|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 03 вер, 2024 17:50
ЛАД написав: andrijk777 написав:........... Сьогодні ситуація значно краща. Путін вже майже рік атакує і майже нічого не досяг + провал в Курській області. ......
Согласен с вами, что стабильная линия фронта слабо связана с возможностью перемирия. Во всяком случае, не является необходимым условием. Но вот "значно краща"... Пожалуй, слишком сильно. Вспомните хотя бы о сильно разрушенной за весну-лето 24-го энергетике. И скорее всего, разрушения до зимы ещё добавятся. Можно было бы добавить ещё несколько факторов, но там более спорные (сложнее оцениваемые) моменты, так что не буду, достаточно и этого.
"разрушенная энергетика" має близко-нульовий вплив на перемир'я(чи завершення війни).
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 вер, 2024 17:53
UA написав:............. В 2023 мобилизацией занималась 3 штурмовая (это уже давно не бригада, скорее армейский корпус) и ещё несколько коллективов Поинтересуйтесь их численностью. Брали далеко не всех желающих. ............
На их сайте "Наші цінності": Ми воїни за покликанням і наша стихія — це війна. Воїн — еліта суспільства, повинен бути прикладом та прагнути до майстерності в будь-чому за що береться. Дій всупереч страху і дивись на загрозу як хижак, а не жертва.
Не сомневаюсь, что такие люди в обществе есть. И их можно найти. Но также уверен в том, что их "подавляющее меньшинство". На их основе могут быть созданы какие-то элитные части, но построить на них массовую армию не удастся. Причём такой отбор заметно снизит уровень массовой армии. О численности 3 штурмовой и "ещё нескольких коллективов", естественно, не знаю.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4856 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 03 вер, 2024 18:03
andrijk777 написав:............ "разрушенная энергетика" має близко-нульовий вплив на перемир'я(чи завершення війни).
Ну да. Если реально отключения будут по 10-12 часов в сутки (или даже больше, как некоторые обещают), то населению это совершенно не важно, а промпредприятиям вообще до лампочки. Они смогут производить миллионы дронов и другой необходимой продукции. Может, надо/можно вообще отказаться от эл-энергии раз она не нужна и не важна для войны?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 03 вер, 2024 18:30
dimo_0n написав: detroytred написав:Накнопай нарешті своє своє бачення закінчення війни.
Все шо песикот может выдавить из себя по этому вопросу - она надолго.
Выдавить из себя ты можешь только на унитазе ) Я уже много раз писал варианты развития событий Повторятся нет желания Но вариантов завершения войны сейчас - нет dimo_0n написав: pesikot написав:Так почему сам не на фронте ? Какого ты сорта ? из 10% ? ) Читаю и ржу )
Ты уже данные в резерве оновыв, ржун?
Тебе методичку не обновили, шо ли ? ) Этот вопрос уже не актуальный В 5-ый раз, для детей природы, пишу - да, давно обновил, всё данные корректные PS. detroytred, сколько раз мне нужно написать, что я тебя не читаю ? До тебя с какого раза дойдёт ? ) Недавний один раз, был исключение, что подтверждает правило
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 03 вер, 2024 18:37
andrijk777 написав:............ Майже усі війни останніх 100 років які я знаю закінчувались "РПВ без додаткових умов"(перемир'ям) а не миром, якщо це не була безумовна капітуляція однієї сторони. І зазвичай( історично) після укладення "РПВ без додаткових умов"(перемир'я) мир тривав дуже-дуже довго при умові що сторона яка програла не починала війну-реванш. ...........
Можно примеры?
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 03 вер, 2024 18:37, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 03 вер, 2024 18:37
BIGor написав: Faceless написав:detroytred написав:Залишилося обгрунтувати конкретикою чому лохи. Звичайні роботяги, обивателі. Які мають інші інтереси в житті, ніж копирсання в політиці. І довести, що він з них сміється саме за те, що вони забезпечують йому оті доходи. Навпаки він їх цінує. Вважає лохами (бо вони не знають, не мають інформації) - да. Воно так і є. І сміється саме з цього. А з того, що забезпечують йому доходи, чого б йому з них сміятися-то?
Бо він їм ллє помиї у вуха і ще на цьому заробляє
Цікаво, а що помінялось з часів, коли він був правою рукою Зеленського і працював в ОП?
Він ніколи не був правою рукою Зеленського Він був позаштатним радником ОП І це лайно він влив в вуха своїм підписникам Тоді тут деякі про нього писали, він ходить в ОП, він знає інсайди, він нам їх розказує А Арестович тупо срав в вуха своїм лайном Тому, з тих часів нічого не змінилось
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 03 вер, 2024 18:43
Игорь Алексеевич написав: The_Rebel написав: Игорь Алексеевич написав:А что там в Полтаве? Много жертв уже.Пишут более 50чел.только погибших😪
На цензорі говорять, що було шикування на плацу. І хтось здав Я от думаю, раз Україна почала діяти асиметрично (вже навіть введення військ в росію не червона лінія), то чому б зараз не вирішити Придністровське питання? Адже ми з Молдовою йдемо разом в ЄС і можливо в НАТО. Я не уявляю як гнійник ПМР приймуть всередину ЄС, він може тормозити обидві держави і через нього москва буде завжди вставляти палки в колеса
Полтава была одним из городов, где более менее было спокойно и не было сильных бахов. И сегодня....ЖАХ🙏
Полтаву систематически обстреливали
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 03 вер, 2024 19:02
Малюська самоликвидировался. Молодец
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 03 вер, 2024 19:05
Бетон написав:Малюська
дипломатом?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2846 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 03 вер, 2024 19:06
lapay написав:Після провалу контрнаступу 2023 треба було зупинятись і завершувати війну.
Вкотре запитую, яка саме була можливість зупинити і завершити війну ? "Надо просто перестать стрелять" ? І знову запитую, чому Путіну казати про РПВ без умов - це западло ? А Зеленський повинен говорити про РПВ Тим самим ставить себе в найгіршу переговорну позицію І ще скажу, переговори не дорівнюють капітуляції А що пропонує Путін - це капітуляція Теперь чекає від тебе аналітику, а не лозунги
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2