Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 97489749975097519752 ... 14824>
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 18:08

Ой+
Я не забыл о нашем разговоре. Но Вы же не хотите, чтобы я ответил отпиской?
А вообще, посмотрел, с чего началось - с Вашего возражения andrijk777 по поводу силы Красной Армии в 1945 и Вашего утверждения, что "червона армія дійсно була машиною смерті для червоноармійців".
Я давал ссылку на https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Unthinkable. В принципе, этого было бы достаточно, чтобы опровергнуть Ваше сомнение в силе тогдашней Красной Армии.
И интересно, Вы почему-то не стали защищать от меня военную силу тогдашних США. Вас зацепило именно и только моё возражение против "машини смерті для червоноармійців". Вам так важно доказать, что в Союзе всё было плохо, в т.ч. и армия была плохая м слабая?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 18:11

ЛАД написав:
  _hunter написав:.........
>>> Страна изменилась, а закон оставался старый, поэтому и не работает.

так я повторю вопрос: что Президенту за ДВА ГОДА помешало подать свой законопроект? - кроме переживаний за рейтинг, само-собой.

1. Вы не догадываетесь, что у Президента воюющей страны есть и более насущные проблемы?
2. Приняли сейчас новый закон. С трудом. Хорош он или нет, как будет работать, посмотрим. Не уверен, что проблема решена. Вполне возможно, что меры наказания недостаточны и слишком медлительны. И позже не придётся дописать, что ТЦК имеет право избить _hunter"а при сопротивлении. Ну или хотя бы задержать на 3 суток. :)

>>> Не вижу у вас ни аргументации, ни логики.

ок, давайте поясню: вы с буссификацией утверждаете "страна в сложном положении - не до таких мелочей, как гражданские права".

Но в тоже время вы обижаетесь, когда Страна вам говорит "положение сейчас сложное - не до комфорта".
При этом все понимают, что про Выживание речь не идет - только про комфорт.
Вы будете утверждать "вы не понимаете! — это другое"?

Это не злопыхательство - обычная ирония - как в анекдоте "а нам-то за что?!?"

1. Вы врёте. Я такого не утверждал (насчёт гражданских прав). Напротив, не раз писал, что избиения осуждаю. Хотя и понимаю причины.
2. Я не требую от государства "обеспечить комфорт". Понимаю, что от комфорта, возможно, придётся отказаться. Но в условиях украинской зимы отопление - это не о комфорте, а о выживании. И я не требую "обеспечить комфорт", а требую дать рекомендации по выживанию. А не: "Спасайся, кто может!" и как может.
Если невозможно будет обеспечить города теплом, то государство обязано, к примеру, организовать эвакуацию в сельскую местность. Но тогда, соответственно, организовать строительство хотя бы бараков и продумать, как и чем их будут отапливать. Вам, надеюсь, понятно, что о комфорте в этом случае речь не идёт.
Если никаких мер и рекомендаций не будет, то в случае, если права Вікторія Войціцька, зимой из городов будут вынуждены уехать за границу практически все женщины с детьми.
А вы будете из Германии "иронизировать".

>>> есть и более насущные проблемы?
вообще не понял: ЗП всеравно ему пишут. Толкнуть речевку - 15 минут максимум

>>> Хотя и понимаю причины.
так и тут причины просты для понимания: на всех денег не хватит. Поэтому дают совет расчитывать только на себя.

Интересно вы, кстати, заговорили - "обеспечить эвакуацию!"
С из Бучи/Гостомеля ее обеспечить не нужно было?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 18:11

detroytred написав:Український політик Дмитро Корчинський заявив, що потрібно заборонити виїзд дітей за кордон під час війни. Він вважає, що молоде покоління має рости в Україні в ненависті до ворога.
https://ukrayina.novyny.live/politik-za ... 98510.html

*"Ми повинні наступити на горло власним зручностям і сказати: "Ні, ми всі тримаємося тут". Якщо хтось не розуміє, що потрібно любити Україну, то значить, ми його зобов'яжемо, подобається йому це чи ні. Зобов'яжемо тут залишатися, воювати і підтримувати фронт", — сказав Корчинський.*

Він заявив, що українські діти повинні виховуватися під звуки сирен повітряної тривоги, бути присутніми на похованнях військових і усвідомлювати відповідальність, яка незабаром ляже на їхні плечі.

"Вони повинні виростати тут в ненависті до ворога", — наголосив політик.

Мне больше понравилось: "Якщо хтось не розуміє, що потрібно любити Україну, то значить, ми його зобов'яжемо, подобається йому це чи ні."
"Зобов'яжемо любити" це сильно. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 18:22

_hunter написав:............
>>> есть и более насущные проблемы?
вообще не понял: ЗП всеравно ему пишут. Толкнуть речевку - 15 минут максимум

Вы, оказывается, много чего "вообще не понимаете".

>>> Хотя и понимаю причины.
так и тут причины просты для понимания: на всех денег не хватит. Поэтому дают совет расчитывать только на себя.

Оказывается, вы ещё и читать разучились. Или в связи с активным изучением немецкого, начинаете путаться?
"Причины" относились совсем к другому. К избиениям. О каких деньгах вы говорите?

Интересно вы, кстати, заговорили - "обеспечить эвакуацию!"
С из Бучи/Гостомеля ее обеспечить не нужно было?

