Як оновити дані в ТЦК з 18 травня

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1415161718 ... 21>
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 09:21

Andrey2512 написав:
  sens написав:офіційно вирішили задерти податки для тих хто офіційно працює

У нас в стране, как я понимаю, всех, кто работает официально считают за лохов. Судите сами: их мобилизуют, им налоги поднимают, им ещё какие-то ограничения вводят.

А десь в країнах може бути інакше?
Рівень дописувачів зростає від'ємно?
25-го лютого 22-го року в багатьох військкоматах почали формувати повістки тим хто брав участь в АТО і безробітним. Безробітних не мобілізують?
А податки не піднімають безробітним? Дичина вищого левела, виявляється на АЗС і в рітейлі є дві ціни, окремо є прайси для тих хто не платить податки :mrgreen:
А ще є фінмоніторінг, приходять люди з парусот тисяч гривень, а їм блокують рахунок, бо без офіційних доходів справи не буде.
А ще є пенсія і пільги, хитрозробленим потім дійде щось, коли хліба і прості ліки не буде за що купити, але це буде трохи пізніше.
Думати і міркувати не модно? Легше заходить зрадофільські рашамеседжі ?
somilitark

Подякував: 704 раз.
Подякували: 3857 раз.

Профіль
5
5
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 09:26

somilitark безробітний - это официальный статус человека, стоящего на учёте в центре занятости?
Andrey2512

Подякував: 77 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 09:33

Andrey2512 написав:somilitark безробітний - это официальный статус человека, стоящего на учёте в центре занятости?

А яка різниця хто де стоїть?
Я бачу що і 9-ть класів ви не закінчили, зато є форуми, де дурь кожного дуже яскраво підсвічується)))
П.с. відкриває воєнком базу даних чоловіків, там є дві категорії, ті хто працює і крапка.
Всі хто не працює, той хто? Важливо чи оформлена людина чи ні? Гарні питання, глибинні по суті :lol:
somilitark

Профіль
5
5
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 09:45

Andrey2512 написав:somilitark безробітний - это официальный статус человека, стоящего на учёте в центре занятости?

До центру зайнятості можна звернутися щодо пошуку роботи, навіть при офіційному працевлаштуванні,далі отримати довідку що знаходиться в пошуку роботи,при цьому не отримуєш жодних нарахуваннь від Держави. Я з ЖКС ( ЖЕК) отримав довідку характеристику з місця проживання ( не реєстрації) , в центрі зайнятості довідку що шукаю роботу, в суді надав клопотання щодо долучення до матеріалів справи. Тому різниця в папірцях дійсно є.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 945 раз.

Профіль
3
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 09:45

somilitark написав:

А яка різниця хто де стоїть?
Я бачу що і 9-ть класів ви не закінчили, зато є форуми, де дурь кожного дуже яскраво підсвічується)))
П.с. відкриває воєнком базу даних чоловіків, там є дві категорії, ті хто працює і крапка.
Всі хто не працює, той хто? Важливо чи оформлена людина чи ні? Гарні питання, глибинні по суті :lol:

Во пригорело) Тыкать незнакомому своими домыслами - поступок не от большого ума или от невежества.

ЗУ "Про зайнятість населення"
Стаття 43. Статус безробітного
1. Статусу безробітного може набути:
1) особа працездатного віку до призначення пенсії (зокрема на пільгових умовах або за вислугу років), яка через відсутність роботи не має заробітку або інших передбачених законодавством доходів, готова та здатна приступити до роботи;

2) особа з інвалідністю, яка не досягла встановленого статтею 26 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" пенсійного віку та отримує пенсію по інвалідності або соціальну допомогу відповідно до законів України "Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю" та "Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю";

3) особа, молодша 16-річного віку, яка працювала і була звільнена у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці, зокрема припиненням або перепрофілюванням підприємств, установ та організацій, скороченням чисельності (штату) працівників.

2. Статус безробітного надається зазначеним у частині першій цієї статті особам за їх особистою заявою у разі відсутності підходящої роботи з першого дня реєстрації у територіальних органах центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері зайнятості населення та трудової міграції, незалежно від зареєстрованого місця проживання чи місця перебування.

Порядок реєстрації, перереєстрації та ведення обліку громадян, які шукають роботу, і безробітних у територіальних органах центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері зайнятості населення та трудової міграції, визначається Кабінетом Міністрів України.

