Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 83928393839483958396 ... 14335>
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 16:07

dimo_0n написав:
  budivelnik написав:ПС
і в світлі попереднього повідомлення
Я ЗАРОБИВ за 30 років 10 млн грн капіталу
Чи я ОБМІНЯВ 10 років життя на 10 млн грн капіталу.
Якщо обміняв - то це ЗРОБИВ чи ЗАРОБИВ?
Та ви розсказуете про 5%??? Якось дивно...
Середньої руки ФОП ці 10млн заробляє за рік....

Для прикладу. Провайдер інтернетів має АРПУ 200грн. 10К абонів - це 2млн доходу. За винятком податків, ЗП та інших розходів - 1 млн у місяц чистого.
Для зменшення налогів та входу у ліміт - ФОП на жінку, дітей. То родина за 1 рік легко заробляє 10 млн. Чим ви кращій? Чому він та його співробітнікі - подпадають под мобілізацію, а ви ні?
Ці казки про білого баранчика-залиште свої дружині, коли вона вас буде пиляти що ви 0,2 млн в рік заробити не можете, в той час коли ФОП по 1 млн чистими в рік заробляє...
Чим будете пояснювати те що заробляєте в 50 разів гірше ?
Так само як Дейтрой
Який якби захотів....але він не хоче..

ПС
Читайте кономічну статистику
Гляньте на розбивку по пенсійному фонду
Тоді й побачите СКІЛЬКИ людей в Україні мають чистими 1 млн грн...
Не плутайте тільки з оборотом...
Я продаю(надаю послуг) на якихось 10 млн грн в рік - і при цьому чистими 1 млн в рік не маю.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 16:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

budivelnik написав:Я знаю що в Закарпатті дурнів валом..

а я знаю що у львові їх ще більше, і що далі?
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 16:09

dimo_0n написав:Ваш бізнес с дохідною частиною у 600К - це сміх для них.
Я не сперичаюсь
Але
а- мені вистарчає
б - в кінцевому залишку всього 5% мають вищий дохід
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 16:13

budivelnik написав:Гляньте на розбивку по пенсійному фонду
Тоді й побачите СКІЛЬКИ людей в Україні мають чистими 1 млн грн...
Не плутайте тільки з оборотом...
Я продаю(надаю послуг) на якихось 10 млн грн в рік - і при цьому чистими 1 млн в рік не маю.

1) ФОП може платити ЕСВ з мінімалки? Може. Тому в ПФУ буде 1500грн ЕСВ, а по факту?
2) ФОП 3 - це 5% податку з доходів
Тому вірте статистіці. Є 3 вида брехні - брехня, нагла брехня та статистика )))
3) Те що ви продаєте послуг на 1 млн на рік - круто. Але є ті хто продають стільки за місяць. Провайдер інтернету - в допомогу. Можете глянути скільки їх у нас. Так, не всі стільки заробляють. Але скільки заробляє такій ФОП маючи кілька сел та пгт - можете порахувати самі.

Другій приклад. Магазин парфума. Точніше 2. В місяц заробляють 100К. Хозяйка - ФОП-2.
Мережа шавух в місті на 200К населення - це біля 3 млн\міс. Але повар, офіціанти та директора броні не мають чомусь.

Чім саме ви круче зі своїми 600К\міс?
Востаннє редагувалось dimo_0n в Вів 28 тра, 2024 16:21, всього редагувалось 3 разів.
dimo_0n

Подякував: 17 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 16:13

русские вовсю начали обсуждать возможные переговоры
Политолог Мария Филь:
На данный момент запуск переговорного процесса — явно преждевременное решение. Позиция Зеленского ясна: он хочет продавить соглашение на своих условиях, но в этом его не поддерживает даже «генеральный спонсор» в лице США, понимая всю нереалистичность такого подхода. Позиция России в этом вопросе тоже предельно ясна: заявленные цели СВО должны быть достигнуты, иначе страну ожидает серьезнейший внутриполитический кризис, так как людям будет невозможно объяснить, ради чего было начинать конфликт, длящийся уже более двух лет.

Эксперт в сфере безопасности Сергей Храпач:
Россия заинтересована в такой форме окончания конфликта с Украиной, при которой она и далее сможет сохранять политическое влияние на государства, ранее входившие в сферу ее исторических интересов – это бывшие имперские территории и республики СССР. Самая крупная из них – Украина, которая и самая ключевая территория, поэтому переговорный процесс будет продуктивным, если Украина останется во внеблоковом формате, с декоративной армией и ориентированной на Кремль центральной властью. Однако это всего лишь стартовая позиция, соответственно, при военных успехах России позиция будет меняться в сторону усиления. Понимая свои финансовые и военные возможности, ЕС и США осознают, что победить Россию на поле боя Украина не сможет, как и Россия не сможет добиться полной и безоговорочной капитуляции Украины, без которой она не сможет восстановить свой статус-кво в этом регионе.

