕНІ(ЦЕ РИЗИК ЧИ НІ) Третє - за 2022-2023 і початок 2024 року - зменшив свої витрати і витрати своєї сімї на особисті потреби в 2 рази. Четверте - збільшив кредитні зобовязання бізнесів на 2 млн грн, це при тому що вклав у новий 6 млн.. Як думаєте я сильно покращив своє життя і життя своєї родини при таких розкладах? То як ЗРОБИВ чи ЗАРОБИВ ПС і в світлі попереднього повідомлення Я ЗАРОБИВ за 30 років 10 млн грн капіталу Чи я ОБМІНЯВ 10 років життя на 10 млн грн капіталу. Якщо обміняв - то це ЗРОБИВ чи ЗАРОБИВ?
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 28 тра, 2024 15:43, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 тра, 2024 15:41
Banderlog написав: Бетон написав:Навпроти Караваєвих дач просто зараз люди у військовій формі разом з поліцією «пакують» молодика ㅤ Видео есть. Ну хоть сигналят кто мимо едет и то молодцы
При всій повазі ,коли йшла бусифікація по гірських селах на західній ,теж були відео. І Ви чомусь не возмущались. І це при тому , що в глибинці з зніманням відео не так склалось як в столицях. Звідти народ вимели. А великі міста були недоторканні. Добровольці теж ішли і мали мисль що це на пару місяців а не пожизнєнно. У Вас була мисль про несправедливість буття? І зараз ті хто порішав, проти рпв. бо нічого воно доброго не принесе , бо через 2, 3 роки буде нова війна.... ніби 2, 3 роки життя це нічого.
Підтверджую, місцевим мешканцям по селам важко сховатися. Староста здасть, ,,чого це він буде ховатися як інші вже в ЗСУ.Нащо мені проблеми?,,. Хіба в геть глухому селі. На додачу про ,,справедливість,,. Села просто затрат..ють відключеннями світла. Неділю побув у селі у відпустці, відпочив від отих сирен-тривог. Відключення по 2-3 години кілька раз за добу. Або з 0 до 6 години телефон не встигав зарядитися на швидкій зарядці. У місті того ж обленерго один раз на годину за цілу неділю. 
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 тра, 2024 15:44
Востаннє редагувалось Xenon в Вів 28 тра, 2024 15:44, всього редагувалось 1 раз.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 тра, 2024 15:44
budivelnik написав: ЛАД написав: dimo_0n написав:............ Конечно не клеится! Не один феодал не пойдет с лопатой на другого феодала, у которого есть своя армия рабов. .......
Ну, именно феодалы как раз воевали сами. И не лопатами.
Парочка запитань 1 А у феодала була бронь по віку? 2 А у феодала - зяті сиділи в тилу? То що? Труси-хрестик. Чи ти не феодал , а твої зяті не раби?
Вы в др. посте написали: Позавчора спеціально провів тест , пройшов 12 км..йшов 3 години , останніх півтора - ледве не вмер.
Это не "бронь по віку"? Труси-хрестик. Чи ти не феодал , а твої сыновья не раби?
Сыновей в отличие от зятьёв вы воспитывали сами, лично.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4855 раз.
-
-
Профіль
-
-