Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 92319232923392349235 ... 9880>

На Вашу думку, скільки ще триватиме війна в Україні?

Напад росії і білорусі на Україну 5 5 38
до кінця 2024 року
24%
9
до квітня 2025 року
5%
2
до липня 2025 року
5%
2
до жовтня 2025 року
5%
2
до кінця 2025 року
13%
5
до липня 2026 року
8%
3
до кінця 2026 року
3%
1
йтиме до 2027 чи довше
37%
14
Всього голосів : 38
Повідомлення Додано: Пон 29 лип, 2024 18:46

budivelnik написав:є другий алгоритм
бідна країна+низькі податки=через 20 років=середня країна +середні податки=ще 20років=багата країна+великі податки

Лінь тобі багато писати, тому прокоментую тільки цей момент.

Так можна робити тільки в ТОП-країнах(або закритих країнах). В Україні таке не вийде тому що при таких умовах(низькі податки) окремі люди сильно розбагатіють і звалять за кордон(в ТОП-країни). Це фактично і відбувається. А з ТОП-країни валити нікуди.

Між-іншим в РФ це зрозуміли і хочуть в тій чи іншій мірі закрити країну.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Пон 29 лип, 2024 18:57, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Пон 29 лип, 2024 18:53

Denik написав:З нашого боку цікаво дочекатися закінчення газового договору, залишити пмр, орбана і фіцо без газового транзиту. пмр взагалі капець буде, що окрім прикордонників війська з кордону можна знімати буде плюс 100 тис. економічних біженців пенсіонерів на росію.
фіцо та орбпну доведеться їхїати до Києва на поклон, привозити данину і просити.
Отакий військово-політико-економічний розклад.

Ніяким фіцо та орбпну не прийдеться їхати, вони як члени ЄС - перекупляться з Турції. А от БЕЗ ризику наступити на мозоль Європі (фіцо та орбпну) - якась рашистська ракета (а то і декілька) може рознести нашу газ. трубу та/чи передавальну станцію, та ще й так, що ні полагодити, ні до газ. сховищ НЕ добратися буде. Відповідно, НІ газу, ні єлектрики! НЕ думав про це?
Миша-клиент

Подякував: 15 раз.
Подякували: 75 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Пон 29 лип, 2024 18:55

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Міноборони України підтримало проєкт Закону про створення приватних військових компаній в Україні — йдеться на сайті урядового порталу

Так шо то за пвк - негрів до нас, чи наших до негрів ?

Зображення
fox767676

Подякував: 309 раз.
Подякували: 133 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Пон 29 лип, 2024 19:00

andrijk777 написав:
  budivelnik написав:є другий алгоритм
бідна країна+низькі податки=через 20 років=середня країна +середні податки=ще 20років=багата країна+великі податки

Лінь тобі багато писати, тому прокоментую тільки цей момент.
Так можна робити тільки в ТОП-країнах(або закритих країнах). В Україні таке не вийде тому що при таких умовах окремі люди сильно розбагатіють і звалять за кордон(в ТОП-країни). Це фактично і відбувається. А з ТОП-країни валити нікуди.
Стоп-стоп....
А навіщо БАГАТІЙ людині втікати з України?
Може вона захоче втекти коли її в Україні
а - не люблять( ба більше- зневажають..чи барига/ларьочник це прояв кохання?)
б - обкладають податками , при чому не споживання оподатковують(тут я не проти) а оподатковують навіть кошти які направляються в розвиток....

От і виходить
Без багатих - країна буде йти тільки до бідних...
Але поки багатих не почнуть поважати- доти в країні вони затримуватись не будуть...

То що робити?
читати бальцеровича і на кожному кроці писати - я розумний(хоча й бідний) але читав Бальцеровича

Чи прислухатись до таких як Будівельник?( до речі який читав не тільки Бальцеровича і передбачав не тільки свій бізнес, а й описував що станеться в макроекономіці України від дій Гетьманцева...як на мене це трошки більше розміру ларька)

ПС
Питання до оточуючих
а - хто з Вас читав Бальцеровича( моє припущення 1-2%)
б - хто з прочитавших ЗМІГ отримати економічну користь від прочитаного ( моє припущення-0,001%)
в - хто користувався ларьком по дорозі( моє припущення-95%)

Звідси питання
Хто є більш корисним для Українців -ларьок чи Саакашвілі з Бальцеровичем?

