|
|
![]() <script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="voynareal/91927" data-width="70%"></script>
![]() лидер сильной страны поедет с пафосом в сев.корею? скорее всего клянчит там снаряды и все диктаторы любят подобные шоу <script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="dnicheebanoe/84537" data-width="100%"></script> ![]() Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 19 чер, 2024 16:26, всього редагувалось 4 разів.
![]() <script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="voynareal/91929" data-width="80%"></script>
потихоньку подтверждается что в 2024 питун выгреб по сусекам всё, что ездит/летает/стреляет. если бы запад начал наращивать военную помощь, новости могли бы быть ещё интереснее.
![]() Аргументації потребує не твердження, що рфія слабка, а інше --- що рфія потужна; лише Україна дійсно захищає Європу (НАТО) від майбутнього результативного нападу з боку рфії. Так було у статті Бобуа, так нерідко стверджують західні посадовці та експерти.
![]() ремарка, багато роботи .напевно до завтраНі - не помилились Якраз по цигаркам мій профіт=0, хоча роботи по них- Валом А от те що до Вас починає доходитити як працює Бюджет-це радує... Як бачите, вам не могло наснитись у самому страшному вашому сні, що якийсь ларьочник може зробивши 50% обороту-отримати 0. Але і це не головне Ви не упустили нічого? Може так дійде Податки отримала Держава - 280 000 ( від виробника Купив Будівельник -375 000 ( отже виробник на зарплату і комплектуючі витратив 95) Націнив Будівельник - 25000 Люди(працівники Будівельника) отримали -15000 Ще 2000 отримали банки за транзакції по терміналу Будівельник за людей сплатив - 8000... А тепер по порорядку Держава 280 000+ 8000=288 000 Виробник ____________=_95 000 Люди/банки___________=_17 000 Десь таку супер фіскальну ситему в совку бачили? Тільки не треба про зарплати , адже те що не доплачувалось - то потім хоч квартирами пороздавали.....А моїм працівникам на квартири податкова збиратись не обіцяла.... Тепер розумієте якою ціною мені обходиться ваша пенсія, яку вам ваш совок вкрав? ПС Я не бідую Є ще продаж не цигарок - там податки менше 50% ціни Є ще продаж хліба/кондитерки/води - там податки менше 30% ціни.... От тому в мене й виходить Я купую за 0,7 - продаю на 1 млн грн Мої люди отримують 0,1 млн грн Я отримую 0,15 млн грн , з яких віддаю державі 0,05млн грн З того 0,1 млн що в мене залишається мінімум 30% на протязі останніх 20 років реінвестую... Тобто в мене є 40 000 * 20 000 років* 12 місяців = 10 млн грн...але без цих грошей я б не зміг торгувати тютюном..а тютюном я торгую , бо Держава попросила мене змилосердитись над вам і дати їй трошки більше враховуючи те що коли ви були працездатні ви не змогли заробити на себе..а тепер треба вас хоч голодом не морити.
![]() ра-ди-каль-но цікаво, чим це обернеться для додихаючої економіки вкупі з тотальною мобілізацією працівників та відключеннями світла пан холява, чи не час вивчати бурятський податковий кодекс? менше годувати, більше доїти Востаннє редагувалось whois2010 в Сер 19 чер, 2024 17:05, всього редагувалось 1 раз.
|
|