М-да, тяжёлый и запущенный случай.
Откуда ещё надо было обеспечить?
Из Харькова, Херсона, или, может, ещё с Винницы и Тернополя?
Объяснять не буду, подумайте немного сами. Надеюсь, с вашим развитым аналитически-критическим умом справитесь.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 18:22

ЛАД написав:це сильно

Ще 2019 рік:
*Обов’язком громадянина України є любити свою Батьківщину.
Він не повинен чекати і думати, що вона йому дасть, а всім життям повинен прагнути бути їй корисним і примножувати її духовне і матеріальне багатство.
Любов до Батьківщини виявляється у сердечній прив’язаності до свого краю і народу, в щирій участі в його щасті й недолі та в пожертвуванні себе.
https://www.facebook.com/57InfantryBrigade/posts/обовязком-громадянина-україни-є-любити-свою-батьківщину-він-не-повинен-чекати-і-/658727001248367/
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 18:32

detroytred написав:
  ЛАД написав:це сильно

Ще 2019 рік:
*Обов’язком громадянина України є любити свою Батьківщину.
Він не повинен чекати і думати, що вона йому дасть, а всім життям повинен прагнути бути їй корисним і примножувати її духовне і матеріальне багатство.
Любов до Батьківщини виявляється у сердечній прив’язаності до свого краю і народу, в щирій участі в його щасті й недолі та в пожертвуванні себе.
[url]https://www.facebook.com/57InfantryBrigade/posts/обовязком-громадянина-україни-є-любити-свою-батьківщину-він-не-повинен-чекати-і-/658727001248367/[/url]

Це взагалі перл.
Там ще сподобалося:
Виїзд за кордон на заробітки чи на науку не є чимсь поганим. Якщо людина перебуваючи в своїй державі, не може забезпечити собі гідного життя, то вона має право виїхати в іншу країну на заробітки, але втеча з Батьківщини для збагачення та шукання кращого життя є проявом браку любові і пошани до своєї Батьківщини, і тому це не правильно!

На заробітки виїжджати можна, а ось для збагачення - ні. Цікаво, де грань між заробітком і збагаченням? Різниця в сумі чи в строках?
Цікаво, хто таке пише? І чим думає при цьому.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 08 вер, 2024 18:34, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 18:34

ЛАД

Надеюсь, с вашим развитым аналитически-критическим умом справитесь.

Ні. Моніторинг на ворк.юа «теплих тилових» посад дронщиків і копайлотів забирає багато часу. Бо вони щотижня і постійно оновлюються,
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 18:35

Hotab написав:ЛАД

Надеюсь, с вашим развитым аналитически-критическим умом справитесь.

Ні. Моніторинг на ворк.юа «теплих тилових» посад дронщиків і копайлотів забирає багато часу. Бо вони щотижня і постійно оновлюються,

Не подумав. Можливо.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 18:44

stm написав:
  sens написав:Згідно ст.55 КСУ можна вирішити питання в суді, якщо є докази і зможете довести. Свої припущення і невдоволення можна лише написати на форумі або на стінах забору сусіда

Из чего следует что ни Виталий, ни Вы не сечете в американской системе ))) бывает ) давайте вместе посмотрим на баланс Энергоатома? Там прибыль/убыток по годам? Менеджер Энергоатома премии получает?

Ви можете скласти позов і сплатити судовий збір і зробити крок. Можливо ви там і працюєте і отримуєте трохи менше і вас це чіпляє . Хтось третій рік сидить на оренді,хтось в СІЗО...[/quote]
Так и Вы можете на остановку Конституции, но не делаете. Справедливости ради, тут бы не одиночный, а гражданский иск был бы по американской модели, но... Как мы уже определили слово "американский" Вас пугает )[/quote]
Напишіть зрозумілою мовою,на що ви натякаєте - мені полусігнали від вас не зрозуміло взагалі,чи це у вас до Віталія питання,то не є проблема, пишіть хоч в ПП
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 08 вер, 2024 18:44

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Ой+
Я не забыл о нашем разговоре. Но Вы же не хотите, чтобы я ответил отпиской?
А вообще, посмотрел, с чего началось - с Вашего возражения andrijk777 по поводу силы Красной Армии в 1945 и Вашего утверждения, что "червона армія дійсно була машиною смерті для червоноармійців".
Я давал ссылку на https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Unthinkable. В принципе, этого было бы достаточно, чтобы опровергнуть Ваше сомнение в силе тогдашней Красной Армии.
И интересно, Вы почему-то не стали защищать от меня военную силу тогдашних США. Вас зацепило именно и только моё возражение против "машини смерті для червоноармійців". Вам так важно доказать, что в Союзе всё было плохо, в т.ч. и армия была плохая м слабая?

Я сам можу пропустити якісь дискусійні моменти, а особливо на цій гілці десятки сторінок. Ну але як не крути, якщо звернутись до більш менш об'єктивних цифр, то німецькі втрати на східному фронті в рази менші ніж радянські - орієнтовно в 3 рази, а не 1:1,3 як ви подавали. Щодо захисту США, то думаю вони мали чим захищатись:
1945 р. збройні сили США нараховували 12 млн. чол., 114 авіаносців, приблизно 3 тис. важких бомбардувальників. https://osvita.ua/vnz/reports/world_history/32609/

Закидати м'ясом точно би не вийшло, ну але чутливість до втрат звичайно в американців була на порядки вища. Жахливий Перл-Харбор це 2403 загинувших, для срср це взагалі середньостатистичних півдня впродовж 2СВ.
Але якщо жителі рос.імперії чи срср це був кожен десятий землянин 100 років назад, то в раші тільки кожен 50 і подібні тактики себе ніяк не виправдовують.
Ну не всьо було "харошо" в союзі, навіть в тих інституціях якими пишались. Я сам служив срочну ще в радянський час, так випало, що був у різних в/ч і склалася думка, що не дай бог війна, а техніка насправді несправна та розкурочена і т.д. Міг би дуже навіть сценарій 41-го, або ще гірше бути.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 97489749975097519752 ... 14824>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему