Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Genie написав:Продавці згодні поступитися. Чому в Києві впали ціни на житло
У Києві середня вартість куплених у травні квартир становить $49 тис. Ще місяць тому — $62 тис. В епіцентрі падіння вторинний ринок
Київське житло дешевшає. Попит на житло впав на третину порівняно з більш активними зимовими місяцями, а пропозиція зросла, розповідають опитані NV Бізнес ріелтори. Активніше продавати квартири кияни стали після набуття чинності нового закону про мобілізацію та початку віялових відключень електрики, які взимку стануть ще жорсткішими.
ухилянти позалазили в свої ракушки і, навіть дешеві ціни КРЖН їх не виколупають
Да нее, сваливают или готовятся свалить, как вариант - переписав недвижимость на родычей и обнулив/позакрывав счета и ФОП-ы... Так что как пел Семенович: "меня так просто не возьмешь,..."
flyman написав:ухилянти позалазили в свої ракушки і, навіть дешеві ціни КРЖН їх не виколупають
А як з цінами на комерційну нерухомість? Теж просіла?(звалюють бізнесмени закордон) Чи ти нею не цікавишся?
Бо 2міс. тому в місті Лева ні ку я не було по цікавих цінах з комерції
Срака повна, як би хто не рвав майку на грудях. Бізнес зараз спокійно провадять лише чуваки з посвідченнями інвалідів і типу того.
А как вести бизнес в условиях блэкаута, проблем с квалифицированными кадрами (ЕСЛИ ДАЖЕ с оборонки выгребают специалистов, водителей - отлавливают на дорогах), повышения тарифов и сборов(поборов) и обнищания ОСТАВШЕГОСЯ (кто еще не свалил) населения?! Плюс - пугалки дефолта в августе И тяжелой/холодной осени-зимы (и так еще на 2-3 года минимум, пока хоть частично не поднимут энергетику, перестав распихивать бюджетное бабло по карманам)?!
Все так погано, що аж Вияр відкриває шоурум на 4000м2
Розпаковуємо сюрприз від VIYAR 👀🎁
Нам вже не терпиться поділитися з вами чудовою новиною! Пам'ятаєте, нещодавно на сторінках компанії ми публікували відео про таємничий подарунок, який готуємо для вас 🤐? І сьогодні розкриваємо секрет…
Це ✨ новий шоурум VIYAR у Києві✨, який відкриється 9 вересня! На вас чекає великий виставковий зал площею >4000 м², а також безліч крутих оновлень. Більше про це розповідаємо на сайті.
А щоб нам було цікавіше разом рахувати дні до відкриття, з 14 червня на нашому YouTube-каналі виходитиме новий експертний подкаст. Випуски будуть що 2 тижні, дуже радимо підписатися і не пропускати 😉
flyman написав:ухилянти позалазили в свої ракушки і, навіть дешеві ціни КРЖН їх не виколупають
Да нее, сваливают или готовятся свалить, как вариант - переписав недвижимость на родычей и обнулив/позакрывав счета и ФОП-ы... Так что как пел Семенович: "меня так просто не возьмешь,..."
Та ні, про таких як ці ФОПи або ми з вами, Семенич або взагалі гидував співати, або згадував як в "баладі про боротьбу" в передостнньому чотиривірші.
Закрити гештальт. Здійснити мрію юності. Підтримати країну (гроші підуть на ПЖ).
Що за гештальт і яка юність? А Ви не хочете підтримати країну і перевести гроші на ПЖ?
В мене підписка на ПЖ - кожного місяця гроші списують. І квартира в Києві є. А ви ж хотіли, але так і не купили - то ось він шанс. З великою знижкою і знаючи що гроші кудитреба підуть, а нє на Бентлі.
airmax78 написав:В мене підписка на ПЖ - кожного місяця гроші списують. І квартира в Києві є. А ви ж хотіли, але так і не купили - то ось він шанс. З великою знижкою і знаючи що гроші кудитреба підуть, а нє на Бентлі.
У Вас все добре, я радий за вас. Для мене Київ - це давно пройденний етап.