На військкомів, які побили чоловіка біля під'їзду в Харкові, завели справу.
Харківська спеціалізована прокуратура у сфері оборони 6 вересня розпочала досудове розслідування за фактом протиправних дій співробітників Салтівського РТЦК та СП.
Військовим, які під час мобілізаційних заходів завдали тілесних ушкоджень чоловікові, інкримінують хуліганські дії (ст. 125, 296 ККУ).
«Установлене коло причетних осіб. Тривають першочергові слідчі дії, здійснюється вилучення відеозапису події, маршрутних листів у приміщенні Салтівського РТЦК та СП», – зазначили у прокуратурі.
если б им ещё сроки впаяли народ бы немного выдохнул.
У перший день президентства я дзвоню Путіну і кажу сідати за стіл переговорів, якщо відмовляється - нафта через кілька місяців коштуватиме менше 40$, — Трамп
Кандидат в президенти США поділився рецептом завершення війни. За його словами, Путін чисто фізично не зможе вести війну при такій ціні за 1 барель.
Також він додав, що мирний договір між Зеленським і Путіним буде заключений протягом 24 годин.
Органічне забруднення, що надійшло з річки Сейм, рухається повільніше, ніж течія Десни, його швидкість сповільнилася в межах міста Чернігів на ділянці зруйнованого автомобільного мосту. По всій протяжності річки в межах Чернігова та нижче за течією Десни до села Количівка ознак забруднення не спостерігається.
У КМДА наголошують, що підстав для паніки немає, оскільки показники питної води у Києві залишаються в нормі. "На випадок погіршення ситуації міські служби розробляють комплекс заходів, який дозволить забезпечити споживачів міста Києва питною водою", — йдеться у повідомленні.
Махровый патриот не задаёт себе вопросов типа почему половина населения за чертой бедности или почему мин.обороны покупает яйца па17
Зачем задавать себе вопросы, ответы на которые на поверхности. Это точно признак наличия связей и высокого iq? Или спрашивать у себя или кого бы то ни было очевидные вещи - все же это признак ограниченности ума?
Військовим, які під час мобілізаційних заходів завдали тілесних ушкоджень чоловікові, інкримінують хуліганські дії (ст. 125, 296 ККУ).
Хм, чому не в Гаагу? «Без терміну давності» «Фліпінский Піночет» не одобряє! Чому не 400-ті (воєнні) статті?
d44 написав:е слідкую за всією дискусією, але це вразило, хочу відповісти
неШановний холява, відомий своїми дописами, як би не Ви то ніхно б того допису і не читав.
Так ось, на зло Вам холява, зараз така політика країни що у людей виникає ненависть до країни до керманичів і такого суспільства як Ви. Тому діти які є чужі повашому в 4 роки НЕ мають проблем з польською, а мають з україньською. Старші діти років 10 теж дуже добре схватують, і до 18ти їх буде видавати тільки протерміновиний укр паспорт, бо знову таки нова політика країни відмовлятись від громадян.
d44 написав:Україна звичайна недорозвинена держава з рівнем прав людини на рівні кріпосного права. А ви це захищаєте. Мозок є - зрозумієте. а ні - нюхайте чужі
Справа в тому, що, якщо Україну зараз не захистити, є велика ймовірність, що з правами людини з часом скрізь стане не дуже. Так, я теж такої думки, що і держава Україна, і мудрий нарід принаймні частково заслужили того, що зараз відбувається. Але й маю чітке розуміння, що зараз всі в одному човні, тому й зусилля докладати краще всім і у вірному напрямку, заплющівши очі і не дивлячись на всі ті рила при владі. В першу чергу це, звісно, стосується західних партнерів.
Ukrainian написав:А ти операторів бпла не любиш називаєш їх зневажливо «дроноводи», хоч вони на відміну від тебе від служби не ухиляються.
ну по перше ти вже збрехав коли сказав що я ухиляюся від служби. а по друге спитай не у Віки а у реальних окопщиків як вони називають операторів БПЛА перш ніж починати нести вумну ахінею. ще раз тобі кажу - приїдь в Україну. а то ти такий патріот з-за кордону.
А ти не ухиляєшся і зараз служиш ? А ти реальний окопщик що можеш собі дозволити так називати операторів бпла ?
ти визначення терміна "ухилення від служби" надай а тоді продовжимо розмову. тільки не твоє ІМХО а визначення знідно закону. і на твоє розчарування спілкувався з реальними окопщиками а не твоя інтернетна Віка.
ЗІ то як - ти вже вирушаєш до України? чи герой тільки по інтернету? і заміть - я не пропоную тобі в армію. Просто тут пожити.
d44 написав:е слідкую за всією дискусією, але це вразило, хочу відповісти
неШановний холява, відомий своїми дописами, як би не Ви то ніхно б того допису і не читав.
Так ось, на зло Вам холява, зараз така політика країни що у людей виникає ненависть до країни до керманичів і такого суспільства як Ви. Тому діти які є чужі повашому в 4 роки НЕ мають проблем з польською, а мають з україньською. Старші діти років 10 теж дуже добре схватують, і до 18ти їх буде видавати тільки протерміновиний укр паспорт, бо знову таки нова політика країни відмовлятись від громадян.
Какие проблемы у детей с загран паспортом? Откуда в 10 лет формируется ненависть к стране? )))
tester7336 написав: ти визначення терміна "ухилення від служби" надай а тоді продовжимо розмову. тільки не твоє ІМХО а визначення знідно закону. і на твоє розчарування спілкувався з реальними окопщиками а не твоя інтернетна Віка.
ЗІ то як - ти вже вирушаєш до України? чи герой тільки по інтернету? і заміть - я не пропоную тобі в армію. Просто тут пожити.
Ті хто в ЗСУ не ухилянти решта хто купили довідки чи вирішили отримати освіту ухилянти.
ти читати вмієш? я ж спитав - згідно закону а не твоє ІМХО.
M-Audio написав:Справа в тому, що, якщо Україну зараз не захистити, є велика ймовірність, що з правами людини з часом скрізь стане не дуже. Так, я теж такої думки, що і держава Україна, і мудрий нарід принаймні частково заслужили того, що зараз відбувається...
M-Audio написав:держава Україна, і мудрий нарід принаймні частково заслужили того, що зараз відбувається.
M-Audio написав:В першу чергу це, звісно, стосується західних партнерів.
какое то противоречие. мы просрали оборонку, выбрали кучму и его ставленника чивакуню, а теперь партнеры помогайте. Удивительно, что нам вообще помогают 2,5 года.
Я об этом и писал. Что да, и выбирали не тех, и просрали всё, что можно. А помогать всё равно надо, потому что альтернатива ещё хуже.