Schmit написав:................ Пуйло, то як стихія - ураган, цунамі..., про яку нас попереджали. Але Зе, який від'ємно готувався та ігнорив усі попередження звичайно ж ніпрічьом.
Я написал - не буду в очередной раз начинать спор на эту тему. Доказывать вам что-то бесполезно. Повторю - большая просьба, если вам хочется гнать такую пургу, то хотя бы не привязывайте её к моим постам.
Окрім того, пояснює пані Павленко, росіяни чудово бачать, наскільки ефективними є їхні обстріли енергогенеруючих об’єктів. Вони продовжуватимуть робити це і ближче до осені, коли часу на відновлення може не бути взагалі. Це надзвичайно серйозний виклик – захист енергосистеми України, про який говорять нині на Конференції з відновлення у Берліні. І якщо додаткові ЗРК «Петріот» вже заявлені, то додаткові тисячі генераторів та сонячних панелей, які обіцяють поставити партнери зараз для осені-зими, – лише частково можуть підтримати систему. _______________________________ Орки почекають, поки нам посилять ППО...
detroytred написав:Я вам відкрию таємницю: різних думок у світі, окрім вашої, дуже багато.
Чудово. Давайте посилання на джерело. Давайте аргументи, а не просто "РФ заявила". Інакше це виглядає як "ваша думка". Звичайно у світі багато думок, але правда одна.
Співробітник ТЦК на Тернопільщині продавав військовим гуманітарні авто: деталі (фото, відео)
Співробітник Територіального центру комплектації та соціальної підтримки (ТЦК СП) продавав автівки військовослужбовцям, які ввозилися на територію України як гуманітарна допомога.
detroytred написав:Я вам відкрию таємницю: різних думок у світі, окрім вашої, дуже багато.
Чудово. Давайте посилання на джерело. Давайте аргументи, а не просто "РФ заявила". Інакше це виглядає як "ваша думка". Звичайно у світі багато думок, але правда одна.
Джерело не даю, аби не просувати його. Бо його треба читати суто вибірково. Це ніяк не виглядає, як моя думка. Я позначив, що це цитата.
Істина одна, а не правда. Якщо ви претендуєте на джерело істини, то навіщо вам дискусії, обговорення? Я не розумію, що вам заважає надавати свою аргументацію, свої заперечення по питанням, які обговорюються, без отакого "бикування", вимог до дописувачів.
Ви заявляєте "Відповідно наступна, третя зима, пройде ще легше." -- я вам вище навів статтю за сьогодні, де ряд фахівців з цим, не згодні. Як бачите, правд багато.
Може зацікавить тих, хто "вирішує долю людства" на сторінках цього форуму. Українці активно обговорюють виправдувальний вирок судді Зіньківського райсуду Полтавської області стосовно чоловіка, який ухилявся від явки до ТЦК та СП – суддя вказав, що закони, які регулюють призов, «є офертами від суб'єкта, що надає послуги з державного управління», а ТЦК не мають відповідних повноважень. 23 серпня 2023 р. Зіньківський районний суд Полтавської області в рамках кримінальної справи № 530/337/23, провадження 1-кп/530/72/23 (ЄДРСРУ № 112988151) встановив, що Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки не уповноваженні комплектувати Збройні Сили України, а Міністерство оборони України є органом приватного права. https://bastion.tv/hto-keruye-ukrayinoyu_n57417
zxzx777 написав:Може зацікавить тих, хто "вирішує долю людства" на сторінках цього форуму. Українці активно обговорюють виправдувальний вирок судді Зіньківського райсуду Полтавської області стосовно чоловіка, який ухилявся від явки до ТЦК та СП – суддя вказав, що закони, які регулюють призов, «є офертами від суб'єкта, що надає послуги з державного управління», а ТЦК не мають відповідних повноважень. 23 серпня 2023 р. Зіньківський районний суд Полтавської області в рамках кримінальної справи № 530/337/23, провадження 1-кп/530/72/23 (ЄДРСРУ № 112988151) встановив, що Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки не уповноваженні комплектувати Збройні Сили України, а Міністерство оборони України є органом приватного права. https://bastion.tv/hto-keruye-ukrayinoyu_n57417