dimo_0n написав:Это именно про то, что я говорю. Пока вы живете с таким убеждением - у вас ничего и не будет. Даю вам 100% гарантию. Все изменения начинаются в голове, а не в кошельке. И они основополагающие. Бедность - состояние мозгов, а не кошелька(с)
Це згодиться для одиниць. Це поради аля Кіосакі. Для одиниць. Які самі зможуть.
А для мас ні. Їх треба саме витаскувати. Робити сприятливі умови навіть для слабких. Щоб слабкі могли. Звісно за таких умов сильні отримують ще кращі умови.
Всі зміни починаються в головах... тих, в кого ричаги управління та ресурси. В суспільстві. В масштабах суспільства. А зроби сам себе .... це Кіосакі тощо. Порад повно. Працюючих. Але в масах апріорі це не працює. Ніколи кожен! не вивчить оті поради і почне робити. Ніколи кожен! не підійде до дзеркала і ...
Да учора про Сінгапур розповів. Тому що Лі Куань. І вікно можливостей. І!!! З тими ж самими по свідомості сінгапурцями))))))) Да і навіть з тим же самим Лі Куанем, який до цього соплі стільки років жував))) Тіко потім зменив свою мету управління... В себе в голові прийняв рішення.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 05 сер, 2024 08:47, всього редагувалось 1 раз.
Примат написав:Пока вы живете с таким убеждением - у вас ничего и не будет. Даю вам 100% гарантию. Все изменения начинаются в голове, а не в кошельке. И они основополагающие. Бедность - состояние мозгов, а не кошелька(с)
Я не с убеждениями, а с личным опытом, и могу сказать, что да, если уходить от налогов, пошлин и т.п., то да, можно вести личный бизнес. Ну а далее уже следствие такой системы - выживают, пробивают хитрые проныры или простыми словами - барыги. Страна барыг получается, а во главе ...
Примат написав:Я не с убеждениями, а с личным опытом, и могу сказать, что да, если уходить от налогов, пошлин и т.п., то да, можно вести личный бизнес. Ну а далее уже следствие такой системы - выживают, пробивают хитрые проныры или простыми словами - барыги. Страна барыг получается, а во главе ...
+1000500 Хитрі, пронири -- це той же різновид сильних. А також працьовитих, як воли, і впертих, як барани (цілеустрємльоних))) --- будівельників. Це сильні...
Цю очевидну річ навіть розумним не доведеш. І ці розумні ще щось хочуть від мас простих роботяг. Щоб миші стали їжаками.... Сміх та й годі.
А треба зробити умови (налогов, пошлин и т.п.), щоб навіть менш сильні могли займатися підприємництвом та розвивати бізнес. Умови в ринку створюють регулятори ринку --- влада. Можновладці. Оскільки умов в нас таких нема, то слабкі (навіть оті, що в 90-ті успішно бізнесували) йдуть або в найм, безробітні тут або за кордон в заробітчани.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 05 сер, 2024 09:03, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Це поради аля Кіосакі. Для одиниць. Які самі зможуть.
Це зі старту поганга позиція жертви. Зможуть одиниці, масса не зможе, а я масса, тому чого я буду паритись. Вірно? ))) Ось так і живемо...
Але то все ваша думка. Нехай вона залишається вашою. Не бачу ніякого сенсу переконувати. В мене інша. Та купа прикладів навіть з особистого життя. Навіть на цьому форумі ще кілька днів тому песікот був впевнений в собі та всім доказував що я купив бронь. Він навіть не мог уявити, що можно іх отримати влаштувавштсь на якусь посаду туди, де ії дають, та ще поеднувати з іншими справами. Тобто людина настільки зашугана, що скрізь баче лише корупцію та взятки... Ну та нехай баче. Та таких багато насправді... Оно примат також впевнений - що тільки вкравши можна купити нормальну тачку та жити в нормальному будинку.... Мені вчора на ютубі попався такій відос https://youtu.be/3rTdYf_zEBY?si=shKDpV8jhLhcXou6
Я даю 100% що більшість скаже що то все брехня, та так не можливо, то все знято для реклами. А хтось скаже - молодці юнаки... Ось і все.
detroytred написав:Це поради аля Кіосакі. Для одиниць. Які самі зможуть.
Це зі старту поганга позиція жертви. Зможуть одиниці, масса не зможе, а я масса, тому чого я буду паритись. Вірно? ))) Ось так і живемо...
Але то все ваша думка. Нехай вона залишається вашою. Не бачу ніякого сенсу переконувати. В мене інша. Та купа прикладів навіть з особистого життя. Навіть на цьому форумі ще кілька днів тому песікот був впевнений в собі та всім доказував що я купив бронь. Він навіть не мог уявити, що можно іх отримати влаштувавштсь на якусь посаду туди, де ії дають, та ще поеднувати з іншими справами. Тобто людина настільки зашугана, що скрізь баче лише корупцію та взятки... Ну та нехай баче. Та таких багато насправді... Оно примат також впевнений - що тільки вкравши можна купити нормальну тачку та жити в нормальному будинку.... Мені вчора на ютубі попався такій відос https://youtu.be/3rTdYf_zEBY?si=shKDpV8jhLhcXou6
Я даю 100% що більшість скаже що то все брехня, та так не можливо, то все знято для реклами. А хтось скаже - молодці юнаки... Ось і все.
