Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 84618462846384648465 ... 14693>
Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2024 17:04

Стосовно віку -- в ЗСУ є посади працівник ЗСУ...

Якщо не помиляюсь:
Наче ж на 5 років понад граничний вік можна продовжити вслужбу. За згоди на це командування.
?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2024 17:06

detroytred написав:
  flyman написав:
  detroytred написав:Ні. Накльопав сам трьох.

Нічого гарного в такій відстрочці нема. Догляд за батьками.
Уходжу я, доглядати буде той, хто з 2014 року виконує вобов'язок.
Відмінять такий вид відстрочки (а те, що відстрочки будуть повільно прибирати, не маю сумнівів), то призов.

Дай Бог здоров"я батькам

Дякую.
Здоров'я і самому теж не завадить, бо скопичусь раніше (по добрим натякам стм), то з війська піде вояк.
Хоча навіть просто зіпсується здоров'я ще далі, то теж саме.

то вона до вас залицялася, вчора в парку якась "дама з собачкою" сказала свому песику: "чьо ти гавкаєш, шас мущіна на вєс золота"
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2024 17:15

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliiangel написав:так шо получается Китай хочет продолжения войны?

Наша війна це для нього тест , що зробить світ у разі його захвату Тайваню, у що це для нього випливе, наскільки довго хто буде голову у пісок ховати. расія та ми для нього просто пацюки лабораторні.
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2024 17:28

d44 написав:
  vitaliiangel написав:так шо получается Китай хочет продолжения войны?

Наша війна це для нього тест , що зробить світ у разі його захвату Тайваню, у що це для нього випливе, наскільки довго хто буде голову у пісок ховати. расія та ми для нього просто пацюки лабораторні.

вряд ли все так просто: на Тайване слишком много ключевых фабрик - в отличии от. Т.е. тест не сильно релевантный выходит...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2024 17:39

_hunter написав:
  flyman написав:закінчилися кулеметники

Закінчились кулеметники. В відкритому степу з постійними дронами зверху кулеметника легко вичисляють а далі діло техніки.
А баггі по вашому не ідеальні цілі?

чому пан холява не запишетеся? або хотаб? або канадський украініан? або флер, або її "чоловік"?
чи лише Сибаріт пішов виконувати обов"язок після запрошення, а інші як будівельник чи детройд: "як покличуть то теж піду"?

Тут каждый первый готов "бегать на помощь" (что бы это ни значило). Но вы же там громко стуча тапком в грудь всех в зсу за собой звали, вроде?

Понімаєш "україньский біжанець "-я пішов в армію будучі на пенсії і служив поки не звільнили за віком . Кому я тапком стучав не пам,ятаю . І що ви комусь допомогали не помню .
..... ви з,їбнули за кордон разом з сином і ще пишите тут усілякі несунітниці .
Відчуваєш різницю ?[/quote]
Блин, аж из черного списка достать пр шлось, что бы ответить...
Ты там про 65ю статью писал, вроде? - найди там что-то про освобождение по возрасту.
А если ты решил за законом о ВС прятаться - так ровно по этому же закону можно просто штрафами отделаться.
Поэтому нет: никакой разницы между тобой и простыми ухылянтами с моральной точки зрения я нэ видчуваю - флайман там правильный вопрос тeбе задавал - Заяву добровольцем в ужгородский тцк на пулеметчика уже писал? - там животворящие влк - берут даже ранее звильнэних. Даже по возрасту.[/quote]

Ви , це , ідіота з себе не корчить .
Я ще раз ( в останній ) наголошую , ВИ З,ЇБНУЛИ , а я мав честь служити з 02.03.2022.
А як би врятували хочь одне життя (а у мене цього в досталь ) то мали пошану .
А так - " біженець "- у чергу за срібними монетами .
І не треба доставати мене з черного списку .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2024 17:43

_hunter
Андрій Хливнюк висловився про чоловіків-українців за кордоном під час війни: "Для них це щось інакше"

https://tsn.ua/glamur/andriy-hlivnyuk-v ... 91955.html

"Чим далі від фронту, тим кровожерливіша аудиторія. Коли дебелі хлопці призовного віку за кордоном кричать смерть ворогам, то ти думаєш: "Окей, ну звісно смерть, але ми якось далеченько від того місця". Для них це щось інакше, якісь інші люди, рицарі без страху, які б’ються 24/7 зі своїми золотими мечами. І треба це якось трохи змінити, бо це не зовсім так, і ви точно такі самі рицарі з тим же страхом, як і ті, хто робить цю роботу. Не дай Боже вони закінчаться, то прийде ваша черга
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2024 17:48

Ой+ написав:
  flyman написав:
  Ой+ написав:З іншого боку на вихідні мав виїзд через курортні карпатські місця Яремче і т.д., то все забито дорогими машинами з всієї України, забезпеченими людьми і на вигляд цілком кондиційними чоловіками.

