Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 22642265226622672268 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Ср 21 авг, 2024 01:20

akurt писал(а):
  rjkz писал(а):Замечательно.
То есть, получить деньги со счета в Украине сразу в США или получить от покупателя деньги на счет в США невозможно и это преподносится как нормальное явление.
:mrgreen:

Це ненормальне явище.
Але ж воно і нормальне.
Різночитання через часовий/річний/епохальний лаг і тому, що ви реально до війни швидше за все не робили такі транзакції як написали самі вище.

Зрозуміло, що хочеться ЗАРАЗ (серпень 2024) - а багатьом і в період з лютого 2022 по серпень 2024 - швидко та легко переказати гроші саме так, як ви написали.
Повірте, це не можна було зробити і до війни: були обмеження. Вони були менш сумні, ніж зараз: наприклад, можна було в ті мирні часи - скажімо 4-6 років тому - зробити SWIFT-переклаз з України в США на суму не більше 5 500 $ на місяць і ще з якоюсь божевільною комісією в 13 $ +0,5% від суми переказу.
І те: щоб перевести ці 5 500 $ мало було заплатити (13 +27,5) $, але ще й надати документ про те, що ви переказуєте гроші дружині, синові, дочці.
Ну як, розкрив я вам очі на те, як було ДО ВІЙНИ?
Легко та просто? Приємно?
Тому я на цьому форумі і писав ТОДІ і радив: навіщо витончуватися - чи не краще - як казав Воланд - у товаристві прекрасних жінок з вином і осетриною першої свіжості покататися в Закопане і робити переказ на будь-яку суму легко просто і приблизно за 6-7 хвилин ?
Ось так.
Можливо тоді зелений смайлик в кінці приберете?

Я и говорю, что банковские ограничения в Украине - ненормальны.
До войны или во время войны - не о том разговор.
Я понимаю, что во время ВП ограничение свобод граждан - вынужденная мера, прописанная в Конституции.
Но ведь это как вы и написали было ДО войны тоже.
Сейчас просто больше гайки закручивают.
Причем, я не истерю, я просто констатирую факт.
На квартиры я, можно сказать, махнул рукой. Или выстоят войну и будут проданы после войны или...
Что тот юрист абсолютно точно сказал.
Украинские институции пытаются дотянуться до тех, до кого они дотянуться абсолютно не в состоянии. И нормы, принимаемые в Украине не могут действовать на территории других стран.
Я понимаю желание руководства страны чтобы быто так, но реальность от этого отличается. Невозможно требовать соблюдение не то, что распоряжений НБУ или ТЦК или ЖЭКА в Украине на территории, скажем США, но даже Конституции.
На территории США действует Конституция США, а Конституция Украины исключительно на территории Украины.

Еще один момент, с которым трудно поспорить - кнутом трудно вернуть людей в Украину. Насчет пряников - не знаю, но точно не кнутом.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Ср 21 авг, 2024 01:26

flysoulfly писал(а):
  akurt писал(а):Мова була про події до війни.

Коли я в подробицях на цьому форумі описував цю схему - безпроблемного створення закордонного банківського (!) @запасного аеродрому@, то у відповідь на мої поради/ рекомендації горе-фахівці писали що це зайвий клопіт. Краще приклеювати пачки грошей на спину скотчем.
Реально так писали. І ще радили ховати ті пачки - я не жартую - в труси.

Ну так було. «фінансові поради»

Схема з трусами вже не працює?

