Hotab написав:detroytred Неділя. Люди «вечірню піцу» можуть чим завгодно запивати. І молоти будь яку дурь. Тут уже «формат майбутнього закінчення війни» вималювали спеціалісти , які курс долара на літо вже «вгадали». Потужно. Дурдом «петрушка».
За правописанием обычно следят
За ним не треба «слідкувати». Ти або читав в житті книги і він у тебе є, або ти писав лише і його нема))
У вас выгодная позиция - роль вечного порицателя.
С другой стороны мы уже смотрели на "экспертов" от власти. Один в Британии, второй в сша кукарекают. Так что мнение форумчан может быть гораздо мудрее
1. Україна стане країною-фортецею: Гетманцев описав майбутнє економіки після війни 21.04.20 https://news.obozrevatel.com/ukr/econom ... -vijni.htm 2022 рік. По буквах -- фортецею. після війни.
Дестройер, вы по чьей указке тут ипсошничате, подсовывая оголтело гротескные тезисы ? Каждый раз после прочтения, рука тянется к товарищу маузеру)) Єто тот самый Гетьманцев , с детьми и бизнесом в далеком зарубежье, будет мной тут фортецю строить ??
detroytred написав:Невже складно допетрите, що черговий Берія перш за все вас на свої місця погонить....
поверьте , я лучше знаю что с вами и вашим распальцованным сильпом сделает внеочередной берия )) Украина это родина не только олигархических холуев, готовых выполнять любые указанния по утилизации украинского народа, но и Махна,Троцкого, Бандеры. На новом витке развития будут и свои берии, будет и атомный проект, и диктатура меритократии , а не маятники манипууляций от кружнвных трусиков до фортеци.
Звісно знаєте. Як вам не вірити-то.
Але ви предмет підмінили. Я не заперечував, що зі мною зробить черговий Берія. Предметом було - що з вами він зробить. Так що зробить-то?
Хто ж сперечається що хтось з присутніх тут може навіть вгадує. Час покаже . І в принципі ваші (не особисто ваші) тут з десять сторінок прогнозів читати можна (особливо якщо вони зі словами «можливо», «я вважаю», «прогнозую») , поки не зʼявляються експерти які: 1. Вже по самі вуха облажались і не раз, і навіть не визнали цього 2. Роблять заяви безапеляційним тоном. «Буде отак», «а потім отак», «текст вже написано і вручено Зеленському», «аннушка масло розлила». Да ще і «експерти» які з правописом простих слів не дають собі ради. Шаріковщина мать твою!!
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 04 сер, 2024 17:21, всього редагувалось 1 раз.
Интересно, если сотрудники ТЦК везде по стране так буро себя ведут, значит им дано такое указание сверху. Потом начинаются волнения людей, которые могут перерасти в неповиновение и майдан. А может это Власти и нужно?, что бы потом спихнуть всё на людей за свои ошибки на фронте. Легче всегда отвести толпу не по тому курсу и при этом замять реальную ситуацию на фронте. И далее разыграть сцену, что эти митинги проплачено рашей и поэтому мы теряем территории, т.к не хватает людей. А может людей по др. причинам не хватает, т.к. их просто нет, а те кто остался уже поняли откуда растут ноги и кому без оружия выгодно вести эту войну.
1. Україна стане країною-фортецею: Гетманцев описав майбутнє економіки після війни 21.04.20 https://news.obozrevatel.com/ukr/econom ... -vijni.htm 2022 рік. По буквах -- фортецею. після війни.
Дестройер, вы по чьей указке тут ипсошничате, подсовывая оголтело гротескные тезисы ? Каждый раз после прочтения, рука тянется к товарищу маузеру)) Єто тот самый Гетьманцев , с детьми и бизнесом в далеком зарубежье, будет мной тут фортецю строить ??
Фохсемехер, що ви несете? Які вказівки, яке ІПСО? Оперуйте не вигадками, які вам схотілося, а фактами.
Гетьманцев -- це отой, що "голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики". Про вас конкретно він нічого не сказав. Не вигадуйте.
До чого у вас тягнуться руки -- якось не має ніякого значення в питанні, яке обговорюється. Спробуйте нарешті хоч якось аргументувати.
Я навів про посилання про фортецю від ряду осіб... Різних. Можу ще хоч на порядок більше. А від вас що, окрім куди у вас що тягнеться, берії, трусиків і т.д.?
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 04 сер, 2024 17:30, всього редагувалось 2 разів.
pesikot написав:Довбень, від мене це вимагає той, хто сам воювати точно не збираеться
По-перше - довбня в дзеркалі побачиш!
По-друге, від тебе і я це вимагаю! Тобто, якого тобі ще реального фронтовика треба? Щоб може з нуля писав пораненою рукою?🤦🏻 Чи ти і тоді щось вигадаєш?
pesikot написав:Наразі, немає жодного варіанта закінчення війни
detroytred написав:кі вказівки, яке ІПСО? Оперуйте не вигадками, які вам схотілося, а фактами.
Гетьманцев -- це отой, що "голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики". Про вас конкретно він нічого не сказав. Не вигадуйте.
не надо тут социально-политические химеры проталкивать, провоцируя людей очень опасные эксперименты, можете попасть "не на тех ребят" спокойно, без фортець каждій должен быть на своем месте распальцованое сильпо с генеральскими погонами - в окопах инженер с адвансед инглиш - свободно ездить вкоммандировки в Лондон а не наоборот тогда может и на берию запроса не будет