Нагадайте, яка модель квадроциклу була у моді в 1984му?

|
|
![]() Особисто я поки не почав їздити в Африки таксував вечорами. І так робили добра половина пілотів. Зла половина звільнялась і шукала де заробити на життя. І це пілоти, десь у 1.5 -2 рази вища заплата ніж у танкіста. Я Хз як жили ті танкісти з піхотою. Отак «бізнес» годував власні збройні сили. Тому про борги до смерті (після звільнення) розкажіть мені казок , годуванець мій) Особисто я завжди брав участь і ніколи не ухилявся не тому, що дуже вдячний і винний годувальниці-державі, а через виховання. Де завжди вчили, що чоловік зобовʼязаний це робити. Здавна. А не оті ваші «я тебе годував, ти мене до смерті захищай». Куй ти мене годував. Якби сам себе не годував, в дірявих носках би ходив. Востаннє редагувалось Hotab в Пон 10 чер, 2024 16:00, всього редагувалось 1 раз.
![]() ТЦК і люди ‼️Спочатку стріляли – тепер влаштували розправу! На Закарпатті ТЦК в змові з поліцією вирішили добити хлопця чий брат минулого року загинув на фронті!
#шкварки_дня🔥🔥🔥 Два місяці тому я повідомляв про подію із стріляниною, яка сталась в Рахівському р.н. Закарпатської обл. Коротко нагадаю: тоді, на блокпосту неподалік Рахова, співробітники ТЦК зупинили жителя місцевого села Богдан - Кудрича Антона Івановича. Після перевірки документів, серед яких була відстрочка у зв’язку з гибеллю його рідного брата на війні – працівники ТЦК почали крутити хлопця та запихати в бусік для доставки в Мукачево. В результаті, Антон вирвався й почав тікати, а працівники ТЦК відкрили по ньому стрільбу – поранивши в руку та ногу... На місце події зібралась велика кількість людей, виник конфлікт. Прибули також й співробітники поліції, які за фактом відкрили кримінальне провадження... Так от, дана справа має абсолютно цинічний розвиток. Нещодавно, додому Антона Кудрича прибула Поліція та провела обшук під час якого – жодних доказів протиправної діяльності хлопця виявлено не було. (хоча по-факту: які там докази хотіли знайти в звичайного сільського хлопчини – не відомо; та й взагалі питання – а до чого... і по якій причині в нього проводили обшук, якщо за всіма параметрами він – жертва свавілля ТЦК... То може обшуки поліція мала б проводити в працівників ТЦК?!..) Після обшуку, працівники поліції повідомили, що Антон має проїхати в Рахів для надання «якихось свідчень» - які по-суті практично ніхто в нього й не відбирав, а всього лиш – було створено вигляд відбору цих свідчень... І от, разом з батьками повертаючись з поліції, Антона зупинили працівники ТЦК, серед них – були й ті які в нього раніше стріляли! Після зупинки ніхто практично нічого не говорив – Антона просто витягли з авто, заламали руки та запакували в бусик. В подальшому: Антона Кудрича доставили в Рахів, звідти в Хуст, а тоді перевезли в Ужгород де в підвалі протримали цілу ніч. Зранку наступного дня його перевезли на полігон біля Львова. Наразі, жодного зв’язку з рідними від нього немає!.. Робити якихось висновків не буду, але вся ця ситуація із викраденням та переміщенням на полігон людини - яка має відстрочку; - в яку стріляли працівники ТЦК; - і яка являється потерпілим та свідком злочину який вчинили відносно нього співробітники ТЦК... --- 👉 👉--- являється нічим іншим, як розправою!!! Розправою – тими ж самими працівниками ТЦК які в нього стріляли. А поліція в цій ситуації – співучасник цієї розправи?!.. Результат: заміть покарати винних – Антона Кудрича відправлять на фронт, де скоріш за все «по проханню» тих же ТЦК-шників його буде кинуто в бій з якого він не повернеться... ПРОШУ МАКСИМАЛЬНОГО ПОШИРЕННЯ ЗАДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ АНТОНА КУДРИЧА! ПОЛІЦІЯ! ТЦК! ВІЙСЬКОВЕ КОМАНДУВАННЯ! - ЯКЩО У ВАС Є ХОЧ КРАПЛЯ СОВІСТІ, ВІДРЕАГУЄТЕ!!! ЗУПИНІТЬ ЦЕ СВАВІЛЛЯ!!! ![]()
+++ ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну В Мерефі буряти під виглядом працівників ТЦК, передягнені в однострій ЗСУ, створюють ІПСО: б'ють і чоловіка, і жінку водночас
![]() whois2010
Ой лі)) І не ухилявся від податків?) Називати цілі величезні сфери бізнесу в тіні? Чи самі знаєте? А оті бунти за касові апарати? Мало тут долярчик виступав? Якщо ти за кілька років купив квартиру, то твій бізнес точно не дозволяє платити більше податків? А он наш торговець шубами на озерці… 6% з обороту??? За що!! Ніколи! Мені не цікаво зараз протиставляти бізнес vs ЗСУ, але кожен сам прекрасно знає 1. Як він жив. 2. скільки він платив 3. Скільки отримував офіцер в ЗСУ. (про піхотного контрача я навіть боюсь казати..) Ні до чого це все зараз. Але пятачки, що військові до смерті комусь тепер винні, треба прикрити. Їх борг перед воюючою державою рівно такий, як у інших. Як і у пожежника , завльненого зі служби. Поки він в штаті (хай навіть у свій вихідний) - він зривається і йде на підсилення. Звільнений - телефонуйте в рейку, а не йому. Востаннє редагувалось Hotab в Пон 10 чер, 2024 16:29, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Цікаво... А скільки триває те “досудове розслідування”? Рік-два-три...??? 🏞🏕🐗 Були ж чутки про сотню тис. СЗЧ, а тут пишуть лише про 19тис. 81тис навіть не починали розслідувати? А “згода комбрижок” -- це, мабуть, “корупц.плата”... 😒 Але є відчуття, що навіть платною схемою довжелезних “відпусток” зможуть скористатись лише блатні дружбаки комбрижки. А ще є ризик, навіть для “блатних”, що комбрижку замінять, і х.з. чого схоче наступний... ![]() А що таке по-вашому "ухиляння від податків"? Тупо не платять, ігнорують? То для цього держава має величезний фіскальний і каральний апарат. В усьому світі викорустовують "оптимізацію ополаткування", коли все працює в межах існуючого законодавства. То які претензії до бізнесу? А то що долярчики за РРО волали, ну то таке - потринділи та працюють як треба. Вас не бентежить, що навіть зараз, під час пздца, зе-влада краде не тільки гроші, які мали б піти на військових, а ще й життя військових? Я про останню новину про розкрадання владою 20 млрд на будівництві укріплень. Чи це теж долярчики та будівельники в вас поцупили? ![]()
Из пещерного человека теслу палкой не выбьешь. Из современного человека вполне. Подтверждено практикой "шарашек" в Союзе.
Это удавалось или почти удавалось и без автомата и ядерной бомбы. Александр, Чингиз-хан, Наполеон, Гитлер. И, главное, никого неудачный опыт прошлого не останавливал и "смысл в войне", к сожалению, не пропадал. Ум/хитрость/опыт вряд ли помогут вам, если вы столкнётесь ночью в тёмной подворотне с грабителем, который вдвое сильнее вас. А вот хотя бы пистолет может помочь, если его нет у грабителя. Понятно. Но не люблю кучу общих слов и рассуждений. Предпочитаю более конкретные вещи.
|
|