Работает, наверное.
Только с одним но - трусы через границу пропустят, а М18-60 - нет.
И если вспомнить, что с меня начался этот...сра...диспут, то мои запросы такие - прозрачная продажа квартир в Украине и прозрачный прямой перевод денег со счета в украинском банке на счет в банке США.
Мне любые лишние вопросы от IRS не нужны.
Если это невозможно сделать таким образом, то мне оно не надо никаким другим.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Ср 21 авг, 2024 02:13

Ставити хрест на двох квартирах НЕ тільки не треба, а треба - це виключно у Вашій ситуації - якнайшвидше позбуватися тих "активів", які перетворилися на навіть не пасив, а тягар...
Последний раз редактировалось akurt Ср 21 авг, 2024 10:33, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 21 авг, 2024 07:30

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt писал(а):рахунка вказати український податковий номер -

Вибачаюсь. Так дійсно до війни не стикався не знаю, і податковий був не потрібний, може щас і запитують. Що робити, люди хотіли допомогти від душі, а їм 3 кола ухиляння від податків в спину))
BeneFuckTor

С нами с: 21.11.19
Благодарил (а): 284 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 21 авг, 2024 10:33

Ну а що вас так те турбує - ну питають - так скажіть.
А майбутнього - як відомо - ніхто не знає...
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 21 авг, 2024 10:36

Поговорив з кумом і все більше розумію його бажання поїхати з Німеччини. Місяць тому він в колег за п'ятничним пивом запитав "діліться схемами ухилення від сплати податків" А тепер прийшов лист запрошення в податкову.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 985 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 21 авг, 2024 10:43

Дюрі-бачі писал(а):Поговорив з кумом і все більше розумію його бажання поїхати з Німеччини. Місяць тому він в колег за п'ятничним пивом запитав "діліться схемами ухилення від сплати податків" А тепер прийшов лист запрошення в податкову.
З такими темами розмов йому взагалі з Європи треба тікати. Бо він такий, сидить за пивом з платниками податків, і питає: "а як порадите вас лохами виставити, щоб я за ваші податки отримував ніштяки від держави?".
Ну, може десь в Грецію якусь хіба
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Ср 21 авг, 2024 11:17

Faceless проблема не в тому. Ну сказали б "в наст так не прийнято. Ми не ухиляємось і тобі не радимо". А в тому, що навколо всі вороги і готові одразу здати в поліцію: колеги - за розмову в барі, сусіди - за те, що дитина плаче. Коли дізнаються про пристроєну "по блату" дочку в гімназію - то теж можуть донести кудись...
Последний раз редактировалось Дюрі-бачі Ср 21 авг, 2024 11:18, всего редактировалось 1 раз.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 985 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 21 авг, 2024 11:44

Дюрі-бачі писал(а):Faceless проблема не в тому. Ну сказали б "в наст так не прийнято. Ми не ухиляємось і тобі не радимо". А в тому, що навколо всі вороги і готові одразу здати в поліцію: колеги - за розмову в барі, сусіди - за те, що дитина плаче. Коли дізнаються про пристроєну "по блату" дочку в гімназію - то теж можуть донести кудись...

Тоесть вашего кума не устраивает что при совершении им преступления (неуплата налогов, подделывание прописки чтобы попасть в нужную школу, etc) окружащие не закрывают на это глаза, а пытаются предотвратить преступление, или хотя бы сделать так чтобы преступник был наказан? Ну тогда да, наверное в Европе/Америке ему и правда делать нечего - это только в странах третьего мира нормально что когда ты узнаешь что твой сосед кого-то убил или собирается убить, ты закрываешь на это глаза по принципу "ну не меня же, так что пофиг, пусть сами разбираются" )
slonomag

С нами с: 23.11.17
Благодарил (а): 16 раз.

1
2
Сообщение Добавлено: Ср 21 авг, 2024 11:45

akurt писал(а):
1. Ніяких проблем у використанні карт українських банків немає.
Більше того: ви можете замовити прямо на сайті електронну картку - прив"язали її до свого смартфона та використовувати
Не знаю, чи у всіх українських банків, але є таке, що нові картрахунки, що відкриваються клієнтом онлайн, можуть(повинні?) мати обмеження поповнень: сумарно 400Кгрн. При перевищенні - рух коштів блокують ("мовчки"!). Треба тоді йти у відділення проходить нову веріфікацію (анкета, тощо)
flysoulfly

С нами с: 13.01.09
Благодарил (а): 1945 раз.

1
  #<1 ... 22642265226622672268 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама