Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 92039204920592069207 ... 14713>
Повідомлення Додано: Суб 27 лип, 2024 14:28

Hotab написав:katso
Вы тоже при оккупации ожидаете улучшения жизни? 😀

"Профессор филологии:
— Приведите пример вопроса, чтобы ответ звучал как отказ, и одновременно — как согласие.
Студент:
— Это просто: "Водку пить будете? — Ах, оставьте!"
:mrgreen:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 лип, 2024 14:28

fler написав:
  vitaliiangel написав:смысл дискуссии в другом. должна быть система с одинаковыми возможностями для всех.

Тобто якщо кацапія нас захопить, то ми отримаємо систему з однаковими можливостями для всіх?

Що конкретно ви робите щоб не захопила?
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 27 лип, 2024 14:30

ЛАД написав:
  Shaman написав:..........
але ніяк не бачить ЛАД, що Раша не готова домовлятися на більш-менш прийнятних варіантах для України - лише капітуляція України. точніше, зараз вони хочуть паузу, щоб трошки відійти від втрат, але з умовами - ви поки роззбройтесь й ніяких НАТО - а ми через пару років знову нападемо. схоже, декого такі умови миру влаштовують, але не притомних українців.

а радянський брухт у Раші такі закінчується. а те, що не закінчується м'ясо, зайвий раз каже про те, що за часи путіна росіян таки перетворили на націю е.анатів, які живи якісно не вміють, зато через це готові вбивати за гроші будь-кого. а у вороги записали всіх - й українців, й Захід, й взагалі всіх розумних людей, які не думають згідно російської пропаганди. пошукай в історії ЛАД - ще не було прикладів, щоб країни з таким устроєм довго існували. й не буде - хоча людей можуть встигнути вбити багато. але варіант один - доки вони існують, будуть вбивати, не забувай про це, коли хочеш з ними домовитися за будь-яку ціну

Спасибо detroytred, процитировал вас. :)
Ваше знание истории ограничивается, похоже, второй половины 20 века. Максимум всем 20 веком. Не подскажете, сколько лет просуществовала Римская империя? Она занималась завоеваниями практически всю историю. В частности, исчезновение Израиля и рассеяние евреев по всему миру обязано именно Римской империи. Украину вряд ли постигнет такая судьба - нас слишком много, но нескольких миллионов мы уже лишились.

Для того, чтобы знать, на что "готова домовлятися Раша", надо хотя бы начать переговоры. detroytred вам уже разжевал мои слова, но, правда, вряд ли дойдёт.

"людей можуть встигнути вбити багато" - вы будете радоваться, что убьют "всего" 1 млн. (условно) украинцев, а не 10 млн.?
Вы лично готовы быть в числе этого миллиона, вы уже в окопе? Или будете демонстрировать свою "войовничість" написанием Путина с маленькой буквы, называнием россиян "е.анатами" и коверканием названия страны? Это, конечно, "очень смело", но для победы явно недостаточно.

И вы быстро учитесь у "лучших представителей" форума - раньше вы всё-таки обращались на вы, теперь научились тыкать.

я не професійний історик. але питання - скільки років існувала римська республіка, а скільки римська імперія. й на які часи припав розквіт, й на які занепад. навіть ваші приклади підкреслюють мою думку ;) але мова йшла про одноосібну диктатуру, яку створив путін - пошукайте приклади в 20 віці, чим зазвичай це закінчується

ви знову про втрати. але я декілька раз задавав питання, яку ви постійно уникаєте - чому Сталін не вів перемовин з Гітлером? загинуло набагато більше людей, мільйони... Сталін - лох?

й ще один приклад тих часів - а євреї намагалися домовитися, носили зірки, жили в гетто - це їх врятувало? саме з тих пір Ізраіль навіть не намагається домовлятися з арабами - надто болючий досвід. але знову ці питання залишаться від відповіді...

з приводи звертання на "ти". можете й мені тикать, мене це не зачіпає ;). але головне в тому, що ви декілька разів мене оббрехати, коли у вас закінчилися аргументи. саме брехливо, й саме безпідставно. тому звертатися на "ви" в такому випадку, як на мене - це себе не поважати. а вибачитися чомусь у наших форумчан 60+ не прийнято. точніше у переважної більшості не прийнято. тому вибач ЛАД

а можу аргументувати трохи різкувато, визнаю. але різкувато не значить брехливо. а тобі мені відповісти нічого, й тому переходиш на особистості.

