|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 02 чер, 2024 18:02
Richi Вайз действительно поднял комиссию, вы меня огорчили  Но, я проверил - не настолько как вы пишите. Важно пополнить с евровой карты (украинской, монобанк) на евровый счёт IB использую гугл пей. На самом брокере еще 2 доллара комиссии за обмен в доллары. На суммах от 500 евро, выходит около 1.5%+2доллара. Раньше я пополнял вообще считай бесплатно - 0.5%
-
elron
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2024 18:08
Richi написав:
WU мы давно используем для переводов в Украину. Только надо уточнить или это законно переводить за продажу квартиры. Там есть пункт, что нельзя делать переводы за продажу товаров.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8653 раз.
- Подякували: 5449 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Нед 02 чер, 2024 18:26
Дюрі-бачі написав: Richi написав:Вы пробовали это сделать? Отправить официально по почте заказным письмом?
Друг витратив більше 100Є і 2 дні часу, все оформив як слід, надіслав запит ще влітку 2022 і досі жодної відповіді...
А він при виїзді з України отримав паспорт саме для вибуття на постійне проживання (здається, паспорт такий самий, але є відповідний штапм), знявся зі всіх обліків, включаючи військкомат або ТЦК? Чи, як це звичайно робилося, поїхав "як є", а там на місті отримав другий паспорт? Не стверджую, що це щось змінило би, просто цікаво, наскільки нарід знайомий із "законною" процедурою виходу з українського громадянства.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 501 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 02 чер, 2024 18:31
M-Audio написав:А він при виїзді з України отримав паспорт саме для вибуття на постійне проживання (здається, паспорт такий самий, але є відповідний штапм), знявся зі всіх обліків, включаючи військкомат або ТЦК? Чи, як це звичайно робилося, поїхав "як є", а там на місті отримав другий паспорт? Не стверджую, що це щось змінило би, просто цікаво, наскільки нарід знайомий із "законною" процедурою виходу з українського громадянства.
Спочатку поїхав як є (в 2008), потім знявся з усіх обліків в ТЦК / реєстрації як треба (десь в 2018).
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 02 чер, 2024 18:34, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 02 чер, 2024 18:32
flyman написав:але ви заводите на Фіделіті, чи ще Вінгуард чи куда там білі, зароблені в США, а проїдаєте з банківських карточок з рахнків у неньці (або там третьої країни), ну ви ж не мульлон доларів будете прокручувати з неньки, за 10 років 100кує можна прокачати, розмазавши масло тонким смальцем на бутерброді
От навіть цікво, як відреагує IRS, якщо їм пояснити, що інвестовані кошти - ось тут, зароблені за 2-5-10 років, копієчка до копієчки. Чи не зацікавить їх питання, а за що ви, власне, весь цей час жили, з яких надхождень сплачували оренду? Я не сумніваюсь, що вони мають право задавати таке питання, а от насправді, зададуть, чи ні?
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 501 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 02 чер, 2024 18:57
elron написав:Richi Вайз действительно поднял комиссию, вы меня огорчили  Но, я проверил - не настолько как вы пишите. Важно пополнить с евровой карты (украинской, монобанк) на евровый счёт IB использую гугл пей. На самом брокере еще 2 доллара комиссии за обмен в доллары. На суммах от 500 евро, выходит около 1.5%+2доллара. Раньше я пополнял вообще считай бесплатно - 0.5%
1) Не я вас огорчил, а Wise 2) С гривневой карты переводы через Wise не возможны. Поэтому ваше уточнение - пустое 3) Комиссия в разные страны вероятно разная. Как пример, я сейчас ввёл немецкий счёт в качестве получения 500 евро и: 26,50 EUR -Комиссия за оплату дебетовой картой 0,95 EUR - Наша комиссия –27,45 EUR Итоговая стоимость (5,5%) Я такие деньжищи обычно не отправляю, в основном в районе 50-100 EUR и там получается комиссия в районе 6,5%. Возможно (предположение), что у вас счёт в IB находиться в Британии и Wise там прописана ... Возможно поэтому вам показало такую низкую комиссию?!