Как ТЦК определяет статус "безработного"? В налоговую обращается?) Или опять таки, дёргают тех, кто официально стоит на учёте?
Востаннє редагувалось Andrey2512 в Вів 03 вер, 2024 09:55, всього редагувалось 2 разів.
Andrey2512

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 09:46

somilitark написав:
  Andrey2512 написав:
  sens написав:офіційно вирішили задерти податки для тих хто офіційно працює

У нас в стране, как я понимаю, всех, кто работает официально считают за лохов. Судите сами: их мобилизуют, им налоги поднимают, им ещё какие-то ограничения вводят.

А десь в країнах може бути інакше?
Рівень дописувачів зростає від'ємно?
25-го лютого 22-го року в багатьох військкоматах почали формувати повістки тим хто брав участь в АТО і безробітним. Безробітних не мобілізують?
А податки не піднімають безробітним? Дичина вищого левела, виявляється на АЗС і в рітейлі є дві ціни, окремо є прайси для тих хто не платить податки :mrgreen:
А ще є фінмоніторінг, приходять люди з парусот тисяч гривень, а їм блокують рахунок, бо без офіційних доходів справи не буде.
А ще є пенсія і пільги, хитрозробленим потім дійде щось, коли хліба і прості ліки не буде за що купити, але це буде трохи пізніше.
Думати і міркувати не модно? Легше заходить зрадофільські рашамеседжі ?

В АТБ точно є різниця - вартість товару, знижка , з карткою АТБ. Доречі готівкою дорожче)))
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 945 раз.

Профіль
3
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 09:54

Andrey2512
В першу чергу чіпають тих, хто не несе ніякої користі економіці, безробітних гріх не чіпати. Їм почали виписувати повістки одразу.
Чому деяких цінних робітників офіційно бронюють?
З дирявої логіки тих хто працює більше всіх напрягають, чи є виключення? :mrgreen:
somilitark

Профіль
5
5
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 13:24

somilitark написав:Andrey2512
В першу чергу чіпають тих, хто не несе ніякої користі економіці, безробітних гріх не чіпати. Їм почали виписувати повістки одразу.

Не думав, що буду писати Вам, що Ви не праві і далекі від цих процесів.
При "чіпанні" відсутній будь-який аналіз корисності економіці. "Чіпають" тих, хто більш доступний, а найбільш доступні ті, хто працює в "білу", тому їх і в першу чергу мобілізували(ють) - тут Андрій правий. Корисність економіці ТЦК "до лампочки".
Підвищили, наприклад, військовий збір. Кого торкнулося це підвищення? Тих, хто працює в "білу". Вони стануть отримувати на 3,5% менше. А ті хто отримував в конверті - їх сума не зменшиться. І тут Андрій правий.

А ось, якби замість усіх цих підвищень, що заплановані, підвищили тільки б ПДВ, це торкнулося б усіх. Платити більше стали б усі, а не тільки офіційно зареєстровані.
А поки (і так у нас завжди було і є), як правильно пише Андрій "У нас в стране, как я понимаю, всех, кто работает официально считают за лохов. Судите сами: их мобилизуют, им налоги поднимают, им ещё какие-то ограничения вводят."
Hennady

Подякував: 28 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 13:48

Hennady написав:
Не думав

Це реально проблєма вас з Андрієм.
Більше можна не продовжувати, але факт залишається фактом, я трохи знаю кухню всередині і на нараді у керівника ТЦК після 24.02.22 першим кому почались друкуватись повістки це були учасникі АТО і безробітні.
Це не ваші фантазії хто що там оцінює чи ні, це факт.
Я також знаю, що керівник ТЦК не сам "вигадав" таку постановку питання, але не буду казати хто дав таке доручення, бо ви з Андрієм чудово варитесь в рашафейках і будь яке згадування держави у вас викликає лють і ненависть.
Я не буду стверджувати що ви ждунішки, але можуть люди і самі зробити висновки, тут теж багато роздумів не треба.
Що ще продовжувати, напевне більше намає чого добавити, українське у вас викликає огиду і ніякі аргументи не діють.
Погано, що за таких як ви, саме зараз люди гинуть і калічаться, поки ви тут гадаєте, що ще держава вам не додала(((
somilitark

Профіль
5
5
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 17:03

somilitark написав:і на нараді у керівника ТЦК після 24.02.22 першим кому почались друкуватись повістки це були учасникі АТО і безробітні.

Якась є база безробітних у ТЦК?)))
Andrey2512

Профіль
  #<1 ... 1415161718 ... 21>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman, ЛАД і 1 гість