Дейтройту пройти опитування три рази.
budivelnik

Подякував: 283 раз.
Подякували: 2975 раз.

Профіль
1
1
Повідомлення Додано: Пон 29 лип, 2024 19:00

fox767676 написав:Міноборони України підтримало проєкт Закону про створення приватних військових компаній в Україні — йдеться на сайті урядового порталу

Міноборони підтримало легалізацію приватних військових компаній, але є нюанси
Міністерство оборони України підтримало законопроект, який зареєстровано у Верховній Раді, про міжнародні оборонні компанії в Україні, але має до нього зауваження. Про це повідомляє Урядовий портал.

У висновку Міністерства оборони до законопроекту з реєстраційним номером 11214, автором якого є народний депутат України Сергій Гривко, сказано, що у запропонованій редакції законопроект не узгоджується з Конституцією України, законами України "Про оборону України", "Про розвідку". Також він суперечить міжнародним договорам та рекомендаціям документа Монтре, в якому розкриваються питання функціонування приватних військових компаній в період збройного конфлікту. Зазначається, що Україна є одна із 17 держав, які взяли участь у його підготовці.

Полуправда - хуже лжи !
pesikot

Подякував: 536 раз.
Подякували: 1253 раз.

Профіль
2
2
Повідомлення Додано: Пон 29 лип, 2024 19:02

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Тобто: одним совдеп в іншій обгортці; другим - Європа.
Одні ...; а другі послами у ландони.

Не проканає. Дуже щвидкий інтернет та дуже довгий кордон суходолом.
Mimohod

Подякував: 446 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Пон 29 лип, 2024 19:05

budivelnik написав:Чомусь в реалі НІХТО з так толково і гарно написавших НІЧОГО ЗРОБИТИ для читачів так і не змогли...

Тому що для того щоб зрозуміти(проаналізувати) потрібні одні навички(здібності) - в основному розум, а для того щоб щось зробити потрібні інші - і розум тут далеко не на першому місці.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Пон 29 лип, 2024 19:08

GDV29 написав:Що таке РПВ?

Кто-то на военной ветке придумал год-два назад термин (абревиатуру), а теперь уже никто и не помнит расшифровку . :lol:
a77

Подякував: 13 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Пон 29 лип, 2024 19:12

andrijk777 написав:
  budivelnik написав:Чомусь в реалі НІХТО з так толково і гарно написавших НІЧОГО ЗРОБИТИ для читачів так і не змогли...
Тому що для того щоб зрозуміти(проаналізувати) потрібні одні навички(здібності) - в основному розум, а для того щоб щось зробити потрібні інші - і розум тут далеко не на першому місці.
Найсмішніше те , що ми не розглядали порівняння важливості розуму і наприклад працездатності...
Мене особисто не цікавить наскільки по ай-кью той самий Бальцерович розумніший від мене...
Мене цікавить інше
ХТО приніс більше користі Україні ...
І Вас повинно цікавити те саме
Хто приніс більше користі Україні - Будівельники чи Бальцеровичі з Саакашвілі...
Те що Бальцерович корисніший ніж я для Польщі
А Саакашвілі корисніший ніж я для Грузії - не обговорюється бо це очевидно....

Але якщо моя діяльність ( і діяльність таких як я принесла Україні більше користі ніж діяльність Бальцеровича/Саакашвілі... - то кого треба більше слухати? тих хто щось пише?
чи тих хто щось ВЖЕ ЗРОБИВ ?

і поки суспільство цього не зрозуміє - доти й буде ходити навколо пальми з якої дейтройти/лади- їм будуть вкидати нових месій
budivelnik

Подякував: 283 раз.
Подякували: 2975 раз.

Профіль
1
1
Повідомлення Додано: Пон 29 лип, 2024 19:16

a77 написав:
  GDV29 написав:Що таке РПВ?

Кто-то на военной ветке придумал год-два назад термин (абревиатуру), а теперь уже никто и не помнит расшифровку . :lol:

раптове припинення вогню

RPV (revenue per visitor)
prodigy

Подякував: 3253 раз.
Подякували: 3305 раз.

Профіль
1
3
1
  #<1 ... 92319232923392349235 ... 9880>
Форум:
+ Додати