Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 85618562856385648565 ... 15230>
Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2024 20:14

budivelnik написав:
  ЛАД написав:И откуда вы взяли, что "При капіталізмі не об"язнані"?
.
Беремо читаємо
ст 65 Конституції
Захист Вітчизни є конституційним обов’язком кожного її громадянина,-всі побачили слово ЗАХИСТ ?
Захист Вітчизни – це не лише її оборона. Це і стан захищеності державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, економічного,- всі побачили що захист це не тільки оборона?(служба в ЗСУ)
виконання громадянами України військового обов’язку – почесним обов’язком кожного.- хтось бачить слово примусово? я бачу почесно
Порядок проходження громадянами України військової служби визначається Законом України від 25 березня 1992 р- зверніть увагу, проходження служби регулюється Законом..а не Конституцією.

А тепер розшифровка
Згідно статті 65 Захист це ОБОВЯЗОК усіх 40 млн....
Але ніде в Конституції не написано
СЛУЖИТИ в ЗСУ ПОВИННІ усі.

Бо перелік тих хто ПОВИНЕН служити регулюється Законом...
А під указ Зеленського про мобілізації- потрапляє тільки 25% від населення України ( мужчини віком 25-60 років)
Згідно інших нормативних актів приймається рішення різними інстанціями від ВЛК до міністерств(чи навпаки)
КУДИ потрапить 2,5% від населення, або 10% від описаних указом Президента....

"Захист Вітчизни – це не лише її оборона." - це швидше до ст.17 Конституції.
"Захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу.
Докладніше: https://kodeksy.com.ua/konstitutsiya_uk ... tja-17.htm"
zxzx777

Подякував: 49 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2024 20:27

Faceless

+++++
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2024 20:30

Успіх написав:
  vitaliiangel написав:flyman муха куда то ты стал пропадать. мы волнуемся. Или может хомячка себе завёл и теперь с утра до вечера с ним?

Можемо він тренується з лопатою і скоро прийде мене підмінити? :D

Ось готують на заміну:
"Ми, представниці та представники українського прайд-руху повністю усвідомлюємо важливість мобілізації та проведення необхідних заходів для її забезпечення. Оскільки ми повинні разом давати збройну відсіч ворогу.

У той же час, ми маємо інформацію, що серед усіх масових культурних та освітніх заходів, які сьогодні проводяться у Києві, представники ТЦК обрали для перевірки лише ЛГБТК+ подію. Ми розцінюємо дані дії як цілеспрямований тиск на прайд-рух в Україні.
https://varta1.com.ua/news/do-miscya-pi ... 81731.html
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2024 20:39

барабашов написав:Контейнера с шубами с 2009года нет
Погкгли "пожар на славянском рынке"
да пожар был знатный, писали что шаурма всех спалила. вы значит пострадавший? там район вообще несчастливый, по автовокзалу прилетело и по сталинке у жд вокзала (крышу снесло).
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2024 21:03

— Коли ми ближче до кінця війни — зараз чи восени 2022 року, коли ЗСУ успішно звільняли від ворога Харківщину та Херсонщину?

— Зараз ми точно не ближче. Тоді після Харківщини була ейфорія. І в нас, зокрема. Тому що ми брали фактичну участь в цій операції. Потім після Херсону була масова ейфорія. Далі був контрнаступ, в якому було дуже не просто. Особливо на півдні. І на Донбасі. Зараз ми майже скрізь в обороні. Противник нарощує перевагу. В них велика жива сила, велика кількість людей. Ресурс, який закінчується. Ми говоримо завжди за озброєння. За техніку. А в певний момент не буде кому воювати та сідати в цю техніку. Це не песимізм, я це просто прийняв. Хлопці інколи кажуть: "Ось колись буде демобілізація, колись в нас буде перемога". Я, жартуючи, відповідаю: "Хлопаки, війна буде завжди, вона не закінчиться". В цьому напівжарт, напів правда.

— Міркували над тим, чим будете займатися після війни? Повернетесь у спортивну журналістику? Чи є думки залишитися в армії?