а по Раші скажу так. ти чи не хочеш бачити, але за останні 20 років у Раші реально виховали населення з печерними рисами нацизму. вони реально хохлів за людей не вважають. й не бачать проблем вбивати неважливо кого - жінок, дітей... й це реалії. й допоможе лише процедура як денацифікація в Німеччині в 1945. але сам визнаєш, що цього без окупації неможливо зробити. тому так, в нас країна-сусід, в якій переважна більшість населення за знищення України та українців. й як їх називати?

а може проблема в тому, що ти себе асоціюєш більш по мові? й теж вважаєш Бандеру з УПА злочинцями? може в цьому проблем ЛАД?й особисто ти без проблем жив би й в Раші. а те що сотні тисяч україномовних активістів й просто свідомих громадян загинуть чи поїдуть в табори - це те не обходить? а по-іншому не буде ЛАД, тільки після краху Раші про щось можна буде казати. а поки що там люди, які мене готові вбити. тебе може й пожаліють. тому ми по-різному до Раші й відносимся ;)
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 27 лип, 2024 14:33

Бетон

Яким чином можна протистояти окупації?

Саме так як протистоять їй зараз. Село Вовче окуповано. А Дніпро і Київ - ні. Ви б хотіли щоб вони були окуповані як Вовче? А розумієте, що якщо прийняти позицію Тестера «а за що мені воювати?», то Дніпро і Київ будуть окуповані?
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2468 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 27 лип, 2024 14:34

США вимагали від України скасувати “таємну військову операцію“ проти Росії, - NYT
Про яку конкретно операцію йдеться, джерела повідомити відмовилися.

Нагадаємо, США на рівні президента, Держдепа та Пентагона регулярно роблять заяви про безумовну підтримку України у відбитті військової агресії Росії.

Попри декларації про намір завдати поразки агресору, Вашингтон на практиці сковує дії українських військових:
- на кілька місяців було заморожено виділення військової допомоги;
- заборонено завдавати ударів по військових цілях, що знаходяться на відстані понад 20 км від кордону;
- США офіційно виступили проти завдання ударів по російських НПЗ;
- постачання озброєнь, за словами президента України Володимира Зеленського, регулярно запізнюються.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 лип, 2024 14:35

Бетон написав:

Кацапи повільно окуповують території
Росіяни повністю захопили село Вовче Донецької області, яке всього за 20 кілометрів від Покровська, — DeepState

такими темпами окупація до Києва не дійде за вашого життя. а от якщо ніхто воювати не буде - то як у лютому, за 3 дні вже біля Києва 8)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 27 лип, 2024 14:37

досить вже флудити - останні повідомлення лише словесні викрутаси. кажіть щось конкретне.

а оці свіжі обліківки, які з ходу строчать на гілці про війну - знаємо, що це таке. спочатку на валютній гілці чи на банкових почитайте ;)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 27 лип, 2024 14:37

Shaman написав:
  Бетон написав:

Росіяни повністю захопили село Вовче Донецької області, яке всього за 20 кілометрів від Покровська, — DeepState

такими темпами окупація до Києва не дійде за вашого життя. а от якщо ніхто воювати не буде - то як у лютому, за 3 дні вже біля Києва 8)

Тобто ви, Хотаб, Флер і я будемо, як дровами в топку, жити за рахунок тіл українців?
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 27 лип, 2024 14:40

Бетон написав:
  Shaman написав:
  Бетон написав:Яким чином можна протистояти окупації?

Тобто ви, Хотаб, Флер і я будемо, як дровами в топку, жити за рахунок тіл українців?

Бетон, війна це погано. не ми її почали (що головне), й поки що лише можемо стримувати.

але якщо зараз ніхто не буде воювати, то загине ще БІЛЬШЕ людей, як ви цього не розумієте. можливо не ви особисто. вас лише попросять з вашої квартирки на вулицю, бо умовний бурят не просто ж так воював в Україні.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 27 лип, 2024 14:41

Бетон написав:
  Shaman написав:
  Бетон написав:Яким чином можна протистояти окупації?

А що це за підбірка така? Я не живу за рахунок тіл українців. А ви що , вважаєте що живете? Ви не маєте такого ж шансу бути тілом спаленим у топці ??
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2468 раз.

Профіль

4
4
2
  #<1 ... 92039204920592069207 ... 14713>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти