|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 24 чер, 2024 22:11
А що ви думали на кшталт МІНІМАЛКИ - що її повинно вистачати на смарагди, діаманти та чорну ікру - чи як? Ну а так - все вірно: він так і говорить, що треба мати освіту, кваліфікацію та професію.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4007 раз.
- Подякували: 1449 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 24 чер, 2024 22:50
akurt написав:А що ви думали на кшталт МІНІМАЛКИ - що її повинно вистачати на смарагди, діаманти та чорну ікру - чи як? Ну а так - все вірно: він так і говорить, що треба мати освіту, кваліфікацію та професію.
швиденько перевзуваєшся - талант 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1633 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 24 чер, 2024 22:50
akurt написав:А що ви думали на кшталт МІНІМАЛКИ - що її повинно вистачати на смарагди, діаманти та чорну ікру - чи як? Ну а так - все вірно: він так і говорить, що треба мати освіту, кваліфікацію та професію.
Так він фактично за півтори мінімалки вкалує. Мусив би жирувати.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 276 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 чер, 2024 00:41
Denik написав: rjkz написав:Да что Вы на эту чушь реагируете? Чел про жизнь в эмиграции ни в зуб ногой, но отрабатывает заказ на остановку бегства рабов с плантации рыжего татарина.
Мені здається, що Ви вірите в теорії змови.
Мне достаточно того что я о нем знаю.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5477 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Вів 25 чер, 2024 00:45
Denik написав: rjkz написав:Фактически, я оверквалифайд для этой позиции. Как полковник на лейтенантской должности.
Не рівняй себе з полковником. Полковник - це CEO в багатотисячному колективі.
Не всегда упирается в то, сколькими людьми ты командуешь. Но не принципиально. Пусть будет майор. У меня технологические знания, %% 20 из которых с головой перекрывает мои обязанности.
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Вів 25 чер, 2024 00:53
gonchik74 написав: Denik написав: rjkz написав:Фактически, я оверквалифайд для этой позиции. Как полковник на лейтенантской должности.
Не рівняй себе з полковником. Полковник - це CEO в багатотисячному колективі.
Спілкуючись з як мінімум трьома полковниками і з набагато більшою кількістю СЕО не можу погодитись. Знак рівності тут зайвий)))
У меня был знакомый, подполковник - замначштаба. Другая - полковник медицинской службы. ВОобще никого в подчинении. Просто операционный анестезиолог в НИИССХ. Не знаю как сейчас, а раньше можно было дочухать до полковника вообще никем не командуя, просто выслугой лет. До генерала - надо было уже академию заканчивать. Еще масса майоров, подполковников и полковников и у нас на военной кафедре и знакомый был в КВИРТУ. Просто лекции читали, но никем не командовали. Тут речь о знаниях и квалификации. Был линейный майор, потом подполковник. Мой ровесник, выросли в одном дворе. Не знаю какая у него квалификация, но бухал по-черному. Жена с ребенком от него ушла. Кстати, тезка.
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Вів 25 чер, 2024 00:59
Да, охранники в США - это на минимуме. в НЙ 18-25 в час. От них толку - ноль. Чисто для мебели. Не имеют права даже остановить если в открытую воруют в магазе. Чувак не ту профессию выбрал и правильно говорит и делает.
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Вів 25 чер, 2024 09:57
akurt написав:А що ви думали на кшталт МІНІМАЛКИ
якщо порівняти з мінімалкою в Україні, то він ще шикує.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 чер, 2024 10:38
Дюрі-бачі написав: akurt написав:А що ви думали на кшталт МІНІМАЛКИ
якщо порівняти з мінімалкою в Україні, то він ще шикує.
Я якось стояв напроти пошти в США в одному з міст та дивився на оголошення, де пропонували влаштуватися до них на роботу. Оголошення відрізнялося від інших тим, що не просто пропонували роботу, а з перспективою. Там було написано приблизно так: "Ми шукаємо нових членів нашої команди. Пропонуємо зарплатню 20,5 доларів на годину. З навчанням та перспективою отримання 22,5 долари на годину"Тут треба зауважити, що події відбувалися в штаті Каліфорнія - самому дорогому для прожиття і з самими високими заробітками. А для міста, в якому мешкає не тільки пан rjkz, але вже і двійка моїх приятелів, це висока зарплатня. Наприклад один з них - мешканець саме Нью Йорка - не так давно влаштувався на роботу на зарплатню в 20 доларів на годину. Як він сказав "з перспективою зростання". Мабуть така перспектива є, бо зараз з жінкою та дитиною відпочиває на одному з островів на Гавайях. Так ось я тоді подумав, що то хороша робота та хороша зарплатня, якщо у людини Є ЖИТЛО і не треба витрачати гроші на його оренду. Получилося так: критерій успішності - наявність житла...P.S. В тому відео, що змусило всіх задуматися - про мінімалку - мене здивувала оголошена витрата на пальне - здається 13 доларів на день. Особисто я не один раз заправлявся в США - як правило десь на 25 доларів і не можу зрозуміти, куди це той пан виливає пальне. Автівки в США так створені, що комп"ютер показує витратити пального НЕ так, як ми звикли: там комп"ютер показує, скільки миль можна проїхати на одному галоні бензина. Як правило це близько 30 миль. А галон (близько 4 л) коштує орієнтовно 6 доларів. Так що той охоронець десь дуже далеко мешкає... Ну може бути і це ще раз підкреслює актуальність такого: критерій успішності - наявність житла... Можна прекрасно жити і "на мінімалку"...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4007 раз.
- Подякували: 1449 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:06
rjkz написав: Denik написав: rjkz написав:Да что Вы на эту чушь реагируете? Чел про жизнь в эмиграции ни в зуб ногой, но отрабатывает заказ на остановку бегства рабов с плантации рыжего татарина.
Мені здається, що Ви вірите в теорії змови.
Мне достаточно того что я о нем знаю.
ти нічого про мене не знаєш  все, що ти пишеш, ти вигадав сам а якщо брешеш в одному, то перекручуєш й багато іншого. я так розумію, корона тобі ще в України мозок перетиснула, а як потрапив в США - то взагалі відірвався від реалій. одне правда - США тебе швидко на місце поставлять. й поїдеш ти назад в Україну, коли тут все заспокоїться 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1633 раз.
-
-
Профіль
-
-
1