Угу. Фактично раболепські раби (азіати. Подивіться, який в них був, да і є культ жертви, хазяїна) запросто з новими умовами стали ким? --- японці та південнокорейці. Чого досягли в масі вони. І чого ми.
А уж українці на порядки волелюбніші... І не жертви!!!! --- вони їдуть за кордон. В заробітчани.
А ти і Ко залишаєтеся у розбитого корита --- у вас добре (ви не в кориті))), але навкруги розбите корито. І співаєте: миші, станьте їжаками.
З.и. таке ж чучхе співали коммі. Хотіли зробити з селюка-роботяги свідомого потужного будівельника. А Куань, американська адміністрація працювали з тим, що є --- з отими ж самими слабкими несвідомими сінгапурцями, корейцями, японцями. Зробили для них інші умови. І отримали результат. Для всієї країни, суспільства. А за битієм (за новими умовами. в нових умовах) вже і свідомість в цих сінгапурців, корейців, японців підтягнулась.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 05 сер, 2024 09:22, всього редагувалось 2 разів.
dimo_0n написав:Отступлю. Наверное самая большая проблема у нас у народа - перекласть ответственность на кого-то. Всегда виноват кто-то и всегда этот кто-то должен мне. Именно поэтому большинство работает на дядю, видя в этом стабильность. а в США люди стараются сами, и процент этих самозанятых выше... Люди стают осознанней, беря свою жизнь в свои руки, а не пуская ее на волю работодателя\власти. ИМХО.
Це наслідок. Наслідок. І в нас він міг би бути таким же. Тобто більшість працювала б на себе. Як у 90-ті навіть совки кинулися в кооперативи і т.д. З задоволенням, масово.... Працювати на себе.
Корінець -- це боінги, форди, майкромофти і т.д....
А от потім, оте бабло і сила, яку вони отримують родничками йде до низу. І там працюючий на себе відщипує собі... Частинку того, що велетень відкусив на всій земній кулі... І захистив 6-м Флотом.
Ну і само собою: ті ж гіганти скидають частину роботи дрібним ... Впритул до НІОКРів. Начебто цей дрібний працює на себе!!!!, але по суті на Боінга!!!! Той же Фольцваген скидає закази на дрібних...
А що в нас?)))) Метал зерно... Який об'єм попиту вони потягнуть... І кому віддадуть частинки...? Мізеру.
Звісно є моделі економіки країн без гігантів... Але там спробуй ще виграй конкуренцію в інших країн.
Як не Крути, а все замикається на зовнішні ринки. Всі інші байки -- це Мюнхаузен себе за волосся з болота. А на зовнішні Україні з чим? Проштовхувати та захищати як? Це корейці або японці... тому що США. Але стільці зайняли. На усіх стільців в Штатів не вистачить. __________________ Бытие определяет сознание. Бытие. А сознание подтянется за бытием.
Враховуючи що? Я на минулому тижні спілкувався з непублічною особою яка після атак по Одесі втратила окрім житла також свій бізнес. Доки територію України ворог обстрілює - немає гарантій щодо успішного бізнесу та його розвиток, хіба що згадати хаби Нової Пошти
Не можу я спокійно пройти повз такі відосики, так як я колишній підприємець і в мене є ота жилка "підприємницького азарту"! Тому кину я це відео "картинкою" - може ще хтось гляне)) Але в голові виникло купа різних думок: - відео віддає позитивом, але корисної інформації не несе. Лише мотивацію трохи піднімає))
- за 3 чи 4 роки - це досить крутий ріст: і дві автівки, і великих будинок в Києві, і ще квартиру(-и) здають в оренду!
- але хочеться цифри! Максимум цифрів! А не те, скільки йде коштів на упакування цих труселів))
- де саме купують, яка маржа, на яких сайтах продають, що такі великі об'єми продають труселів?
- ну і звичайно: дівчина з батьками нехай займається бізнесом, а ти молодий бику - на фронт! Бо одні Успіхи по окопах сидять, а інші під час війни #рубаютьбаблонєпадєцкі Я розумію, що донатите - але вже пора і мінятись Я ж теж бажаю пожити цивільним життям з своєю родиною/сім'єю!
detroytred написав:Хитрі, пронири -- це той же різновид сильних.
+100500 Это умные люди, чей ум мыслит нетривиально. Не путать их с казнокрадами, сидящих на откатах и коррупционерами. С виду одно и то же, но придумывать и тырить это разные вещи.
Доречі,як Ви оцінюєте морські дрони для влади , для СБУ та суспільства ( населення України та їх громадян які проживають в межах території,не ВПО за кордоном)?