Mimohod написав:Трохи офтопу. Хтось ставив в квартиру гідроаккумулятор з мембраною? В мене подача води насосом і як немає світла, то немає і води. Так принизливо вмиватись з пляшки в европейській столиці.
Думаєш в Берліні чи Лондоні під час другої світової вмивалися по іншому ? ПС щоб столиця була європейською крім географічного положення потрібно щоб населення теж було европейским і для початку перестало давати хабарі наліво та направо та косити від військової служби.
Вы живёте в Канаде? Ну и живите тихо-спокойно. И рассказывайте им об "ухилянстве". Для начала почитайте об участии Канады в 1 и 2 МВ. Были там, правда, и добровольцы, но очень немного, но были и митинги-демонстрации против участия в войне, и запрет на отправку войск за границу. Тут , кстати, недавно этот вопрос затрагивали (возможно, на эмигрантской ветке, точно не помню). Так что насчёт "населення" я бы на вашем месте помолчал.
Mimohod написав:Трохи офтопу. Хтось ставив в квартиру гідроаккумулятор з мембраною? В мене подача води насосом і як немає світла, то немає і води. Так принизливо вмиватись з пляшки в европейській столиці.
Думаєш в Берліні чи Лондоні під час другої світової вмивалися по іншому ? ПС щоб столиця була європейською крім географічного положення потрібно щоб населення теж було европейским і для початку перестало давати хабарі наліво та направо та косити від військової служби.
Вы живёте в Канаде? Ну и живите тихо-спокойно. И рассказывайте им об "ухилянстве". Для начала почитайте об участии Канады в 1 и 2 МВ. Были там, правда, и добровольцы, но очень немного, но были и митинги-демонстрации против участия в войне, и запрет на отправку войск за границу. Тут , кстати, недавно этот вопрос затрагивали (возможно, на эмигрантской ветке, точно не помню). Так что насчёт "населення" я бы на вашем месте помолчал.
Так интеллигенто поставил на место. Респект. У меня советы граждан других государств, из какого ведра нам мыть в своей стране детей и что это, оказывается из-за отсутствия желания умереть на войне, вызывает только неизменные плебейско-простолюдинские эмоции
Зроби розводку окремо на "технічну воду щоб помитися водою без мембрани з насосу", ще лайфак гріти воду в баклажках (), але тут було і є повно "ржунів" і "бомжувати в підвалі"
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 05 лип, 2024 07:46, всього редагувалось 1 раз.
Зроби розводку окремо на "технічну воду щоб помитися водою без мембрани з насосу"
Гидроакум тиск рівняє. Але, якщо вода зверху стекла на нижні поверхи і дебіту нема, то це не допоможе.
Бетон написав:Суд скасував штраф 25.500 грн, який ТЦК наклав на чоловіка за те, що той не повідомив про одруження, народження дітей і зміну місця роботи, — ЗМІ
Як зазначив суд, за новим законодавством людину не можна штрафувати за неповідомлення даних, які і так є у держави.
Штрафов не будет
Так основне в оновленні даних -- актуальні номер тлф та адреса фактичного місця проживання. Ну і елпошта, якщо є. За це штраф. А за всім іншим виклик до ТЦК повісткою. Не з'явився - штраф. І штраф буде не за предмет (дані або влк), по якому викликали, а тупо -- за неявку по повістці. За неявку.
Чи відноситься ВЛК до даних -- ? Ну дуже неясне питання. Теоретично, хоча визначено влк дійсно рік тепер, але направлення дає тцк. Тобто воно повинно визвати на влк повісткою.
Ну і ще штраф без проблем може бути за зміну міста знаходження без узгодження з ТЦК.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 05 лип, 2024 08:37, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:Суд скасував штраф 25.500 грн, який ТЦК наклав на чоловіка за те, що той не повідомив про одруження, народження дітей і зміну місця роботи, — ЗМІ
Як зазначив суд, за новим законодавством людину не можна штрафувати за неповідомлення даних, які і так є у держави.
Штрафов не будет
Це означає одне --- суд може прийняти, що схоче. На закон плювать...
В законі визначено не *за новим законодавством людину не можна штрафувати за неповідомлення даних, які і так є у держави.*, а -- не можна за дані, які тцк може самостійно отримати з загальних реєстрів. Маю сумнів, що місце роботи було десь в якомусь загальному реєстрі.