Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1181011811118121181311814 ... 12409>
Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2024 14:10

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Аби добудували
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 915 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2024 14:22

Investor_K написав:Аби добудували
, націоналізували,
й безоплатно(з оплатою лише комуналки) ВСІ квартири передали ВПО хоча б у тимчасове користування!

А ошукані інвестори хай з минулим "забудовником" самі судяться. Бо знали, що то завжди як казіно, й свідомо приймали ті ризики.
flysoulfly

Подякував: 1874 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2024 15:11

Faceless написав:
kingkongovets написав:ринок не вмер)

але за нинішніх умов бажаючих купувати «сучасні дизайнерські»(с) квартири зі скляними стінами на високих поверхах дійсно поменшало, особливо в дальніх єбенях

та й літньої спеки по-справжньому ще не було

але я вірю в талановитих людей, які здатні заживлювати ліфти від генераторів і головне - збирати для цього гроші на пальне)

зи: мені розповідали, що в деяких жк це дійсно вдалося зробити - на годину зранку і на годину увечері - але щось впевненості, що це буде працювати на постійній основі у розповідачів чомусь не було

Прям на постійній основі не бачив. Але на час вимкнень на один ліфт на парадне + на насоси - таке бачив. Поки політ нормальний. Збирають якось (бо протягти таке в загальну платіжки то мабуть на рівні фантастики)

Збираємо наліком. Ліфт, покищо, не підключали. Маємо два вводи електрики в будинок і підключили ліфти на різні вводи. Тому один з ліфтів завжди працює, поки що.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2024 15:17

airmax78 написав:Збираємо наліком. Ліфт, покищо, не підключали. Маємо два вводи електрики в будинок і підключили ліфти на різні вводи. Тому один з ліфтів завжди працює, поки що.
в австрии нет высоток и лифтов.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2024 15:25

vitaliiangel написав:
  airmax78 написав:Збираємо наліком. Ліфт, покищо, не підключали. Маємо два вводи електрики в будинок і підключили ліфти на різні вводи. Тому один з ліфтів завжди працює, поки що.
в австрии нет высоток и лифтов.

Так і є. У Відні немає типової для Києва низькоповерхової забудови у 24 поверхи. Там якщо будують багатоповерхівки - то від 35 поверхів мінімум. Але ж це я про Київ розповідав. Бо незважаючи на малу висотність, все ж таки на 18-24 поверхи пішки підійматись кожного дня по декілька разів не дуже зручно.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2024 15:30

АндрейМ написав:
  rjkz написав:В применении к США - не совсем так.
Не нужны справки о несудимости.

Для получения иммиграционной визы США необходимы справки о несудимости со всех стран, в которых аппликант проживал более 6 месяцев с 16 лет.

Для аппликации на территории Украины - да, но я писал о конкретной ситуации, когда человек уже в США и на него заводят дело за какие-то прегрешения с ТЦК.
Человек может находиться в США на разных основаниях и у него могут быть итерации по смене статуса. Тогда заполняется аппликейшн и там есть вопросы. Но справка о несудимости уже не требуется.
rjkz

Подякував: 8652 раз.
Подякували: 5448 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2024 15:57

Richi написав:
  little_wanderer написав:З валютной - 100к грн в день в еквiвалентi.
Не чув щоб блокували комусь.
Дуже навiть бажаний клiент, 2% за операцiю...

:))) Разрешите представиться ... 15 лет клиент Привата, счёт ФОП, золотые карты, периодические звонки с предложениями льготного кредитования для бизнеса и пр. хрень. Снял в банкомате за пару месяцем чуть более 400 т. и нежелательный клиент для банка. Карты блокированы, телефон за звонки в Приват блокирован и даже заказать свои деньги, чтобы получить в кассе не могу т.к. не являюсь более клиентом банка. Продолжать? :) Так это я на месте, в Киеве. А если такое случиться, когда человек за границей?!

Не могу подтвердить подобное - сам снимаю много месяцев подряд и никакой реакции от банка. Так а чем обьясняют? деньги ваши - хотите снимайте. Хотите - тратьте. Какое им дело?
Sidus

Подякував: 57 раз.
Подякували: 253 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2024 18:43

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Sidus написав:
  Richi написав:
  little_wanderer написав:З валютной - 100к грн в день в еквiвалентi.
Не чув щоб блокували комусь.
Дуже навiть бажаний клiент, 2% за операцiю...

:))) Разрешите представиться ... 15 лет клиент Привата, счёт ФОП, золотые карты, периодические звонки с предложениями льготного кредитования для бизнеса и пр. хрень. Снял в банкомате за пару месяцем чуть более 400 т. и нежелательный клиент для банка. Карты блокированы, телефон за звонки в Приват блокирован и даже заказать свои деньги, чтобы получить в кассе не могу т.к. не являюсь более клиентом банка. Продолжать? :) Так это я на месте, в Киеве. А если такое случиться, когда человек за границей?!

Не могу подтвердить подобное - сам снимаю много месяцев подряд и никакой реакции от банка. Так а чем обьясняют? деньги ваши - хотите снимайте. Хотите - тратьте. Какое им дело?
Приват в принципі кончений завжди був
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2024 21:40

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

власник Автостради про стан робіт на аварійній ділянці метро між «Деміївською» та «Либідською»
Зображення

https://www.facebook.com/share/p/EezcbA ... tid=WC7FNe
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 05 чер, 2024 11:44

Sidus написав:
  Richi написав:

1) Никто ничего не объясняет и даже вопрос задать некому т.к. позвонить в Приват я более не могу, а менеджер в банке говорит только то что я и так знаю - счета заблокированы и ...
2) Как только перешагнёте порог в 400-500 т. добро пожаловать в наш клуб. Вы получили информацию, а что с ней делать - решайте сами.

P.S. И относительно ``ваши деньги`` - у меня тоже сомнения, т.к. банк понижал несколько раз лимит вывода денег со счёта ФОП моей жены. Просили предоставить информацию о расходах (кому и за что платит). О том, что 2 группа налогообложения ограничивает оборот средств 5 млн. но не обязывает вести расходы – не аргумент для Привата. Даже в декларации нет такой графы, как расходы – не аргумент. В результате вывел деньги и закрыл счёт – нервы дороже.
Так что это не ваши деньги, а деньги банка, т.к. вы не можете ими распоряжаться.
Richi

Подякував: 933 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

#<1 ... 1181011811118121181311814 ... 12409>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор