так а на якій підставі тоді ви вимагаєте від інших?
вам тоді також відповіді не буде бо немає на моє питання відповіді.
теж мені начальство - ви пропонуйте а я покритикую.
|
|
![]() Давайте по фактам. Перемовини в Стамбулі були? Були. Тобто в принципі можливі і були. Потім принципово відмовся від перемовин хто? *Україна відмовляється від переговорів з президентом РФ Володимиром Путіним і здійснюватиме заходи щодо посилення обороноздатності країни. Відповідне рішення РНБО від 30 вересня президент Володимир Зеленський ввів у дію указом №679/2022 «Щодо дій України у відповідь на спробу Російської Федерації анексувати території нашої держави, з метою гарантування безпеки євроатлантичного простору, України та відновлення її територіальної цілісності». Потім влада сама заговорила про можливість перемовин: *Переговори України з росією в рамках другого саміту миру можуть розпочатися навіть якщо на той момент окупанти не виведуть свої війська з усієї української території. Про це йдеться в інтерв'ю президента України Володимира Зеленського для AFP, Le Monde, L'Equipe та Libération.* Тобто ви принципово проти перемовин? Ну як мінімум, чомусь якось дивно реагуєте на тих, хто допускає перемовини. Сам процес перемовин. А які там вже будуть висунуті вимоги реальні і як вони посунуться-зміняться, то вже інше питання. Цього апріорі неможливо знати, поки перемовини не йдуть. Тим паче ваша реакція на форумчан дивна, коли влада вже сама змінила своє поперднє рішення принципово проти перемовин. Що там рфія.... Вона теж то одне наголошує, то інше. Але яка різниця. Мова про позицію України. Стосовно категоричної відмови від перемовин чи можливість їх.
![]() Вы думаете торчок это от скуки и по простоте душевной рассказал? Кино отсюда Думаю наша контрразведка делает для аудитории рф Украинцы вводить СВО в поиск вряд ли будут. Пленные более свежие, чем у Золнкина. Но просмотров мало. В художественно творческом плане Золкин на пару голов выше. Это нужное дело На ипсо нужно отвечать более качественным ипсо. Востаннє редагувалось UA в Вів 06 сер, 2024 23:34, всього редагувалось 1 раз.
![]() 16 червня:
*Він зауважив, що присутність росії на другому саміті миру буде свідчити про те, що країна-агресор готова до закінчення війни. «Що стосується перемовин. То росія хоч завтра може почати з нами переговори, не чекаючи нічого, якщо вийдуть з наших територій. Це є повагою до статуту ООН», - заявив він.* 1 серпня: *У глави держави поцікавилися, чи змінилися умови України для переговорів з росією. Тобто чи є обов'язковою умовою повне виведення російських військ із території України. "Це не означає, що в цей момент (початку переговорів у рамках другого саміту миру – ред.) ми будемо на кордонах 91 року. Це я вам відповідаю на ваше запитання. Ні, це не означає", – відповів Зеленський.* Тільки вспівай стежити за змінами)) Може сьогодні вже щось інше. Хоча перемовини не перемовини можна сказати ж. Так посидять на саміті, може думками-баченнями обміняються. Це ж не перемовини)) Просто попрісутствуют. Востаннє редагувалось detroytred в Вів 06 сер, 2024 23:37, всього редагувалось 1 раз.
![]()
О! А якщо він би відповів, що потрібна дистанція з НАТО, заспівав би за бази НАТО в Україні, то запитав би: а чому ж у 2008 році його реакція на таке була - лише перенаправити ракети. І все. *У разі розміщення на території України баз НАТО або інших позиційних районів системи ПРО Росія буде вимушена перенацілити свої ракети на ці об'єкти, заявив президент РФ Володимир Путін сьогодні на прес-конференції. "Ми будемо вимушені перенацілити свої ракети на об'єкти, які, як ми вважаємо, загрожують наший національній безпеці", - сказав президент. "Я зобов'язаний сьогодні сказати про це прямо і чесно, щоб потім не перекладали з хворої голови на здорову відповідальність за подібний розвиток подій. Ми цього не хочемо", - відзначив В.Путін. Хоча відповідь надав Джонсон... По суті Захід дозволив. Своїми кволими діями і показом намірів. Путін на таке (отакі майбутні дії Заходу - бездіяльність) і не розраховував у 2008... Відповісти лише перенаправленням ракет збирався. З.и. трагічно вийшло -- і баз немає, а війна є... Станцювали Україну Захід та Схід удвох. А хто в парі повів ... да видно тим, в кого очі є.
![]() я свою відповідь дав ![]() а на моє запитання просто не існує відповіді. тому панікери - Україна готова до перемовин - як тільки до них дозріє Раша. а поки що "не ссать, стоять, е.ашить" (с). жаль, автор не з нами... ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуСерйозно "серйозні події"?
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Свідчення полонених важливі, але не треба їх сприймати на віру, як і свідчення ув'язнених.
|
|