Задзеркалля, а проблеми, судячи з комментів, такі ж, як у нас.
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЗадзеркалля, а проблеми, судячи з комментів, такі ж, як у нас. ![]() Вы не поняли что я вам пытался донести. Возможно это доходит только в оккупации, когда этот язык пройдется сапожищем или фсб 3 часа спрашивает на языке где ты квашеную капусту спрятал. И для себя задайте один вопрос. Вы украинцы чи москалі? Почему, если вы украинцы, вы так любите великий и могучий и так ненавидите українську мову? То что Харьков, Одесса, Донецк это русскоязычные города мне не нужно рассказывать, это все москалі придумали, а вы им верите или вам так удобно верить, что вы такой весь из себя украинец, проживший всю жизнь в русскоязычном городе. Для примера, есть в Германии город, жители которого разговаривают на французском языке, сильно этим гордятся, при этом тихо ненавидят немецкий язык? А потом приходят "в гости" французы и спрашивают где они спрятали la Choucroute? ![]() «Мне чужды манипуляции»
Віталік зі своїми «самые ярые борцы» маленький (душонкою) маніпулятор. Бо долярчика згадав, а про Будівельника не став. «и в этом он весь такой»(с) ![]() Отже Якщо ти знаєш що використання педераційної це додаткова причина щоб на тебе напали і далі користуєшся нею - то що в тебе з головою... Тим більше, якщо ти постійно попрікаєш Порошенка за те що той знаючи що педерація нападе-створював боєздатні ЗСУ - і цим створював підставу для нападу на нас педерації... Труси - хрестик.. Або про Патріотів -мовчи Або від педераційної - відмовляйся.
![]() 50%Ось реальний відсоток необхідно перевести з правоохоронних органів до лав ЗСУ і не буде прямих зловживань. Дуже дебелий Закон щодо кількості спеціальностей і броні. ![]()
Степаненко, Михайло Ткач чи Лебіга - інші не авторитетні блогери . ![]() Очевидно, що мова - це для вас комплекс. А для тих, хто перейшов з кацапської на солов'їну - це атрибут ідентичності. Мова єднає націю, робить її міцніше. Якщо не можеш узяти в руки військову зброю на фронті, то хоча б у тилу не сци та використовуй мову, бо вона теж є зброєю. Чергова маніпуляція. Я все життя переважно спілкувалася російською, тому що вважала, що "немає різниці якою мовою спілкуватися", а тепер - переважно українською, тому що прийшло усвідомлення необхідності виражати свою громадянську позицію. На форумі чітко видно, що дописувачі російською (не всі, проте 90%) є прихильниками капітуляції України, сіють зраду тощо. Щодо вас особисто у мене думка, що ви не маєте громадянської позиції та не ідентифікуєте себе з Україною чи з рф, бо вам байдуже в якій країні жити, аби вашу дупу не чіпали. На жаль, "пропетлять" не вийде. ![]() detroytred
Але першими влаштували стогін жирні коти. Які ні самі в ЗСУ, ні їх діти. Та і родичі далекі навряд чи. А самих навіть не примусили платити хоч щось на потреби воюючої країни. ![]() Їх теж можна зрозуміти. Я от перечитав оту всю статтю і не побачив ключового --- от як владі вдалося запевнити американців оте все робити, з отим всим погодитися? В казку про роль отих мультиків, фільмів, машин з рупорами, закликами, зверненнями кінозірок, посадовців і т.д. --- я.не.вірю. Бо Джек Лондон та ін. показали, що янкі мають великий досвід не вірити ікому, і просто на міфічні слова не поведуться. Як же влада змогла достукатися, точніше що вона запропонувала отакезного що нарід повірив і повівся? На думку приходить лише --- влада змогла довести населенню, що все окупиться сторицею ... що країна стане наддержавою, що програвші заплатять з лихвою, буде навар... Наріду після Великої Депресії... І він повірив... Тому такий результат, відклик. А в нас? А в нас це було ... після революції Гідності. Гори можна було зворитити. Але... А зараз? А зараз вже мало хто повіре... В тому числі і "жирні коти"... І навар не обіцяють..., аби вижити за щастя. Хто ж поведеться? Хто ж повірить? Тому й такий результат.
|
|