Успіх написав:От наприклад, мені на комуналь приходить останніх 2міс чуть менше 1200грн, а навесні приходило чуть менше 2 000грн. Моя дружина навесні вираховувала, то щось виходить 70-72% покриває загальної комуналі.
Шо значить приходить чуть менше? Пільгова програма вона адресна, тобто комунальні підприємства тобі виставляють рахунок повністю, але тобі держава на банківський рахунок скидує гроші для часткової оплати цих рахунків. Це радянська система, до яких пір і за чий рахунок буде цей бал?
detroytred написав:Проблема глибше, ніж в бажаннях самих рашкованів....
Стіна, фортеця потрібна самому Заходу. Як і Сходу. Але Захід хоче регульованого їми паркану... А Схід хотів раніше без паркану, а тепер регульованого ним.
Пригадайте перед підписом асоціації... Да і чому оркостан отак-то погодився на шлях України в Європу? Чому?)))) Бо вважав, що зможе через Україну пхати в Європу свої товари без перепонів... Європа спочатку мовчки да-да, а потім ясно - відлуп: халяви не буде. Щоб тайожних союз через Україну пер свої товари.
От тоді і почалося все... Це корінець. А не крим-хфошисти-переворот.
Це як в транзистора База. Регулятор. Від повного (відкриття) максимуму емітер-колектор до повного закриття.
Навіщо стіна, якщо можна бути мостом. Стіна потрібна місцевим царам щоби крипаки не тікали туда звідки нема видачі. Але глобалізму чихати на тих князьків. Ти сам собі суперечиш в різних постах. В одному про глобалізм глобально а в іншому про якусь стіну в тому глобальному світі. Тим більше, що ментально парадигмально нема особливої різниці. А от із Китаєм є.
Гегеля спробуй.
Там отаким, як ти розжовують, що таке боротьба та єдність протилежностей. Як протилежності (протиріччя) одночасно існують.
Я лише підкреслюю і показую, що глобалізація в цій боротьбі переважає, перемагає по ітогу. А відкати, програші є і будуть. Як зуби пилки, але пилка вгору.
Не можна жити в світі простому, як паралелепіпед)). З лише чорним та білим. Суть спробуй вловити....
То ти ще Мицика не читав. Отам одна строчка. А тобі простинями пояснюєш думку, але)))
Не парься. Я на істину не претендую. Але виражаю думки свої цілком зрозуміло. Тобто заперечувати мені можна лише по суті.
Успіх написав:От наприклад, мені на комуналь приходить останніх 2міс чуть менше 1200грн, а навесні приходило чуть менше 2 000грн. Моя дружина навесні вираховувала, то щось виходить 70-72% покриває загальної комуналі.
Шо значить приходить чуть менше? Пільгова програма вона адресна, тобто комунальні підприємства тобі виставляють рахунок повністю, але тобі держава на банківський рахунок скидує гроші для часткової оплати цих рахунків. Це радянська система, до яких пір і за чий рахунок буде цей бал?
Здрасті, приїхали))))))))) Ви оту совдепсистему хоч в очі бачили?
Які в совдепі гроші на рахунок в якості пільг?!
Я ж кажу Матриця)))) Її навіть кожен зі свого дивану намагається будувати.
Учора читаю: чувак 30 років, як ні в чому не бувало, каже -- я в совдепі народився, ріс...
Denik написав:ЄС заявив про зелений перехід у 2050. Який нафіг газ.
А шо саме заявили? На чому будуть працювать хімічні та металургійні підприємства? Наприклад в Німеччині за 25 років вони планують переобладнати опалення в 60 мільйонах будинків? https://www.bmwk-energiewende.de/EWD/Re ... %20beheizt. Беззаперечним лідером в енергоносіях, які використовуються для опалення, є природний газ у 13 федеральних землях. Використовується для живлення систем центрального опалення, систем теплої підлоги, газових теплових насосів або газових плит. 48,2 відсотка з 40,6 мільйонів будинків у Німеччині використовують природний газ як джерело енергії. Це 19,6 млн квартир. На другому місці – опалення на паливі – наприклад, для центрального опалення та масляних печей. Приблизно чверть (25,6%), або 10,4 мільйона, усіх німецьких квартир опалюється таким чином.
Відповідно до дослідження, централізоване теплопостачання посідає третє місце з 13,9 відсотками (5,6 мільйона квартир), за яким йдуть «інші джерела енергії». Сюди входять, серед іншого, зріджений газ, деревина або пелети та вугілля. Їхня частка становить 7,5 відсотка, що відповідає приблизно трьом мільйонам квартир. Електричне опалення є методом вибору приблизно в 4,8% усіх квартир. Для цього використовуються електричні теплові насоси (2,2%) і нічні накопичувальні обігрівачі (2,6%).
flyman написав: Ти сам собі суперечиш в різних постах. В одному про глобалізм глобально а в іншому про якусь стіну в тому глобальному світі.
как по мне так нет противоречия. просто идет поэтапно. сначала была берлинская стена. теперь ее передвинут. потом через 50-100 лет еще передвинут. в один момент глобализм не построить.
detroytred написав:Якщо після стількох пояснень не зрозуміли моєї думки, то і не зрозумієте. Мого бачення.
на форуме очень мало людей которых я не понимаю и да вы один из них. Сначала думал может формулируете непонятно, но как минимум два раза я вас словил на противоречиях. Или как аргумент была ссылка на мнение хотаба (как будто он тут авторитет).
А неудобные вопросы вы просто пропускаете.
Вот я спросил что для сша дешевле, русский газ в европе или большая война, после поражения Украины. Ответ убил - войны не будет И это после того как 3 президента США проглотили аннексию Крыма. Путин посмотрел на реакцию и решился идти дальше. Может и аннексию Польши проглотят. Исключат её из нато задним числом. Тогда да этот вариант дешевле.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 03 сер, 2024 13:15, всього редагувалось 3 разів.
прогноз. с Зе никаких перемирий не будет. У него нет силы воли признать себя проигравшим
в 91 год я думаю уже не верят и наши радикально настроенные люди. Интересно здесь кто то верит в 91г.?
Интересно, здесь кто-то не верит, что "при признании себя проигравшим" отданный по закону("конституции")захватчиков г.Запорожье будет разграблен именно кадыровцами как остатки Мариуполя? Сколько можно верить руснявой сказке про "отдать Донбасс и всьо кончится" ?? Шахты трети Днепропетровской области - это Донбасс, еслишо. И менталитет "шахтеров" там такой же. В отличие от менталитета населения всего "левобережья" Донца, например. А в Славянсках-Краматорсках и сейчас половина населения - бежавшие от режима дынров. Та в том же Киеве и было и сейчас симпатиков "мышебратства" больше в абсолютных цифрах (людей больше) - так когда референдум про совместную с кадыровцами народную милицию, денацификаторов в Киеве ? Это реально. К выплате репараций конкретным пришедшим к тебе домой победителям готов? Это реально. Документы на хату подготовил (шоб хоть почку сохранить) ?
Востаннє редагувалось flysoulfly в Суб 03 сер, 2024 13:14, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Якщо після стількох пояснень не зрозуміли моєї думки, то і не зрозумієте. Мого бачення.
на форуме очень мало людей которых я не понимаю и да вы один из них. Сначала думал может формулируете непонятно, но как минимум два раза я вас словил на противоречиях.
Сейчас всё объясню. Если detroytred мобилизовать, он заипет всех инстанции и всех командиров своими рапортами и жалобами (профи. военный) и до фронта так и не доедет. А Успих тихо возмущается, но воюет уже 3 год.