sashaqbl написав:P.S. Я не заперечую, що ТЦКашники час від часу пиздять ухилянтів. Більше того, я не впевнений, що якби мене зараз відправили служити в ТЦК, то я б міг стриматись з деякими особливо обдарованими. Але конкретно ця історія виглядає якось дивно
а потом бы нашёлся более одарённый чем ты (неважно кто например твой командир) и отпиздил бы до полусмерти тебя. Всё ж правильно? ты менее одаренный, он более, строго по твоей же схеме.
я куею от того как взрослые люди считают что они бессмертные, и нож под ребро может получить кто угодно, только не он сам. Моральную и юридическую сторону не рассматриваем. Таланты заводить себе врагов до естественной смерти редко доживают. Например двух моих одноклассников, самых борзых, убили одного в 18 другого в 35 лет. Где-то переборзели или нарвались на кого то более борзого.
Да справа навіть не в тому, щоб самому відгрести у відповідь. Це дрібниці...
Справа в не переборщити у відповідь ще й не по закону!!! Одного разу отак один на Марсі не стримався і ледь не лишив льотчика-випускника (до випуску пару тижнів залишалося!) ока. Ситуація була треш: або він може без ока (і все його життя під откос) і цей хтось за грати..., але і випускнику теж відповідальність; або ризик і надія на диво, щоб звезло обом і всім. Випало в рулетці диво. А причина була формально пустяшна...
Власне тут цивільне суспільство може піти 2 дорогами: - 1, як Вітальєн у відмову. Тоді його та яких як він бусифікують, й посадять в посадку з автоматом стримувати штурм. - 2 проявити ще більш активну волонтерську позицію, чи таки сплачувати податки які рано чи пізно підвищать. Тоді ми орківське м'ясо просто завалимо різними дронами. Не виключений мікс варіантів. Що кожен в суспільстві зрозуміє, що поки все переважно йде дорогою 1, але можна стати на шлях 2.
P.S. Класичне діалектичне питання: гроші чи люди.
Востаннє редагувалось Denik в Чет 01 сер, 2024 11:55, всього редагувалось 1 раз.
Denik написав:Власне тут цивільне суспільство може піти 2 дорогами: - 1, як Вітальєн у відмову. Тоді його та яких як він бусифікують, й посадять в посадку з автоматом стримувати штурм. - 2 проявити ще більш активну волонтерську позицію, чи таки сплачувати податки які рано чи пізно підвищать. Тоді ми орківське м'ясо просто завалимо різними дронами. Не виключений мікс варіантів. Що кожен в суспільстві зрозуміє, що поки все переважно йде дорогою 1, але можна стати на шлях 2.
Реалії кажуть, що люди з грошима не підпадають під ці шляхи.
Про те і диспути тут. Що бусифікація - це лише перший етап. А у другий (в посадку) потрапляють люди без грошей.
Вже не кажучи, що люди з грошима зарання захищаються від бусифікації бронью, відстрочками.
Проблема у грошах - да. Але гроші-то не в тих, хто стоїть перед отими двома шляхами)) Буде економічне Бронювання -- тоді ближче до цих шляхів.
Але у того, в кого нема грошей, виходить нема і вибору.
Тобто класика інша: за рахунок кого вирішити проблему (досягти результату).
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 01 сер, 2024 12:10, всього редагувалось 1 раз.
❗️Майже ніхто в штаб-квартирі НАТО не вірить, що Україна поверне окуповані території, — Die Welt
більшість чиновників переконані, що припинення вогню повільно наближається і буде можливим у найближчі 6-9 місяців. Водночас зазначають – перемир’я може тривати роками з локальними порушеннями припинення вогню.
❗️Майже ніхто в штаб-квартирі НАТО не вірить, що Україна поверне окуповані території, — Die Welt
більшість чиновників переконані, що припинення вогню повільно наближається і буде можливим у найближчі 6-9 місяців. Водночас зазначають – перемир’я може тривати роками з локальними порушеннями припинення вогню.
Denik написав:Власне тут цивільне суспільство може піти 2 дорогами: - 1, як Вітальєн у відмову. Тоді його та яких як він бусифікують, й посадять в посадку з автоматом стримувати штурм. - 2 проявити ще більш активну волонтерську позицію, чи таки сплачувати податки які рано чи пізно підвищать. Тоді ми орківське м'ясо просто завалимо різними дронами. Не виключений мікс варіантів. Що кожен в суспільстві зрозуміє, що поки все переважно йде дорогою 1, але можна стати на шлях 2.
Реалії кажуть, що люди з грошима не підпадають під ці шляхи.
Про те і диспути тут. Що бусифікація - це лише перший етап. А у другий (в посадку) потрапляють люди без грошей.
Вже не кажучи, що люди з грошима зарання захищаються від бусифікації бронью, відстрочками.
Проблема у грошах - да. Але гроші-то не в тих, хто стоїть перед отими двома шляхами)) Буде економічне Бронювання -- тоді ближче до цих шляхів.
Але у того, в кого нема грошей, виходить нема і вибору.
Тобто класика інша: за рахунок кого вирішити проблему (досягти результату).
класика більшовизму: заженемо палками та кирзачами в щасливе майбутнями, а хто не хоче добровільно-примусово того в табори соціальної корекції
flyman написав:класика більшовизму: заженемо палками та кирзачами в щасливе майбутнями, а хто не хоче добровільно-примусово того в табори соціальної корекції
flyman написав:класика більшовизму: заженемо палками та кирзачами в щасливе майбутнями, а хто не хоче добровільно-примусово того в табори соціальної корекції
Бетон написав:Ну то что вечно ржущая прокурорша не даст денег, это очевидно
Майже усім нашим ЗМІ та рейтинговим блохерам лижбынетрамп.
От дивно, якщо було б інакше.
Деми (глобалісти, сорос... - фонди, гранти...) лізуть всюди. А респи - ізоляція, кожен нехай сам по собі. Тому все абсолютно логічно, що що наші еліти, що формувачі суспільної думки по вуха всі поглиблені в демів.