|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 25 сер, 2024 15:12
ГЕНЕРАЛ «ПЕКІНЕС»: листування з дружиною, коханками, фсб і відомим воєнним блогером
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 25 сер, 2024 15:14
Hotab написав:_hunter Эта цифра - она что-то значит должна, ч
Ті хто «роблять» за гроші до
Ага, понял - до сих пор из роли (петросяна?) никак не выйдете? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 25 сер, 2024 15:15
холява написав:tester7336 Добрый день . Я уважно читаю вас . Ви не глупий . Вы маете логічне мыслення . Ви були в воєнкоматі ? .... тільки без усіляких пояснень ДА чи НІ ?
там же великими буквами - НІ. питання, чи хоч резерв+ поставив? але на анонімному форумі звісно людина пише - в мене все ок з документами хоча судячи, що людина пише - може дійсно з документами ок, тільки на них двоголова курка 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1634 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 25 сер, 2024 15:18
Shaman написав: Дюрі-бачі написав: Shaman написав:а в автократичних країнах проблем з мобілізацією зазвичай немає.
А ми намагаємось одразу і в демократію і в автократію...
у нас демократія, яка перебуває в стані війни. тому очікувати прав мирного часу не треба - бо вперед виходять обов'язки
да вообше не проблема: меняйте 1ю статью Конституции - и никто турбопринтеру ни одного вопроса не задаст
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 25 сер, 2024 15:18
Vadim_ написав: Shaman написав: Дюрі-бачі написав:А ми намагаємось одразу і в демократію і в автократію...
у нас демократія, яка перебуває в стані війни. тому очікувати прав мирного часу не треба - бо вперед виходять обов'язки
Держслужбовців і прічастних красти як не в себе?
хтось краде, хтось донатить й волонтерить. дуже часто отак за корупцію волають ті, хто сам би не проти, а можливості немає. а ті, хто не крадуть, вони не звинувачують всіх...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 25 сер, 2024 15:20
Hotab написав:sergey_sryvkin Ну так до чого тоді апеляція «більшістю». Більшість не завжди права. Чи ви комформна людина?
Ну ви можете і далі агресивно пояснювати більшості, що вона не права.але це закінчиться негативом тільки для вас, не для більшості. Насправді тут немає ані єдності, ані підтримки. Задайте собі питання, кого з присутніх на форумі ви були б не проти мати за друзів у реальному житті? Ото ж бо. Мені так сходу крім Будівельника ніхто й на думку не спадає, звісно, серед тих, хто багато пише Негатив читати нецікаво взагалі, навіть якщо він "патриотичний". Негативу в реалі вистачає... Щодо любові до держави - спитайте, наприклад, м-аудіо... За Порошенка держава звільнила моє рідне місто від русні, і ми мали ще вісім років нормального життя. За вибором 73% в результаті втрачено усе - оточення, житло, нерухомість, робота і друзі поруч. Все життя я працював у приватному бізнесі, на шиї держави не сидів, гроші заробляв самостійно. Наразі зелена держава не допомагає взагалі ніяк - ані компенсацій, ані є-осель, ані навіть двох тисяч впо. Впо з усієї родини отримує тільки хвора пенсіонерка.і коли я тут читаю, що держава має право "бусіфікувати" людей на вулицях, знущатися з них, та очікувати що вони далі "будуть добре воювати" - ну, може, хтось і буде, але я на місці бусіфікаторів, даючи тим людям зброю, очікував би що її буде розряджено в самих бусіфікаторів. Знайомі розповідали про випадки, як бусіфікованих доставляли у військові частини, і ситуація була саме такою - командири на місці просто від них відмовлялись та відправляли назад. Тому якщо ви дійсно хочете підтримки мобілізації, чи щось такого, людей треба заохочувати. Прессінг викликає суто зворотню реакцію, послати подалі, або відстрілюватись...
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 25 сер, 2024 15:22
_hunter написав: Hotab написав:_hunter Так же помнят о ЕДИНСТВЕННОМ наказании - админке.
Ну це лише якщо людина незаконно виїхала і не повернулась за 30 днів не з метою ухиляння. 😅 Правда ж?
Эта цифра - она что-то значит должна, что вас так заклинило на ее повторении? 🤔 - особенно в контексте вопроса "обновления данных"...
напевне нагадування вам, що мали повернутися, щоб не порушувати закон. а оскільки ви вже активно освоюєте німецьку допомогу, ніхто ж не збирався повертатися?  але ви там обережніше - будете так в Німеччині робити, так там звичайно бюрократія ще та, але як наслідок рано чи пізно, ловить різних хитропопих. а от якщо приймуть, що хитропопих можна на депортацію - ото буде вереск 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 25 сер, 2024 15:26
sergey_sryvkin Задайте собі питання, кого з присутніх на форумі ви були б не проти мати за друзів у реальному житті? Ото ж бо. Мені так сходу крім Будівельника ніхто й на думку не спадає, звісно, серед тих, хто багато пише
Ну чому, СТМ, Флер.. Але не одночасно.. Ваше «отож-бо» говорить про те, що ви все і так знаєте, але навіщо тоді питання до мене? 😀 Ви ж можете спокійно і з дзеркалом спілкуватись)) Я пропоную повернутись до діалогу «взагалі», а не обговорення персоналій. Потім все одно зачищають, а інколи і на відпочинок відправляють))
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 25 сер, 2024 15:27, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Нед 25 сер, 2024 15:27
Shaman написав: _hunter написав: Hotab написав:_hunter Так же помнят о ЕДИНСТВЕННОМ наказании - админке.
Ну це лише якщо людина незаконно виїхала і не повернулась за 30 днів не з метою ухиляння. 😅 Правда ж?
Эта цифра - она что-то значит должна, что вас так заклинило на ее повторении? 🤔 - особенно в контексте вопроса "обновления данных"...
напевне нагадування вам, що мали повернутися, щоб не порушувати закон.
я тоже надеюсь, что человек не вообще рандомные вещи пишет. Но все еще не могу понять каким оно до меня боком 🤔
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 25 сер, 2024 15:29
Vadim_ написав: Shaman написав:хтось краде, хтось донатить й волонтерить. дуже часто отак за корупцію волають ті, хто сам би не проти, а можливості немає. а ті, хто не крадуть, вони не звинувачують всіх...
Де я звинуватив усіх? Ви або професійний троль або корупціонер або докупи.
за контекстом так звучить. якщо ви про те, що певні категорії продовжують красти, як й в мирний час - є таке. але бачите, все більше уваги до цього. а випадків, що хтось почав красти під час війни - дуже сумніваюсь. звісно є шахраї, які під волонтерів косять - але шахраї, вони все життя це роблять, когось дурять
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1