detroytred написав:Соромлюсь запитати: ваш бізнес десь цих порядків цифр вартість має?
нет конечно и цели такой нет, в любой момент бизнес/недвижимость могут отжать. В бизнес вложено ровно столько, сколько не жалко потерять. И логика ваша странная, если коллега имел бизнес на лям значит каждый всл такой имел? и потом речь о чём шла "Потому что в армию шли те, кого больше никуда не брали." Вашего знакомого куда то брали? Свой бизнес это другое, туда не берут, в него сами приходят.
Я намагаюся тоненько натякнути, що в армію потрапляють здебільшого ті, хто до цього кроку взагалі ще нікуди не намагався піти... А потім з нього хочнехоч армійська система зробила військового.
Ну супер. А по выходу из системы - этот вийськовый где/зачем пригодится может?
_hunter написав:Ну супеи. А по выходу из системы - этот вийськовый где/зачем пригодится может?
Це вже новий предмет обговорення.
Так тому на виході з системи цьому бувшому всл надається пенсія. І питання треба ставити навпаки: що тепер новому цивільному треба? Отже у нас не людина для чогось, а це щось для людини.
detroytred написав:Так і спростовується "в армию шли те, кого больше никуда не брали", яке взагалі без доказів))
в зсу сколько - под лям голов? Для спростування хотя бы тысяча успешных успехов нужно - что бы около 0.0% "никуда не берут" получилось
До чого тут лям голов? Отже ж у військо під час війни йдуть добровольці (з патріотичних мотивів) та мобілізовані (за обов'язком).
*Ті, кого нікуди не взяли,* --- якось взагалі, не розумію, тоді до чого.
до того, что вы или агитки сейчас перепечатываате или якось взагалі, не розумію, тоді до чого - вроде бы очевидно, что обсуждают состояние дел "до события". Сейчас - понятное дело буссификация все меняет
Востаннє редагувалось _hunter в Суб 31 сер, 2024 21:12, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła написав:я в армии не был и что там за контингент не знаю.
Все, як і на цивілці - є люди, а є людИска! Але на цивілці, ти сам обираєш коло спілкування і людИсок стараєшся зустрічати по мінімуму, або їх уникати! А тут - вже мусиш пристосовуватись до оточуючих, і частенько до нових облич, якщо тебе починають переводити з бригади в іншу бригаду, або просто починають тебе періодично прикомандировувати на тиждень-два, або й місяць до інших батальйонів...🤦🏻 І можливо, воно би було весело, якби немало своїх два жирних паскудства: немає чіткого терміну служби(1р цілком достатньо!) і постійні ризики здоров'я/життя(бо війна, а на простій службі, то може і цікаво була б різноманітність)
У 2021 році вона пʼяна не впоралась з керуванням і вилетіла з дороги, знесла стовп і врізалась у дерево. Далі її оштрафували, але вона подала апеляцію, програла її.
У січні 2024 року через цю історію на Колегаєву поскаржились і вона вирішила мобілізуватися, а у липні 2024 року суд оштрафувай її, бо зловили п’яною під час несення служби два дні поспіль.