-
Richi
-
-
- Подякував: 933 раз.
- Подякували: 887 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2024 18:59
rjkz написав:WU мы давно используем для переводов в Украину. Только надо уточнить или это законно переводить за продажу квартиры. Там есть пункт, что нельзя делать переводы за продажу товаров.
За какую продажу товаров? Вы что-то продаёте или покупаете? Вы же вроде озвучивали проблему вывода своих средств полученных с проданной квартиры? Так это ваши личные средства, которые вы хотите себе же и отправить. В чём проблема?
-
Richi
-
-
- Подякував: 933 раз.
- Подякували: 887 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2024 19:40
Richi 2) Извините, если не уследил контекст. Но сообщением ранее вы написали про украинскую карту. Я и пишу про неё, только я про евровую, а не гривневую - оформить в приложении банка в два клика. Важное уточнение: не отправлять на счёт вайз, а потом далее - у меня его и нет, а просто пользоваться Вайзом как платежным каналом. Для украинцев в Вайз полная регистрация с оформлением карты сейчас закрыта.
3) 26,50 EUR -Комиссия за оплату дебетовой картой
В этом и ошибка заключается, нужно сначала привязать нужную карту к оплате гугл пей, затем воспользоваться опцией - оплата через гугл пей.
Я не знаю где находится счёт, сайт заканчивается на домен .com. Оформлял по украинским документам.
-
elron
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2024 20:37
M-Audio написав: flyman написав:але ви заводите на Фіделіті, чи ще Вінгуард чи куда там білі, зароблені в США, а проїдаєте з банківських карточок з рахнків у неньці (або там третьої країни), ну ви ж не мульлон доларів будете прокручувати з неньки, за 10 років 100кує можна прокачати, розмазавши масло тонким смальцем на бутерброді
От навіть цікво, як відреагує IRS, якщо їм пояснити, що інвестовані кошти - ось тут, зароблені за 2-5-10 років, копієчка до копієчки. Чи не зацікавить їх питання, а за що ви, власне, весь цей час жили, з яких надхождень сплачували оренду? Я не сумніваюсь, що вони мають право задавати таке питання, а от насправді, зададуть, чи ні?
може задати банк, коли будеш брати іпотеку, і порахуєш, що можеш на 100% із американського доходу покривати, а банк, ні-ні, тільки 30% від прошлорічної податкової декларації, а як подав 2 роки податкові декларації, уже для банку вважай що 30% відсотків від доходу домогостподарства за той час чисті як сльоза, хоч кешем з штампами потертими купюрами, хоч на зберігальному рахунку під 5%, а в перший же рік завести 100куе в банк зайшовши з вулиці, ясно там возбудяться
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 02 чер, 2024 22:57
M-Audio написав: Дюрі-бачі написав: Richi написав:Вы пробовали это сделать? Отправить официально по почте заказным письмом?
Друг витратив більше 100Є і 2 дні часу, все оформив як слід, надіслав запит ще влітку 2022 і досі жодної відповіді...
А він при виїзді з України отримав паспорт саме для вибуття на постійне проживання (здається, паспорт такий самий, але є відповідний штапм), знявся зі всіх обліків, включаючи військкомат або ТЦК? Чи, як це звичайно робилося, поїхав "як є", а там на місті отримав другий паспорт? Не стверджую, що це щось змінило би, просто цікаво, наскільки нарід знайомий із "законною" процедурою виходу з українського громадянства.
То, что Вы описали - это предусмотренная законом процедура оформления с украинской стороны выезда на ПМЖ. Ее проходит всреднем в год всего около 2,5 тысяч человек. Остальные кладут прибор. Она не лишает человека гражданства, но после нее государство только "видит", что человек не проживает на территории Украины и "знает" только страну проживания. Ставится штамп "выезд на ПМЖ в ...". После этого в принципе некуда слать повестки и прочие письма. "На деревню дедушке".
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8653 раз.
- Подякували: 5449 раз.
-
-
Профіль
-
-
9