Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1185511856118571185811859 ... 12403>
Повідомлення Додано: Пон 15 лип, 2024 09:41

Slon_Nosov написав:
  Faceless написав:
kingkongovets написав:У Києві будуть кредитувати мешканців на енергомодернізацію будинків

https://vechirniy.kyiv.ua/news/100551/? ... WOQsS9C-Kg
Крім того, у КМДА є програми для ОСББ про відшкодування на енергоефективні заходи до 300к грн. Під неї можна організувати якісь заходи, наприклад, з забезпечення безперебійного водопостачання верхніх поверхів в блекаути

Дуже цікаве питання, насправді.
У мене в будинку зараз мешканці верхніх поверхів бажають вирішити питання з водою та ліфтами за рахунок ОСББ.
Чи готові вони сплачувати паливо для роботи генератора самостійно, чи мають бажання за рахунок всіх мешканців мати комфорт протягом доби?
Я наприклад не маю бажання сплачувати роботу генератора поки я на роботі, піднятись можу один раз пішки, а вода і так є...
Тим більше що багато хто навіть утримання будинку не сплачує та має борги, як на мене ситуація утопична...

Стояло аналогічне питання, і в нас це вирішили купівлею потужного інвертора і акумуляторів для насосів (вони насправді не дуже й багато споживають).
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 15 лип, 2024 09:48

Faceless написав:
  Slon_Nosov написав:
  Faceless написав:
У мене в будинку зараз мешканці верхніх поверхів бажають вирішити питання з водою та ліфтами за рахунок ОСББ.
Чи готові вони сплачувати паливо для роботи генератора самостійно, чи мають бажання за рахунок всіх мешканців мати комфорт протягом доби?
Я наприклад не маю бажання сплачувати роботу генератора поки я на роботі, піднятись можу один раз пішки, а вода і так є...
Тим більше що багато хто навіть утримання будинку не сплачує та має борги, як на мене ситуація утопична...

Стояло аналогічне питання, і в нас це вирішили купівлею потужного інвертора і акумуляторів для насосів (вони насправді не дуже й багато споживають).

Та вони ще більше хочуть на ліфті підійматись, чим блище до 24 поверху тим актуальніше... Тому тільки геренатор.
А самі активні жінки яки не розуміють як це все працює та скільки коштує.
Мабуть прихільниці простих рішень...
Slon_Nosov

Подякував: 1083 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 лип, 2024 09:51

Slon_Nosov написав:Та вони ще більше хочуть на ліфті підійматись, чим блище до 24 поверху тим актуальніше... Тому тільки геренатор.

обладнати ліфти платіжними терміналами (кажуть в Бородянці так давно зробили): хочеш кататися плати, при відключеннях "генераторний тариф",
цоколь грає новими барвами
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 15 лип, 2024 09:59

flyman написав:
  Slon_Nosov написав:Та вони ще більше хочуть на ліфті підійматись, чим блище до 24 поверху тим актуальніше... Тому тільки геренатор.

обладнати ліфти платіжними терміналами (кажуть в Бородянці так давно зробили): хочеш кататися плати, при відключеннях "генераторний тариф",
цоколь грає новими барвами

Не уявляю життездатність такої ідеї в умовах постійно працьюючого генератора.
Перші поверхи не будуть користуватись, а останні не потянуть фінансово.
Ідея з терміналами гарно підходить для додаткового доїння мешканців управляючою компанією, в звичайних умовах. Там можна ще вагу людини/людей врахувати, щоб меньше жерли та у двох не їздили...
Востаннє редагувалось Slon_Nosov в Пон 15 лип, 2024 10:01, всього редагувалось 1 раз.
Slon_Nosov

Подякував: 1083 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 лип, 2024 10:31

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Slon_Nosov написав:
  Faceless написав:
  Slon_Nosov написав:Дуже цікаве питання, насправді.

