|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 09 сер, 2024 12:15
Успіх написав:Десь за годину - їду на 2 тижні копати - в піхоту! Все буде добре! Все буде Успіх! Все буде Україна!© 
Героям Слава!
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 сер, 2024 12:18
Успіх написав:Десь за годину - їду на 2 тижні копати - в піхоту! Все буде добре! Все буде Успіх! Все буде Україна!© 
привет лопатам!
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 09 сер, 2024 12:21
Сибарит написав: Дюрі-бачі написав:Напишу дуже непопулярну думку: Всі знайомі бігають як в п'яному угарі з гаслами "коли референдум в Курську". А я сиджу і думаю: чим ці люди відрізняються від москалів, які радувались весною 2022 окупації Херсону? P.S. Я операцію підтримую, але має бути чітко оголошено, що це для перемовин і ми готові звільнити окуповані території одразу як звільнять наші.
Может тем, что не мы начали эту войну? Не? А успешность операции определяется, в огромной мере, отсутствием широкого освещения планов и целей. И так война почти полностью проходит в прямом эфире. Не стоит требовать усугубления.
Несправедливое насилие может побороть только справедливое насилие. Гуманизм здесь не работает. Мочить их в сортирах или на их территории - благословенное дело
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 09 сер, 2024 12:44
Дюрі-бачі написав:P.S. Я операцію підтримую, але має бути чітко оголошено, що це для перемовин і ми готові звільнити окуповані території одразу як звільнять наші.
Щось ви там трохи засиділись на місці, може треба трохи вийти на вулицю і розвіятись? Йде війна, до чого тут дивитись на території, ми що завоювали обласний центр чи велику територію? Оголосили цю територію "новим регіоном" і провели "референдум"? Кринки всі пам'ятають? Так ось захоплення Суджи і околиць є фактично операція Кринки 2. Ми відтягнемо їх сили і скільки буде можливість будемо знищувати на підступах війська, які будуть йти звільняти "ісконно русскиє зємлі". Тому і Захід підтримав нас, бо це реально дрібниця з точки зору правил ведення війни.
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: П'ят 09 сер, 2024 12:50
somilitark написав: Дюрі-бачі написав:P.S. Я операцію підтримую, але має бути чітко оголошено, що це для перемовин і ми готові звільнити окуповані території одразу як звільнять наші.
Щось ви там трохи засиділись на місці, може треба трохи вийти на вулицю і розвіятись? Йде війна, до чого тут дивитись на території, ми що завоювали обласний центр чи велику територію? Оголосили цю територію "новим регіоном" і провели "референдум"? Кринки всі пам'ятають? Так ось захоплення Суджи і околиць є фактично операція Кринки 2. Ми відтягнемо їх сили і скільки буде можливість будемо знищувати на підступах війська, які будуть йти звільняти "ісконно русскиє зємлі". Тому і Захід підтримав нас, бо це реально дрібниця з точки зору правил ведення війни.
Кринки 2 для захоплення Криму через Орлов?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 09 сер, 2024 13:16
vitaliiangel написав: Успіх написав:Десь за годину - їду на 2 тижні копати - в піхоту! Все буде добре! Все буде Успіх! Все буде Україна!© 
привет лопатам!
Поступили деталі: 500м Думав до орків... Та ні, ще не так кепсько  до першої лінії піхоти)) А від першої лінії скільки? Ще 300? Я уточню і потім напишу... Якщо буде зв'язок. Всім заброньованим - щастя, здоров'я, і успіхів! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 09 сер, 2024 13:22
Успіх
Успих ,бережи себе ! Удачи !
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: П'ят 09 сер, 2024 13:31
somilitark написав:Кринки всі пам'ятають? Так ось захоплення Суджи і околиць є фактично операція Кринки 2.
зовсім не схоже. кринки - маленький пятачок із супер складною, майже неможливою логістикою. а тут прохід лінії оборони та вихід на оперативний простір з нормальними дорогами і незруйнованими містами. зи. дуже хотілося б щоб хлопці вивезли всі корчі які зможуть  сподіваюсь начальство не просто закриє очі, а поставить це діло на потік
-
trololo
-
-
- Подякував: 2691 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 09 сер, 2024 14:00
Дюрі-бачі написав:P.S. Я операцію підтримую, але має бути чітко оголошено, що це для перемовин і ми готові звільнити окуповані території одразу як звільнять наші.
ні блін, ми хочемо приєднати Курську область до України, а Курська АЕС - буде заміною знищеній рашистами генерації. Звичайно, що ніяких референдумів не буде, Україні чужі території не треба, тільки повернути своє. Операція в Курській області, у разі продовження успіху, як мінімум заставить ворога перекинути резерви з інших напрямків, а як максимум, захоплені території можна буде обміняти на українські, окуповані рашистами.
-
thenewepic
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 сер, 2024 14:04
thenewepic написав: Дюрі-бачі написав:P.S. Я операцію підтримую, але має бути чітко оголошено, що це для перемовин і ми готові звільнити окуповані території одразу як звільнять наші.
ні блін, ми хочемо приєднати Курську область до України, а Курська АЕС - буде заміною знищеній рашистами генерації. Звичайно, що ніяких референдумів не буде, Україні чужі території не треба, тільки повернути своє. Операція в Курській області, у разі продовження успіху, як мінімум заставить ворога перекинути резерви з інших напрямків, а як максимум, захоплені території можна буде обміняти на українські, окуповані рашистами.
а якщо зроблять вигляд, що нафіг нада, що тоді?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1