Ukrainian написав:В другій світовій були мільйони таких. Чи думаєш усі були добровольці ?
Генерали готуються до минулої війни. Такові клини і бліцкріг ще в 1941 не спрацював. Інше запитання, чому Ukrainian сидить в Канаді, а не обороняє рідні терикони та лісосмуги?
Років 10 тому Ukrainian в такій самій манері агітував за рф та хуйла, а зараз за Україну. Він був найбільш запеклий прихильник рф на цьому форумі. Чому так?
Ніколи я не агітув за рф та хуйла не придумуй. Були мої гроші в Україні на рахунках знайомих тому хотілось стабільності бо гроші люблять тишу. Тому ти помилково сприйняв те за якусь агітацію. Через таку нестабільність зокрема втратив гроші в Дельта банку. Не шукай чорного кота в темній кімнаті, його там немає.
Офигіть. Коли треба, то дивіться, сын Сталіна - кадровий військовий, а зеленські ні. А коли не треба, так кожен трахторист - воїн зі скрытым потенциалом))
Ukrainian написав: З якого дива коли на вулицях українських міст повно чоловіків та жінок призовного віку ти чекає що емігранти стануть за тебе воювати ? Якась дивна логіка не знаходиш ?
Такий пост вартує навіть 1000 рублів. Хто викладав ? Сурков? Соловьев?
Бетон написав:Діти Кличка, порошенка і сотні тисяч інших політиків, суддів де?
Рекомендую завітати в Hangover і побачити де. Або в Монако чи по всьому світу.
Доречі, це один в один схоже на кацапських політиків. По дивному збігу їх діти теж за кордоном.
Як і патріот з канади
В тебе є список дітей радянської парт еліти які воювали на гарячих ділянках фронту !?
З якого дива коли на вулицях українських міст повно чоловіків та жінок призовного віку ти чекає що емігранти стануть за тебе воювати ? Якась дивна логіка не знаходиш ?
Мікоян, Хрущов... закінчуй із своїм іпсо
Востаннє редагувалось flyman в Нед 01 вер, 2024 18:39, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:Офигіть. Коли треба, то дивіться, сын Сталіна - кадровий військовий, а зеленські ні. А коли не треба, так кожен трахторист - воїн зі скрытым потенциалом))
Бетон написав:Офигіть. Коли треба, то дивіться, сын Сталіна - кадровий військовий, а зеленські ні. А коли не треба, так кожен трахторист - воїн зі скрытым потенциалом))
Сталін не знав про "Воених мирного времені"
Усе більшовики і Сталін добре знали
Більшовики і Червона армія, навпаки — зробили ставку на загальну мобілізацію і змогли поставити до строю до мільйона солдатів вже у 1920 році, і це тільки на території України. Під час Першої світової війни населення українських земель, розділених між двома імперіями, призивалося як до російської, так і до австро-угорської армій і фактично українці воювали один проти одного. Всього було мобілізовано приблизно 4,5 млн українців, з них 720 тис. загинули на фронтах і водночас багато хто з цих вояків потім мужньо воювали вже в лавах армій УНР та ЗУНР.
За час війни Україною прокотилося дві хвилі мобілізацій.
Під час Другої світової війни в Червоній армії було 16 — 19 млн вояків, в УРСР за радянськими даними — було мобілізовано 4,5 млн.
flyman написав:Генерали готуються до минулої війни. Такові клини і бліцкріг ще в 1941 не спрацював. Інше запитання, чому Ukrainian сидить в Канаді, а не обороняє рідні терикони та лісосмуги?
Років 10 тому Ukrainian в такій самій манері агітував за рф та хуйла, а зараз за Україну. Він був найбільш запеклий прихильник рф на цьому форумі. Чому так?
Ніколи я не агітув за рф та хуйла не придумуй. Були мої гроші в Україні на рахунках знайомих тому хотілось стабільності бо гроші люблять тишу. Тому ти помилково сприйняв те за якусь агітацію. Через таку нестабільність зокрема втратив гроші в Дельта банку. Не шукай чорного кота в темній кімнаті, його там немає.
Як мінімум заклики поливати людей на майдані з водометів взимку - це дуже багато пам'ятає
Ukrainian написав:Ніколи я не агітув за рф та хуйла не придумуй.
Сер 02 лис, 2016 16:27
Ukrainian написав:
mortimer написав:
Волгарь написав:А для тех, кто ждет освобождения Донбасса после развала России
После развала Мордора ждать не придётся.
Я думаю Америка швидше розвалиться ніж Росія Одразу після виборів будуть масові протести сторони будуть оскаржувати результати виборів а-ля Україна 2004 І тоді Донбас знову стане частиною України а Україна і Росія будуть братськими народам як і два роки тому
Ukrainian написав: Через таку нестабільність зокрема втратив гроші в Дельта банку. Не шукай чорного кота в темній кімнаті, його там немає.
потерять деньги в Дельте можно только от жадности 24% годовых при стабильном курсе грн/долл и вдруг"потеря денег от нестабильности", надо же, как неожиданно вышло :->)))))))))
Бетон написав:Діти Кличка, порошенка і сотні тисяч інших політиків, суддів де?
Рекомендую завітати в Hangover і побачити де. Або в Монако чи по всьому світу.
Доречі, це один в один схоже на кацапських політиків. По дивному збігу їх діти теж за кордоном.
Як і патріот з канади
В тебе є список дітей радянської парт еліти які воювали на гарячих ділянках фронту !?
З якого дива коли на вулицях українських міст повно чоловіків та жінок призовного віку ти чекає що емігранти стануть за тебе воювати ? Якась дивна логіка не знаходиш ?
Мікоян, Хрущов... закінчуй із своїм іпсо
Неожиданно, но Леонид Ильич таки лично участвовал в морском десанте на Новороссийск. Да, в комиссарское должности, но на Малой Земле в любой должности не курорт....