|
А-Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 03 вер, 2024 17:52
Игорь Алексеевич написав:С банком какие то проблемы по фину. Смотрю на сайт Минфина, то там у всех возникли одинак.проблемы - глюк и не отдают деньги. Так этим сайтом владеют и пишут не многие клиенты. Получается, что в проц.отношении по стране, то просто ужасная сложилась в банке ситуация. Он случайно не собирается на выход? Модераторы сайта Финансы как раз сейчас пришло именно ваше время, более подробно узнать что с банком???? Я думал, что у меня возникла проблема в Абанке из за фина в рафе, но по сообщения на Минфине, то там у клиентов ситуации с блоком не из за фин.монит. в др.банках. А если как у меня блоконули кредитку с деньгами банка, то вообще не понимаю этой ситуации
За 3 дні витратив на паливо,в магазинах та кафе трохи більше 3 тис грн. Кешбек нараховано. Треба на Мінфін питати у дописувачів - може дропи , такі як ви ( припинення відносин ) і т.і. Можна і тут написати які проблеми виникають
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 03 вер, 2024 17:52
novichok написав:Дивним чином мій телефон сьогодні зник з бази банку як фінансовий. При спробі зайти в додаток пропонувало сфоткати документи та відправити на розгляд. Дзвінок на горячку, потім відео дзвінок проблему вирішили, але час довелось витратити
Що це має бути?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 916 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 вер, 2024 19:00
Investor_K написав: novichok написав:Дивним чином мій телефон сьогодні зник з бази банку як фінансовий. При спробі зайти в додаток пропонувало сфоткати документи та відправити на розгляд. Дзвінок на горячку, потім відео дзвінок проблему вирішили, але час довелось витратити
Що це має бути?
Не знаю, казали з ціллю безпеки анулювали мій фінансовий номер. Маячня якась.
-
novichok
-
-
- Подякували: 309 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 вер, 2024 19:32
Ще цікавіше. Виявляється (так написано в додатку) я подавав запит на підозру в шахрайстві. Я нічого не подавав. На всяк випадок блоканув кредитку.
-
novichok
-
-
- Подякували: 309 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 вер, 2024 05:40
В мене декілька днів назад також виникла якась незрозуміла ситуація. Щоб зайти в додаток, появилось повідомлення, що так як ви дали запит на зміну пін-коду, сфоткайтесь і т.д. Я не подавав такого запиту і фоткатись не хотів, але вернутись до вихідного стану ніяк не вдавалось. Ну і щоб мати доступ до додатку таки прийшлось селфитись і ще тільки через деякий час вдалось добратись до своїх кредиток. Дивні якісь процеси.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1114 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 04 вер, 2024 06:54
Може, треба тікати звідси?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 916 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 вер, 2024 07:56
Investor_K написав:Може, треба тікати звідси?
Овдп в межах 100к грн вийшло в липні безкоштовно,є кредитка з Вигода та АТБ . Депозит раз на 15 місяців через трансфер бонус отримує додатково 0.5%
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 04 вер, 2024 14:57
Игорь Алексеевич написав:Эти 30тыс. проводил через терминал в стоматологии.
З якою періодичністю відбувались такі операції?
-
V2
-
4
-
- Подякував: 298 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 04 вер, 2024 16:44
V2 написав: Игорь Алексеевич написав:Эти 30тыс. проводил через терминал в стоматологии.
Один раз, в основном в мес.не больше 7тыс.грн по кредитке проходило. Достаточно зайти на сайт минфина и там у всех с конца месяца одна и та же проблема. Деньги заблокированы и не отдают. У меня хотя бы лучшая ситуация, банк забл.счета на которых моих личных 000грн, только кредитные. Вот поэтому и интересная ситуация получается. Обычно опускают кредитку до 000грн и потом после последн. платежа блокируют счет. А у меня получается по графику надо платить в конце сентября за кредитку, а они все заглючили и не выходят на связь. Только в отделении что то хотят помочь, но и им головной офис ничего не отвечает. Они и сами в отделении не понимают, что и как.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 04 вер, 2024 17:44
Игорь Алексеевич написав: V2 написав: Игорь Алексеевич написав:Эти 30тыс. проводил через терминал в стоматологии.
Один раз, в основном в мес.не больше 7тыс.грн по кредитке проходило. Достаточно зайти на сайт минфина и там у всех с конца месяца одна и та же проблема. Деньги заблокированы и не отдают. У меня хотя бы лучшая ситуация, банк забл.счета на которых моих личных 000грн, только кредитные. Вот поэтому и интересная ситуация получается. Обычно опускают кредитку до 000грн и потом после последн. платежа блокируют счет. А у меня получается по графику надо платить в конце сентября за кредитку, а они все заглючили и не выходят на связь. Только в отделении что то хотят помочь, но и им головной офис ничего не отвечает. Они и сами в отделении не понимают, что и как.
Нетипова операція на 30 тисяч гривень по цій карті за останні три роки скільки разів було?)
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3