А Ви залишили позитивний відгук за результатом спілкування в чаті?

|
|
![]() ЗРАЗУ після пушу про зниження кредитного ліміту приходить пуш-форма залишити відгук про спілкування з підтримкою тобто очевидно що та сама людина що зі мною спілкувалась спочатку переглянула ліміт а потім виставила форму за якість діалогу напрошуються на 1 бал
![]() tarasum
два рази підряд це не збіг обставин звертатись більше не буду а то знову знизять
![]() Re: ПриватБанкприйшов ще один пуш
Кредитний ліміт переглянуто не робив ніяких контактів з банком за місяць три рази переглядали КЛ ці редиски знущаються чи що? ще і встановили ліміт рівно по мою заборгованість 13967.52 щоб у мене баланс 0 лишився ![]() ![]() ![]()
![]() quadro_tony_da вы у банка под колпаком и любые движения не имеют смысла. Скорее всего вам уже согласовали лимит равный нулю и по мере того как вы гаситесь в грейсе потихонечку вас стригут. Не расстраивайтесь не приватом единым есть еще много более достойных банков чем это #зеленелайно
![]() Re: ПриватБанка что, старую версию Приват24 (из прошлого десятилетия) окончательно выпилили и отключили ?
в прошлом месяце точно работала и кнопка перехода в нексте была; сейчас ни кнопки перехода, ни реакции на изменение адреса страницы (без 'next.') ... ![]() Re: ПриватБанкНа старой версии осталась доступна лишь страница входа.
Похоже, таки выпилили. ![]() Re: ПриватБанкблін фігня виявилась ця акція на кешбек комуналки
в інших банках таких як ПУМБ моя комунальна компанія Столичний Комфорт рахується як комуналка а в приваті це Комерційні Платежі
Зараз переглядають цей форум: aanonimovic594 і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор |
|