Hotab написав:Я з отого всього що тут носили дивився пару відео всього, але поліцейські були там присутні. Тобто все законно по доставці? Бусифіксація законна, а отой хто верещить «мене тягнуть в підвал , рятуйте « то провокатор?
Ага, тільки поліцейські особисто, і тільки якщо людина відмовляється брати повістку. А не так що всл пакують, міліціянт (поліціянтом вже не назвеш) стоїть і дивиться як людині наносять тілесні ушкодження.
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Сер 26 чер, 2024 16:04, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_ написав:такий підхід означає що ми йдемо кудись не туди в сторону ЕС, де закони працюють, а толеруємо порушення законів, це інший напрям до лаптеногих.
Я з вами абсолютно погоджуюсь. На жаль, по існуючим законам провести нормально мобілізацію не виходить, про що говорить некомплект у підрозділах. Міняти закони монозбрід забив. В результаті маємо що маємо. Якщо не робити навіть цього, то йти нікуди не будемо, бо будемо мертві. Як держава і нація.
"по існуючим законам провести нормально мобілізацію" можно было бы. Если бы за много лет не приучили к тому, что можно не обновлять данные в военкомате, можно не сообщать о смене места жительства, можно не приходить по повестке и ещё много чего можно.
Ага, тільки поліцейські особисто, і тільки якщо людина відмовляється брати повістку.
У них спільний патруль. А якщо ДРГ буде стріляти, то військові стріляють, а поліцейський не для того? Спостерігати має?
Щодо «не взяв повістку». Вони в більшості навіть документи не показують. Або ВЖЕ в розшуку ТЦК. Не тягають в буси , якщо людині можна просто вперше вручити повістку.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 26 чер, 2024 16:08, всього редагувалось 1 раз.
Letusrock написав:а вибір військо/тюрма (якщо він взагалі буде)
Він не буде, він вже є. Питання скоріше в тому, чи вистачить волі виконувати вимоги Закону у влади для всіх, а не тільки для піару як по катлєті.
Я маю на увазі що на папері він є а по факту пересічного без грошей і звязків пресують поки не підпише документи, або взагалі відправляють на полігон а підписують самі (типу, якщо простий гречкосій то вже на полігоні не зможе судитись що підпис не його, а змириться) нема зараз такого що в ТЦК спитають чи хочеш служити, а ти такий "ні, хочу в тюрму" а вони відразу "ок їдь додому чекай повістку в суд")). Будуть кошмарити до останнього. А причина що нема часу та політичної волі робити по закону, а простіше і швидше по безпредєлу
detroytred написав:Також законами визначено куди призначати офіцерів запасу.
А куди йдуть молодші лейтенанти\лейтенанти запасу після військових кафедр? Вони ж нульові взагалі, навіть автомат не розберуть\зберуть. Та й не зможуть взводом командувати, і Успіхів службі вчити та забезпечувати всім необхідним.
Это всё из той же серии - довоенные "ошибки". Возможные причины того, что они "не зможуть". 1. Плохо учили. 2. Не было переподготовки и забыли даже то, что знали.
Hotab написав:Я з отого всього що тут носили дивився пару відео всього, але поліцейські були там присутні. Тобто все законно по доставці? Бусифіксація законна, а отой хто верещить «мене тягнуть в підвал , рятуйте « то провокатор?
по перше значна частина відео без поліцейських. по друге відео де чуваки в камужляжі тягнуть цивільного в буса а поліцейський поруч стоїть і рахує в небі горобчиків (таких теж багато) , це рахується як затримання поліцією? по третє цікаво почути юристів - чи вказано в законі про нац.поліцію що поліцейські можуть затримувати і відвозити громадян в приміщення ТЦК. Теж саме питання щодо прикордонників