Хіба це знімає стрес та частина силовиків, яка не на ЛБЗ

В якійсь мірі карпатські локації у виграші. Туристи з півдня переорієнтувались на захід, за кордон також можуть поїхати не тільки лиш всі. Але пости з ТЦК кругом, так що швидше всього без відповідних паперів нарід туда не поткнеться 😎.

Сьогодні суцільний корок:
У неділю, 2 червня, дорогою від Микуличина до Яремче утворився величезний затор.https://pravda.if.ua/na-trasi-vid-mykul ... nyj-zator/

А от у райцентрі на диво видно мало людей, особливо чоловіків.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1118 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2024 17:50

холява написав:
  _hunter написав:
  flyman написав:закінчилися кулеметники

Закінчились кулеметники. В відкритому степу з постійними дронами зверху кулеметника легко вичисляють а далі діло техніки.
А баггі по вашому не ідеальні цілі?

чому пан холява не запишетеся? або хотаб? або канадський украініан? або флер, або її "чоловік"?
чи лише Сибаріт пішов виконувати обов"язок після запрошення, а інші як будівельник чи детройд: "як покличуть то теж піду"?

Тут каждый первый готов "бегать на помощь" (что бы это ни значило). Но вы же там громко стуча тапком в грудь всех в зсу за собой звали, вроде?

Понімаєш "україньский біжанець "-я пішов в армію будучі на пенсії і служив поки не звільнили за віком . Кому я тапком стучав не пам,ятаю . І що ви комусь допомогали не помню .
..... ви з,їбнули за кордон разом з сином і ще пишите тут усілякі несунітниці .
Відчуваєш різницю ?

Блин, аж из черного списка достать пр шлось, что бы ответить...
Ты там про 65ю статью писал, вроде? - найди там что-то про освобождение по возрасту.
А если ты решил за законом о ВС прятаться - так ровно по этому же закону можно просто штрафами отделаться.
Поэтому нет: никакой разницы между тобой и простыми ухылянтами с моральной точки зрения я нэ видчуваю - флайман там правильный вопрос тeбе задавал - Заяву добровольцем в ужгородский тцк на пулеметчика уже писал? - там животворящие влк - берут даже ранее звильнэних. Даже по возрасту.[/quote]

Ви , це , ідіота з себе не корчить .
Я ще раз ( в останній ) наголошую , ВИ З,ЇБНУЛИ , а я мав честь служити з 02.03.2022.
А як би врятували хочь одне життя (а у мене цього в досталь ) то мали пошану .
А так - " біженець "- у чергу за срібними монетами .
І не треба доставати мене з черного списку .[/quote]
Вообще пофиг: смотрим 65ю статью и ищем там хоть одну отмазку про "отслужил" или "врятувал". Еще раз: или Конституция или отмазки - третьего не дано.
Как гласит древняя народная мудрость: "есть только одна степень неухылянства - сидеть на фронте" - все остальное банальная софистика.
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2024 17:53

Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2024 17:54

холява написав:_hunter
Андрій Хливнюк висловився про чоловіків-українців за кордоном під час війни: "Для них це щось інакше"

https://tsn.ua/glamur/andriy-hlivnyuk-v ... 91955.html

"Чим далі від фронту, тим кровожерливіша аудиторія. Коли дебелі хлопці призовного віку за кордоном кричать смерть ворогам, то ти думаєш: "Окей, ну звісно смерть, але ми якось далеченько від того місця". Для них це щось інакше, якісь інші люди, рицарі без страху, які б’ються 24/7 зі своїми золотими мечами. І треба це якось трохи змінити, бо це не зовсім так, і ви точно такі самі рицарі з тим же страхом, як і ті, хто робить цю роботу. Не дай Боже вони закінчаться, то прийде ваша черга

Что это за говорящая голова - Хливнюк - и почему хоть кого-то должно интересовать что он там навысловлював?

BTW: в отличии от вас я никого никуда не гоню - так что тут вообще мимо. А вот всякого рода "броневики" (в том числе и по возрасту) - тут как раз 100%е попадание :D
_hunter

Профіль

2
  #<1 ... 84618462846384648465 ... 14693>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей