Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Бекас написав:Скільки айфонів буде розіграно - 100 шт. хоча би буде?
Якщо мова про акцію "Даруємо осіннє "яблучко"", то розігрується 1 (один) Apple iPhone 15 Pro 256 GB 😊 Точно не 100 шт. 😉 Ознайомитись із правилами цієї акції можете за посиланням: https://sensebank.ua/upload/cashu/The_A ... fling.html
Всім доброго ранку!🌞 Сьогодні останній літній день, але не останній день спеки) З вами буду я, тому якщо що питайте) І розповідайте як плануєте провести літо?)
Ні, на цих вихідних акція не працюватиме, початок буде вже на наступних вихідних 07-08 вересня. Акція не відновлюється, а перезапускається для діючих клієнтів, які вже раніше свої 90 днів використали 😉 Щодо загального терміну, то акція діє в банку до кінця року, тому в застосунку Sense SuperApp вказано саме до 31.12.24, але для клієнта акція діє по 90 днів 😊
Ваш друг та помічник, Володимир 💎
Акция перезапускается 1.09, но, собственно, 1.09 (воскресенье) она действовать не будет. Правильно я понял вас?
Ні, на цих вихідних акція не працюватиме, початок буде вже на наступних вихідних 07-08 вересня. Акція не відновлюється, а перезапускається для діючих клієнтів, які вже раніше свої 90 днів використали 😉 Щодо загального терміну, то акція діє в банку до кінця року, тому в застосунку Sense SuperApp вказано саме до 31.12.24, але для клієнта акція діє по 90 днів 😊
Ваш друг та помічник, Володимир 💎
Акция перезапускается 1.09, но, собственно, 1.09 (воскресенье) она действовать не будет. Правильно я понял вас?
За всіма логіками світу, й відповідно до інформації, яку ми отримали стосовно цієї акції — так, акція мала перезапуститись з 1 вересня, але як завжди досвід це найкраще, сьогодні розраховувався і кешбек вихідного дня стандартно був нарахований 🤔 Тому сьогодні-завтра можете проводити покупки і отримувати +2% кешбеку вихідного дня 😊
Держава запускає програму кешбеку на товари українського виробництва — починаючи з 2 вересня, отримуй 10% від покупок товарів, зроблених в Україні, з Кешбековою карткою від Sense Bank:
1. Відкривай картку у цифровому банку Sense SuperApp. 2. Додавай до програми вже наявні у тебе картки. 3. У застосунку Дія 2 вересня вибери картку від Sense для зарахування національного кешбеку. 4. Розраховуйся Sense-картками за українські товари та отримуй до 3000 гривень на місяць на кешбекову картку.
Накопичені гроші приходитимуть на картку після 20-го числа наступного місяця. Витрачати їх можна лише на певні послуги, зокрема: комуналку, медицину, транспорт, кіно, купівлю військових облігацій та донати Збройним Силам України.
Кешбекова Картка безкоштовна в обслуговуванні, але з неї не можна ні переказувати, ні знімати готівку, ні поповнювати власними коштами, ні платити будь-де, окрім за послуги, передбачені програмою.
І все? Ні, бо Sense дарує ще 2% від накопиченого тобою кешбеку. Коли відбудеться зарахування на Кешбекову картку, то 2% від суми опиняться на твоєму бонусному рахунку Cash’u Club. А всі кешики в обраних категоріях і далі будуть накопичуватися, навіть якщо за покупкою передбачений національний кешбек.
А отже — з однієї й тієї ж покупки можна отримати не один, не два, а аж три кешбеки: національний, подарунковий 2% та традиційний від Cash’u Club.
Є діючий пакет сігнатуре Прошу пояснити,є кількість на різні номери якісь ліміти чи комісії,тому що овдп щось після 2(!) випадкових дій з вини банку при купівлі овдп мене особисто напружує,тому щоб оминати комісії в розмірі 150 грн чи можна поповнити 3 різні номери кожного дня протягом перших десяти днів кожного місяця чи автоплатіж зробити?
sens написав:Є діючий пакет сігнатуре Прошу пояснити,є кількість на різні номери якісь ліміти чи комісії,тому що овдп щось після 2(!) випадкових дій з вини банку при купівлі овдп мене особисто напружує,тому щоб оминати комісії в розмірі 150 грн чи можна поповнити 3 різні номери кожного дня протягом перших десяти днів кожного місяця чи автоплатіж зробити?
sens написав:Є діючий пакет сігнатуре Прошу пояснити,є кількість на різні номери якісь ліміти чи комісії,тому що овдп щось після 2(!) випадкових дій з вини банку при купівлі овдп мене особисто напружує,тому щоб оминати комісії в розмірі 150 грн чи можна поповнити 3 різні номери кожного дня протягом перших десяти днів кожного місяця чи автоплатіж зробити?
Якщо картою користуватись, то..
У мене овдп в рази більше суми депозиту,в пакет не входить . Можна авжеж тричі на день гаджетом купляти каву і виконати умови. В мене зараз 3 контракти від різних операторів ,які я постійно сплачую ,тому з користю буде для мене сплачувати зв'язок малими траншами .
Мій контракт Київстар поповнюється мінімально на 5 грн,нагадую якщо хто не знає,то контракт знімає з рахунку подобово кошти. Тому можна кожного дня відсотки по швидкому депозиту перекидати на оплату мобільного .