Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
В 2022 (или в 2023, не помню) обновлялся, указал доход 100 000 грн/мес.
Через некоторое время лезу в свою кредитную историю ПВБКИ - и шо я вижу? - единственный, кто скинул инфу конкретно в это бюро - это А-банк - ежемесячный доход - 13 000 грн/мес
(написал заявление в ПВБКИ по поводу "шо за фигня? я А-банку указывал 100 тыс, а не 13 ???!!!". Бюро пнуло банк, провели сверку. Результат - инфа в бюро корректная - 100 тыс)
Вывод: даже если указать в этом банке нормальный доход - не факт, что в систему он занесётся правильно. Шапито-с
де дивитись в кредитній історії pvbki цю інфу? не можу найти місячний дохід
quadro_tony_da написав:де дивитись в кредитній історії pvbki цю інфу? не можу найти місячний дохід
Не знаю как оно правильно называется. В общем, в той кредитной истории, которую можно бесплатно получать раз в год. Через сайт ПВБКИ оно в .pdf загружается.
quadro_tony_da написав:де дивитись в кредитній історії pvbki цю інфу? не можу найти місячний дохід
Не знаю как оно правильно называется. В общем, в той кредитной истории, которую можно бесплатно получать раз в год. Через сайт ПВБКИ оно в .pdf загружается.
це я теж робив, нема там такого ніде
список кредитних умов і все жодного поля нема в тих умовах де треба вказувати анкетний прибуток
Вітаю шановне панство з Днем державного прапора! Маю питання з приводу трансфер-бонуса за відкриття депозиту на 15 місяців (це той, по якому наразі 15+1=16% пропонують). Його платять за СЕП перекази так само ж, як і за р2р? І лише на кешбек-рахунок? Бо планую занести двічі по 50к до кінця місяця. Дані в анкеті днями оновив, 400к перевищувати не планую, ОК-5/7 за необхідності надам, хоча зручніше було би обмежиться довідкою про закінчення депозиту, кошти з якого планую перенаправити сюди. Може щось порадите перепланувати? Альтернативних варіантів близької дохідності на такий термін не знаходжу...