prodigy написав: прогноз по курсу долара до кінця року 43грн (оптимістичний), 47грн песимістичний
Так, я "прощёлкал" зростання курсу долара. Ваша думка, чи варто зараз позбавляться гривні купуючи долари? Чи ще курс повернеться хоча б до 39, подібно тому, що було в 2022 - 2023 роках.
ЗВР великі ж зараз.
Мое мнение, надо сейчас покупать. Я на днях по 41,25 покупал. Пока война, не верю в снижение курса. Поэтому надо брать и по 42, и по 42,5 в ближайшее время.
prodigy написав: прогноз по курсу долара до кінця року 43грн (оптимістичний), 47грн песимістичний
Так, я "прощёлкал" зростання курсу долара. Ваша думка, чи варто зараз позбавляться гривні купуючи долари? Чи ще курс повернеться хоча б до 39, подібно тому, що було в 2022 - 2023 роках.
ЗВР великі ж зараз.
курс 39 -це злочин, але у нас злочинців майже не карають, якщо Пишний буде тримати коридор 41-42, то для вас це буде гарні умови
Успіх написав:1. Якщо "ці ігри не для вас", то які саме порекомендуєте "ігри" для фронтовиків, які сидять в бліндажах/окопах і мають доступ додому/до нормальної цивілізації лише двічі на рік по 15 днів?
Запам"ятайте сьогоднішній день, 19.07.2024 - це день, коли (ось нарешті!) за сім останніх місяців змінився (о, нарешті!) глобальний висхідний тренд курса долара і тепер хутко, або не дуже, до грудня 2024 курс долара на +- 38 грн О НАРЕШТІ!!!
Востаннє редагувалось Yuri_61 в П'ят 19 лип, 2024 18:47, всього редагувалось 2 разів.
Yuri_61 написав:Запам"ятайте сьогоднішній день, 19.07.2024 - це день, коли (нарешті!) змінився висхідний тренд курса долара і тепер хутко, або не дуже, до грудня 2024 курс долара на +- 38 грн за нікомунепотрібного
Yuri_61 написав:Запам"ятайте сьогоднішній день, 19.07.2024 - це день, коли (нарешті!) змінився висхідний тренд курса долара і тепер хутко, або не дуже, до грудня 2024 курс долара на +- 38 грн за нікомунепотрібного
Маячня.
А ось і ні!!!! Доказ внизу Це сьогодняшній графік курсу нікомунепотрібного: далі буде аж гай гудіти вниз долар покотиться згори