ЗСУ, як мінімум, один раз використали систему Patriot, передану Німеччиною, на території росії, після цього Україна отримала гнівні дзвінки з Берліну та Вашингтону з погрозами зупинити постачання зенітних ракет, - BILD
Ты как всегда не видишь ключевого. То, где ты прыгал уже по граблям. Там сказано, что для имперских амбиций кацапов «Украина ключевая». Пон л почему не Фины и казахи? Оно вообще на поверхности и обсуждено 100500 раз, но у тебя почему-то не откладывается эта несчастная роль Украины в жизни коцабов.
budivelnik написав:1 Чи може менеджер на зарплаті в 20 000 грн керувати одним з моїх бізнесів.. Відповідь -може , правда там дві умови а - наявність авто б - це мужчина , бо є специфіка щоденної доставки самовивоз пару сот кг товару
ТЦК проблеми індіанців не хвилюють
budivelnik написав:Але якщо це мужчина 25 років...то який виграш для ЗСУ , коли я в 58+ піду і моє місце в тилу займе НАЙМАНИЙ менеджер в 25+?
тому ТЦК бере кількістю і їм начхати чи гіпертонік чи в кишенях чеки на багатотисячні донати, чи останній сантехнік в області. Ви тут розписуєте знову сферичного коня у вакуумі, ніби в ТЦК якісь державні мужі сидять а не швондери з шариковими
budivelnik написав:/// Тепер про потенціал Є 6 млн мобпридатних 1 млн дає 70% доходів економіки 5 млн дають 30% доходів економіки. Треба 0,5 млн мобілізувати Кого будемо відправляти в армію а кого ЗМУСИМО працювати в тилу?
Чи ви з педерації і тоді ваш алгоритм ясний 0,5 млн мобілізуємо з 1 млн економічно найактивніших , чим опустимо Доходи Бюдету на 30%... і будемо з радістю кидатись лозунгами що з точки зору русо/фашиста - укри поступили правильно. Чи все таки може спочатку мобілізуємо 0,5 млн з тих чия економічна діяльність дає 5% від Доходів.
Деколи варто думати перш ніж писати.
воу-воу, палехче! - не нужно прятаться за миллионами и бюджетами целых стран мы обсуждаем заменяемость конкретного местечкового магазина, если вы еше не забыли
В ночь на 27 мая в Харькове неизвестный пытался поджечь дверь здания районного военкомата.
«Неустановленный пока человек бросил бутылку с горючей жидкостью в дверь здания. Возгорание было ликвидировано силами дежурной смены, здание не повреждено. Пострадавших не было», – рассказали в Харьковском ТЦК и СП.
О случившемся уже сообщили правоохранителям. Возбуждено уголовное производство, продолжаются следственные действия.
UA написав:Роботы погонят работяг умирать за яхту Ахметова.
Кацапи в Україні за яхти путіна умирають ? Азовці в Маріуполі за яхти Ахметова стояли ? Ти особисто не готовий захищати зі зброєю у руках свою сім’ю та домівку ?
а шо там, записався уже в районний ТЦК ставати на облік, білет до неньки купив?))
А ти готовий свою домівку та сім’ю захищати зі зброєю в руках ? Чи чекаєш що за тебе це будуть робити інші ?
Разговаривал с сотрудницей Харгаза. Говорит, что уже, бывает, некого послать на устранение аварии, многих мобилизовали. И этих работников заменить несколько сложнее, чем продмаг. Правда, налогов они платят немного. И вряд ли смогут "экономически забронироваться".
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 28 тра, 2024 17:51, всього редагувалось 1 раз.
Ukrainian написав:...... Кацапи в Україні за яхти путіна умирають ? Азовці в Маріуполі за яхти Ахметова стояли ? Ти особисто не готовий захищати зі зброєю у руках свою сім’ю та домівку ?
а шо там, записався уже в районний ТЦК ставати на облік, білет до неньки купив?))
А ти готовий свою домівку та сім’ю захищати зі зброєю в руках ? Чи чекаєш що за тебе це будуть робити інші ?
Вы-то чего так нервничаете? Ваша домівка уже давно на Канадщині.
budivelnik написав:Я пишу -5% найкращих платить 70%.... 1 329 млрд*70% /1 млн платників=930 000 рік Я заплатив в 2023 - 600 000 рік Якщо врахувати що я в кінці цих 5%..то ясно що ті хто входить в перших наприклад 0,1 млн -платять в рази більше ніж я...
4 сент. 2023 г. — Кількість ФОПів в Україні перевищила 2 млн. Якщо додати сюди ще усіякі ТОВ.... звідки 1млн платників?
В Україні 20 млн тих хто перебуває в економічно активному віці 10 млн працює (9 млн в тилу+ 1 млн в ЗСУ) Я заявляю що знаходжусь в 5% найкращих...тобто в кінці першого мільйона ...( 5% від 20 млн=1 млн) При цьому Є море фахівців, які не будучи ФОПами платять багато Наприклад 200 000 бійців ЗСУ з середньою зарплатою в 1 млн грн в рік 100 000- 300 000 айтішників 100 000 - людей мистецтва(власників капіталів які платять з прибутків по депозитам чи акціям, або доходів по авторським правам) 200 000 - чиновників 200 000 - Фопів Я описав 1 млн ..які платять 70% всіх Доходів Бюджету. Є ще 9 млн інших працівників , з яких 6-7 млн працюють явно , 2-3 млн працюють в сірому. 3 млн жінок-домогосподарки або догляд за дитиною своєрідний сірий 3 млн за кордном 4 млн фіг його знає де...може їх і не існує
Це і є приблизна картина економічно активного бізнесу
pesikot написав:Тому, РПВ або тупо не буде, або буде для того, щоб Путін забрав українські теріторії, виграв час, набрав сили і пішов знову далі
а зараз він не забирає території, не виграє час та не набирає сили? чи теж думаєш що "ракети на 2-3 тижні"?
Забирає, 4 села. А в РПВ без умов я не вірю. Будуть умови віддати, що в Конституції РФ "записано" Тому, або 4 села, або 4 області. Різниця є
Час зараз не на боці Путіна, бо він зайнявся чистками в армії, а це завжди погано для армії - порушення вертикальних ита горизонтальних зв"язків, порушення комунікації, порушення логістики Сили він теж не набирає. Більше слів, аніж справ
"ракети на 2-3 тижні" - це сильно мимо мене. Це претензії до тих, хто обрав отих "2-3 дня", або "2-4 тижня
Letusrock написав:
pesikot написав:А ті хто, продвигає тему РПВ
а ти що просуваєш? дуже зручно зручно просувати столітню війну руками Успіхів, особливо якщо особисто тобі безпосередня участь не загрожує
Я нічого не просуваю, я описую ситуації і можливі наслідки
Якщо у тебе є інший погляд, то опиши в подробицях. Я вже закечався
Я пишу, що РПВ по лінії зіткнення не буде. Не треба в це вірити На це Путін не погодиться З 2014 по 2022 рік цих РПВ було, як чогось за банею. Не допомогло
Я пишу
pesikot написав:Як тут люблять казати особливо вумні, що на війні, як у танго - дві сторони.
Якщо у України все буде тільки погано, то у Путіна все буде тільки добре Якщо у Путіна все добре, нащо йому те РПВ ? "Броня крепка и танки наши быстры". "звільняють" ісконно руццкіе землі від "нацистів"
Ти вирвав з контексу і вирішив покритикувати, але знову промазав
А якщо Україна запросить РПВ, то Путін запросить умови віддати, що "записано" в Конституції РФ Ти на це згоден ? Відповідай вже