ті хто тримають важкі напрямки дійсно не можуть забирати тіла, бо орки також працють навіть по одному бійцю, а три з 200-м вже джекпот...

самі виходять під скидами, в таких умовах навіть поранених вчасно не витягують, про загиблих мова не йде...
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуті хто тримають важкі напрямки дійсно не можуть забирати тіла, бо орки також працють навіть по одному бійцю, а три з 200-м вже джекпот... ![]() самі виходять під скидами, в таких умовах навіть поранених вчасно не витягують, про загиблих мова не йде...
![]()
![]()
якби так у 2014 в Криму, воєнні мірного врємєні, а зараз гражданських будуть, нуну, ![]()
![]()
у 2014 була ще ера "оніжєдєтєй" та "сльозинки правосєка" різні часи часи - різні нрави ---- брати найєми в мене кров'ю вмиються я ваших священих корів привселюдно страчу ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну❗️До співробітників усіх ТЦК доведено, що у разі загрози життю слід відразу відкривати вогонь на ураження, — Волинський обласний ТЦК
«Жарти закінчились Хотіли по закону, буде по закону » ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
у 2014 була ще ера "оніжєдєтєй" та "сльозинки правосєка" різні часи часи - різні нрави ---- брати найєми в мене кров'ю вмиються я ваших священих корів привселюдно страчу[/quote]Ну Мустафа то відомий балабол А чим Масі вам не вгодив? Воював, отримав травму, залишився без ока ![]()
А якщо ну дУУУже хочеться поцупити тій сєйф із грошима ухулянтів із ТЦК, і вже якось туди у комендантську годину потрапив(із друзями з болгаркою) - то буде загроза тцкістам чи ні? Чи спочатку поцупити в них пару ДШК чи КПВТ для парітету бідних цивільних та озброєних вовків? ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуМожна. Головне потім довести загрозу, а так в принципі можна.
|
|