Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ну, тарасову хату до 700-800К і то, якщо на кімнат 5-6. Щоб я міг все вагонкою обшити/помалювати свіжими яскравими фарбами і... рубати бабло нєпадєцкі! (люблю я себе самого підтролювати)
Я колись там жив тиждень у сільській хаті (знімав кімнату), то людям здавали навіть кухню "на переночувати". Тож можна купити у якоїсь бабки стару хату/сарай, зробити у ньому ремонт та перепрофілювати під котедж
The_Rebel написав:ож можна купити у якоїсь бабки стару хату/сарай, зробити у ньому ремонт та перепрофілювати під котедж
Все так/саме так! Але! Але за помірну ціну! До 500м від води - нічого дешевого (чи навіть по помірних цінах) не попадається... А +/-1км від води - це вже не рентабельно/нах нікому не треба і за пів ляма грн.(якщо мова про стару хату)
The_Rebel написав:ож можна купити у якоїсь бабки стару хату/сарай, зробити у ньому ремонт та перепрофілювати під котедж
Все так/саме так! Але! Але за помірну ціну! До 500м від води - нічого дешевого (чи навіть по помірних цінах) не попадається... А +/-1км від води - це вже не рентабельно/нах нікому не треба і за пів ляма грн.(якщо мова про стару хату)
Навіть за помірну ціну, комарів там годувати? ! Ще перша лінія до озера має якись сенс, а решта...
п.с. А щось таке "готове" до двох лямів, чи ділянку до пів ляма, але не далі, ніж 500м до озера - я щось не знайшов Чи я - погано шукаю?
Якщо знайдете таке - кидайте сюди, обговоримо!
Зрозуміло - 2 сторінки обговорення і жодного варіанту по темі...
А я то думав, що може чогось не добачаю)) і що лише мені відкриваються дорогі варіанти?))
Ну нічого - почекаємо відкриття кордонів - може тоді ціни просядуть)) (коли ломануться за кордон і будуть віддавати свої нові і старі хати біля озера за пучок петрушки)
Успіх Вовка ноги кормлять. Щоб купити у бабки - це треба пройтись по селу і знайти таку бабку. Або запропонувати комусь, хто і не думав продавати, але воно стоїть безхозне. Бо якщо вже попало на олх, то значить люди планують вторгувати за нього непоганий куш, там не буде низької ціни.