Та вони ще більше хочуть на ліфті підійматись, чим блище до 24 поверху тим актуальніше... Тому тільки геренатор.

Бажання заживити ліфти зрозуміле, і тут вже без генератора не обійтися.
Проте, як на мене, питання водопостачання більш важливе і вирішується дешевше.
Щодо ліфтів - чимало ЖК вирішили проблему, заживляючи від генератора один ліфт на секцію/під'їзд. Інвестиції не такі вже й великі, насправді. Найскладніше - забезпечення регулярних внесків на оплату палива.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 15 лип, 2024 10:37

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Faceless написав:Найскладніше - забезпечення регулярних внесків на оплату палива.

так отож, це не найскладніше, а майже неможливо
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2727 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 лип, 2024 11:13

Що там з угодами - а то тиша на гілці - один ейрмакс з Відня підтримує)
Поки він не приїде нерухомість буде котитися до низу
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 лип, 2024 12:11

Цікава свіжа інформація.
"❗️В разі штрафів ухилянта на загальну суму понад 160 тисяч грн без сплати — можуть забрати єдине житло

Тож, як ще один стимул пришвидшитись у оновленні даних тим, хто це ще не зробив"

Я думаю, що житло будуть віддавати, хто воює за Україну.
Frant

Подякував: 1763 раз.
Подякували: 2581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 лип, 2024 12:34

Faceless написав:Бажання заживити ліфти зрозуміле, і тут вже без генератора не обійтися.

«Мешканці житлового будинку на вулиці Великій Васильківській, ОСББ «Художник», спільно з містом, здійснили комплекс енергоефективних заходів. Серед яких, зокрема, встановили сонячні панелі та інвертори. Вони є дублюючим джерелом електроенергії. Зокрема для будинкового обладнання, в ситуаціях можливого вимкнення електроенергії.

Від батарей автономно може повністю працювати індивідуальний теплопункт (до 48 годин). А, якщо з освітленням місць загального користування і зовнішнім освітленням - на батареях це все може працювати добу. Якщо ж і з підключеними ліфтами, то 12 годин.

Усього в будинку виконали робіт на 8,8 млн грн, з яких 6,6 млн грн – відшкодувало місто. Решту – зібрали мешканці.

Нагадаю, сьогодні у Києві діють три муніципальних програми, що дозволяють мешканцям встановлювати в будинку альтернативні джерела живлення або різне енергоефективне обладнання.

Особлива увага до Програми з часткового відшкодування вартості незалежних джерел енергії. За цим механізмом місто компенсує 75% вартості придбаного генератора або іншого обладнання. На початок цього року в будинках ОСББ і ЖБК встановили понад 670 одиниць різного обладнання. А загалом, з іншими будинками, - понад 1 тисячу. Сума відшкодування від міста склала близько 18,6 млн грн.

І сьогодні Київрада ухвалила зміни до порядку відшкодування, збільшивши суми відшкодування. Особливо — для будинків великої поверховості.”

https://www.facebook.com/share/v/2WmMP3 ... tid=WC7FNe

зи:
це звичайний «совкошлак», до речі
просто кооперативний будинок, голова осбб якого не спить
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2727 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 лип, 2024 13:07

Slon_Nosov написав:
  Faceless написав:
kingkongovets написав:У Києві будуть кредитувати мешканців на енергомодернізацію будинків

https://vechirniy.kyiv.ua/news/100551/? ... WOQsS9C-Kg
Крім того, у КМДА є програми для ОСББ про відшкодування на енергоефективні заходи до 300к грн. Під неї можна організувати якісь заходи, наприклад, з забезпечення безперебійного водопостачання верхніх поверхів в блекаути

Предложите им установить на их балконах генераторы на промышленных солнечных панелях и с поворотным следящим механизмом
За счёт главы партии генератора простых решений
А 5В остающихся после работы этих генераторов можно подать им в розетку чтоб телек с марафоном работал
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

#<1 ... 1185511856118571185811859 ... 12403>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор