Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
RaifHelp ви читаєте запитання? Я питав про перевипуск картки Fishback, яка закінчилася по терміну дії, щоби не виникало "технічних налаштувань у інших екваєрів". Запитаю ще раз повільно: "Перевипустити картку Fishbak можна"? Не випуск нової на невідомих умовах, а картку в конкретному існуючому тарифному плані Fishback.
Кочевник Добрий день! У разі потреби перевипуску кредитної картки в тарифі "Fishback" у зв’язку із закінченням терміну дії - така можливість є. Тобто нова картка буде діяти на тих же умовах. Є варіант віртуальної картки, яку можете оформити за зверненням до Чату Райффайзен Онлайн чи MyRaif, наші колеги радо допоможуть. Якщо ж Вам необхідна саме фізична картка, є можливість її отримати у будь-якому зручному відділенні Банку. Прикріпляємо посилання на сайті, де Ви можете обрати найближче для себе: https://raiffeisen.ua/viddilennya. З повагою і турботою, фахівець Інна.
Хочемо пояснити, що банк не блокує рахунки безпідставно. Райф - великий системний європейський банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших Клієнтів. В свою чергу сподіваємося на підтримку та розуміння, щодо важливості здійснення час від часу перевірок джерел надходження коштів на рахунок та надання документів.
У випадку, якщо у Вас наявні незакриті питання, просимо написати нам у приватні повідомлення у соціальних мережах на офіційній сторінці Банку Facebook чи Instagram.
З повагою та турботою, фахівець Валерія.
А може є якась e-mail адреса банку, куди клієнт міг би офіційно звернутись зі скан-копією листа, підписаного живим підписом або КЕП ?
citramon Вітаємо! Хочемо зазначити, у разі блокування рахунку направляється повідомлення, а також лист на особистий на e-mail із зазначенням документів, які необхідно надати в тому числі адреса електронної пошти для консультації. Якщо у Вас наявні незакриті питання, просимо написати нам у приватні повідомлення у соціальних мережах на офіційній сторінці Банку Facebook чи Instagram.
RaifHelp написав:citramon Вітаємо! Хочемо зазначити, у разі блокування рахунку направляється повідомлення, а також лист на особистий на e-mail із зазначенням документів, які необхідно надати в тому числі адреса електронної пошти для консультації. Якщо у Вас наявні незакриті питання, просимо написати нам у приватні повідомлення у соціальних мережах на офіційній сторінці Банку Facebook чи Instagram.
З повагою та турботою, фахівець Ксенія.
У мене не блокування рахунку. Я діючий клієнт Я хочу отримати офіційну відповідь від банку стосовно порушеня з його стороны договору про обслуговування банківського рахунку та інших питань щодо неякісної роботи. Звернення на адресу office@raiffeisen.ua ігноруються.
citramon Добрий день! Ми засмучені, що у Вас склалось таке враження. Цінуємо кожного Клієнта Банку без винятку та завжди готові допомогти у вирішенні будь-якого питання. Запевняємо, що Банк сумлінно дотримується чинного законодавства та Правил банківського обслуговування. Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення - невідкладно, але не пізніше п'ятнадцяти днів від дня їх отримання. Маємо на меті проаналізувати ситуацію, тому просимо написати нам у приватні повідомлення на офіційних сторінках Банку Facebook або Instagram. Щиро очікуємо на зворотній зв'язок. З повагою та турботою, фахівець Оксана.
RaifHelp написав:citramon Добрий день! Ми засмучені, що у Вас склалось таке враження. Цінуємо кожного Клієнта Банку без винятку та завжди готові допомогти у вирішенні будь-якого питання. Запевняємо, що Банк сумлінно дотримується чинного законодавства та Правил банківського обслуговування. Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення - невідкладно, але не пізніше п'ятнадцяти днів від дня їх отримання. Маємо на меті проаналізувати ситуацію, тому просимо написати нам у приватні повідомлення на офіційних сторінках Банку Facebook або Instagram. Щиро очікуємо на зворотній зв'язок. З повагою та турботою, фахівець Оксана.
Повторюю втретє. Хочу звернутись в банк офіційно та отримати відповідь із вихідним номером та підписом відповідальної особи. Які види офіційних звернень банк підтримує ? Інші банки та НБУ підтримують звернення на e-mail із скан-копією листа, підписаного клієнтом власноруч або за допомогою КЕП. У вас в банку є така e-mail скринька чи треба звертатись в письмовому вигляді за допомогою укрпошти ?
citramon Надіслати лист можна на електронні адреси: info@help.raiffeisen.ua або office@raiffeisen.ua. Звернення будуть розглянуті та вирішені в зазначений термін. З повагою та турботою, фахівець Оксана.
RaifHelp написав:citramon Надіслати лист можна на електронні адреси: info@help.raiffeisen.ua або office@raiffeisen.ua. Звернення будуть розглянуті та вирішені в зазначений термін. З повагою та турботою, фахівець Оксана.
Я звертався декілька місяців тому на office@raiffeisen.ua У відповідь отримав: " Добрий день! Ми отримали Ваш лист та вже працюємо над ним. З повагою, АТ «Райффайзен Банк»" Good afternoon! We have received your letter and are already working on it. Best regards, Raiffeisen Bank JSC " Відповідь по суті мені так і не була надана. Подальші мої листи щодо уточнення стану розгляду мого питання залишились також без відповіді. Мене все ще цікавить офіційна позиція банку щодо порушення договору про обслуговування банківського рахунку