бедные США посчитали доллары и прослезились.
Журналист Кирилл Шулика:
Отказ Байдена от участия в так называемом «саммите мира» показывает только то значение, который украинский конфликт имеет для США. Важнее деньги на выборы. И вообще в американской политике это и есть самое главное, а Украина - просто одна из точек приложения внешнеполитических усилий, причем не самая главная. А для Глобального Юга, в том числе Китая, Украина - это в принципе точка на карте. Вряд ли там она вообще присутствует в том или ином виде в повестке дня. Что же касается мирного процесса, то сейчас для него нет никаких условий. Нет даже ни одной темы, по которой можно было бы достичь договоренности. Наверное, Россия ждет, когда она сможет навязать условия даже не мира, а перемирия с позиции силы. И в этом куда важнее, чем, например, легитимность Зеленского. Мирные соглашения подписывать не о чем, а о том, с кем это делать, сейчас думать несвоевременно.
как так росия воюет с НАТО а у главной страны НАТО эта война оказывается не имеет значения. Так может напасть на другую страну НАТО чтобы на вас наконец обратили внимание?
Политолог Олег Иванов:
На сегодня я не вижу особых перспектив у переговорного процесса. Во-первых, переговоры возможны не ранее, чем на стадии кульминации конфликта, когда у сторон задействованы все ресурсы для продолжения противостояния. Однако сейчас всё ещё продолжается стадия эскалации. Украина продолжает получать помощь от западных союзников, проводит очень жёсткую мобилизацию, а Россия активно занимается усилением своих ВС и ВПК, наступает на ряде направлений. На этой стадии конфликта переговоры по существу невозможны. Этап эскалации завершится, когда Запад прекратит оказание военно-финансовой помощи Украине, но в любом случае не ранее выборов президента США, которые состоятся в ноябре этого года, и при условии, что в них победит Дональд Трамп.

из всего прочитанного я делаю вывод, никто не знает целей СВО, но они должны быть достигнуты, иначе народ не поймёт ради чего 2 года идёт война. Вопрос почему за 2 года цели СВО не достигнуты и почему вдруг станут достигнуты в 2024 или др. годах в голове как-то не родился.

Перспектив у переговоров нет а у продолжения войны перспектив море, примерно как у всех завоеваний в 2023 году. Россия хочет перемирие с позиций силы. Тут вообще не понятно. Она же агрессор и тут же хочет перемирие. Может просто перестать агрессировать?

Китаю Украина неинтересна. Это важно. Сейчас по любому вопросу принято спрашивать мнение Китая. Америке Украина тоже неинтересна и вообще у неё заканчиваются доллары. Скоро попросит кредит у росии.

вся это шиза идёт из головы путина, если математически сложить всё когда либо сказанное им за последние 2 года. Ни одной новой мысли или идеи.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 16:36

UA написав:
  budivelnik написав:Тепер про потенціал
Є 6 млн мобпридатних
1 млн дає 70% доходів економіки
5 млн дають 30% доходів економіки.
Треба 0,5 млн мобілізувати
Кого будемо відправляти в армію а кого ЗМУСИМО працювати в тилу?

Мобілізувати будемо того, хто не живе в Конча Заспі та Новопечерський липках.
Критерій чіткий та зрозумілий.

По телегам та й в житті ні разу не бачив щоб в бусік пакували з Спортлайфу, або витягали з тих недешевих машин що під ними стоять. Або з житлових комплексів що заборами загородилися тягли ,,штурмовиків,,. Тцк простіше наловили работяг з маршрутки що їдуть на роботу.
alex lem

Подякував: 132 раз.
Подякували: 368 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 16:40

dimo_0n написав:Тому вірте статистіці. Є 3 вида брехні - брехня, нагла брехня та статистика )))
Навіщо Вам все ускладнювати?
Я Вам все спрощу
1 Чи може менеджер на зарплаті в 20 000 грн керувати одним з моїх бізнесів..
Відповідь -може , правда там дві умови
а - наявність авто
б - це мужчина , бо є специфіка щоденної доставки самовивоз пару сот кг товару ....
Але якщо це мужчина 25 років...то який виграш для ЗСУ , коли я в 58+ піду і моє місце в тилу займе НАЙМАНИЙ менеджер в 25+?
2 По статистиці
Держбюджет - Доходи 1 329 млрд грн....
Я пишу -5% найкращих платить 70%....
1 329 млрд*70% /1 млн платників=930 000 рік
Я заплатив в 2023 - 600 000 рік
Якщо врахувати що я в кінці цих 5%..то ясно що ті хто входить в перших наприклад 0,1 млн -платять в рази більше ніж я...

Тепер розумієте звідки цифри?
А те що Ви можете привести 100 000 тих хто отримує(платить) більше ніж я в рази -не дивно, бо вони входять в 1% найкращих...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 16:42

_hunter написав:справится вообще любой магазин из пешей доступности.
Справиться....
Але ще раз
Якщо Ви борець за краще для України..
То чому не розглядаєте варіант ще кращий ніж ваше справиться?
А давайте мобілізуємо того , хто НАЙГІРШЕ а не НАЙКРАЩЕ працює на економічному фронті
Що за дивне бажання прорідити найкращих..щоб що? залишились в тилу найнеефективніші?

Для розуміння
Давайте найкращих льотчиків відправимо танкістами..бо є найгірші льотчики які замінять
Найкращих танкістів в піхоту-бо є гірші танкісти , вони замінять...

Чому така дурь на фронті- не розглядається
А в економіці виявляється так можна
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 17:01

budivelnik написав:Я пишу -5% найкращих платить 70%....
1 329 млрд*70% /1 млн платників=930 000 рік
Я заплатив в 2023 - 600 000 рік
Якщо врахувати що я в кінці цих 5%..то ясно що ті хто входить в перших наприклад 0,1 млн -платять в рази більше ніж я...

4 сент. 2023 г. — Кількість ФОПів в Україні перевищила 2 млн.
Якщо додати сюди ще усіякі ТОВ....
звідки 1млн платників?
dimo_0n

Подякував: 17 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 17:05

ЗСУ, як мінімум, один раз використали систему Patriot, передану Німеччиною, на території росії, після цього Україна отримала гнівні дзвінки з Берліну та Вашингтону з погрозами зупинити постачання зенітних ракет, - BILD

https://www.bild.de/politik/ausland-und ... 53db597adb
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

#<1 ... 83928393839483958396 ... 14335>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter, Xenon і 1 гість