— Розмова про моє майбутнє виявляється заплутаною і багатоаспектною. Здається, що час віддаляє мене від звичайного життя. А зміни в мені викликають деякі сумніви та питання. Раніше я розмірковував про те, чим буду займатися. Чи повернуся до "старого" життя. Тепер ці плани втратили актуальність. Зараз відчуваю, що війна не закінчиться відразу. Вона буде присутня у різних формах і ситуаціях. Відходження від цивільного життя та адаптація до військового середовища вимагають свого часу. І ти вже, як людина змінена, трошки травмована військом, місцями десь втрачаєш це терпіння. Можеш на людину нагримати, спалахнути трохи. Діяти десь жорсткіше, бо ти звик так в армії.

Разом з тим, я побачив, що часто у спілкуванні з цивільними, близькими та друзями відчуваю себе чужим. Мені можуть бути не близькими їхні проблеми чи переживання. Це не добре і не погано. Це так, як є. Виникають нові виклики та реалії, з якими доводиться стикатися. Поки маю намір робити свою роботу якнайкраще. Докладати зусиль для власного розвитку. Після завершення війни буде важливо знову знайти себе в цивільному житті, але це вимагатиме певного періоду адаптації.

https://champion.com.ua/ukr/others/spor ... v-1002065/
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2024 21:27

buratinyo написав:
  fler написав:Кацапня почала наступ на Золочів (північ Харківс.обл). Відповідно, Україна посилила той напрямок, відправили підкріплення (і людей, і зброю).
Мої співчуття ЛАД, Shaman, buratinyo та ін.

Нічого такого не помітив, шановна fler. Я про масштабний наступ на Золочев.

Чудово, що їх зупинили заздалегідь.

buratinyo написав:Якщо цікаво у контексті Вашого чоловіка, то поділюсь досвідом оновлення данних у ТЦК відповідно до вимог діючого законодавства про мобілізацію.

Мені, чесно кажучи, не цікаво. Натомість для інших форумчан це точно корисна інфо.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2024 21:38

Hotab

+++
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2024 23:44

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Статус настроения: крайнее офигевшее удивление.
В 2019 знакомая преподша из университета Шевченко в ответ на моё отчаяние "что ж вы делаете?" авторитетно написала мне цитатой Кэррола:
Рано или поздно все станет понятно, все станет на свои места и выстроится в единую красивую схему, как кружева. Станет понятно, зачем все было нужно, потому что все будет правильно.

Сегодня она выдала: как лишиться гражданства 🤣🤣🤣

Вот это, я понимаю, трансформация личности.
Хайзенберг Во все тяжкие курит в сторонке.

Я ей ответил. Вы должны досмотреть всё до самого конца, всю вашу кружевную красивую схему
Бетон

Подякував: 194 раз.
Подякували: 430 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 09 чер, 2024 00:06

Бетон написав:Статус настроения: крайнее офигевшее удивление.
В 2019 знакомая преподша из университета Шевченко в ответ на моё отчаяние "что ж вы делаете?" авторитетно написала мне цитатой Кэррола:
Рано или поздно все станет понятно, все станет на свои места и выстроится в единую красивую схему, как кружева. Станет понятно, зачем все было нужно, потому что все будет правильно.

Сегодня она выдала: как лишиться гражданства 🤣🤣🤣

Вот это, я понимаю, трансформация личности.
Хайзенберг Во все тяжкие курит в сторонке.

Я ей ответил. Вы должны досмотреть всё до самого конца, всю вашу кружевную красивую схему

ви що не понімаєте, що іде парадигмальна борьба за свободу, демократію та цінності золотого мільярду, а ми у фронтьірі його авангарда (Асгарда, і веде нас Тор із своїм непереможним молотом та його команда Месників, із "е" не "я", а Мар"яна з геометричною фамілією - це Валькірія, може і не остання)
Востаннє редагувалось flyman в Нед 09 чер, 2024 00:13, всього редагувалось 7 разів.
flyman

Подякував: 1611 раз.
Подякували: 2856 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 09 чер, 2024 00:06

Не моє

Коли не донатиш через корупцію-гинуть не депутати.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2990 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 85618562856385648565 ... 15230>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему