|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 13 вер, 2024 10:17
Banderlog написав: Успіх написав:Але, ще не відомо чим закінчиться, якщо і завтра не знайдемо(а шанси його знайти - мізерні, так як той, що спостерігав за ним - втратив його з поля зору в далечині над посадкою... І не відомо, чи він десь в посадці, чи на полі в соняшниках... - чи ще далі  отругають тебе і ти напишеш пошуки- результату не дали. Солдат не матеріально відповідальний. Не про то ти думаєш. Уяви собі воно так само можно пролюбити і шукати в посадках коло самого не балуйся.  а це відстань не арти а 120 мінометки... і мінометчики по посадкам не бродять.  думай далі.
Та мене просто "совість мучає")), що я не дотримався інструкцій/правил і проіпав дрон! Хоч більша відповідальність завжди лягає на "другого номера", який має постійно спостерігати за дроном через екран, або так просто спостерігати його в повітрі(якщо близько) і має САМ приймати рішення "вирубати дрон", навіть якщо "перший номер"(тобто - я) не погоджується! Особливо, коли "картинка зникла" в моїх окулярах і, відповідно, на його екрані! А я - затупив/не вимкнув зразу, бо чув по звуку його відносно близько і намагався його тримати в повітрі і кричучи "другому номеру" - "Керуй мною/сади мене, бо картинка зникла/я нікуя не бачу!!!"(я думав з його допомогою ближче/нижче підлетіти) А "другий номер", що мав мені крикнути "дізарм!!!"(тобто, вирубуй дрон!), чи самому підскочити до мене і вирубати його.. - почав трохи скеровувати мене(вліво/вправо...) - але не все так просто... я був високо.. і ще + вітер... Ну і втратив мене за посадкою з поля зору... - а я аж тоді через 1-2сек. вимкнув дрон. А те, що цілу купу дронів пройопують на вогневій і, звичайно, ніхто не буде їх шукати - це я знаю!)) А тут просто - тренування... - тому, прикро що так просто можна втратити дрон... + не розумію, чому до сих пір їх необладнали gps? Wirująświatła написав:прокатные самокаты оснащаются gps маяком, шото 1кгрн оно стоит, и в приложении видно самокат с точностью 5 метров, ну в поле пускай точность упадёт до 50м, почему дроны таким не оснащаются?
Так я тут(на навчанні серед побратимів) ще раніше казав, чому ТРЕНУВАЛЬНІ дрони не оснащити gps?(коли почув від інструкторів, що попередні групи теж пройопували дрони) Дивно це - чому так не роблять? Так як ці ефпівішки, якими ми тренуємось(і такі ж будуть на вогневиг позиціях) коштують +/-18Кгрн разом з баткою/акумом! Тобто, відносно не дешеві, як для пройопування!(але дешеві для враження ворожих автівок, чи кошмарення скидами ворожої піхоти) п.с. Сьогодні вже теж годину вдвох з напарником шукали... - результат: побачив лише двох зайців, які пострибали у посадку)))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 13 вер, 2024 10:24
Wirująświatła написав: Schmit написав: Wirująświatła написав:вы уже перегибаете, За более-менее приемлимые условия Зе бутылку вискаря пуйлу вышлет, ему эта война в печенках сидит больше, чем кому либо, думаете кайфово 3й год на коленях выпрашивать кредиты и оружие?
Так як Зе несамовито критикує Мінські домовленості, то для нього більш-менш прийнятні умови - щось хоть чуточку краще. Ну самі розумієте, - це фантастика.
он же не скажет простите я лох ни на что не влияющий, на запад с их поставками я не влияю, на хотелки путина тоже. Остаётся критиковать всех за всё. По большому счёту президентом сейчас должен быть кто то более влиятельный хотя бы на одну из сторон. _hunter написав:зачем в костюме? - официально поехал в командировку - там заявил "я устал/я ухожук" - все. А там одним уклоном больше/меньше - какая кому разница?
он себя чуточку дороже оценивает. По большому счёту армию и впк просрал не он. Сценарий что он добровольно или под давлением запада сложит полномочия (например из-за коррупции) я когда то озвучивал. Но это ничего не меняет. Запад должен определиться что ещё он готов простить путину и в объемах помощи за непрощаемую часть.
это было к аргументу про "пекельни борошна", которые он испытывает шестой год сидя на троне.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 13 вер, 2024 10:25
Успіх написав:Дивно це - чому так не роблять?
надо прокатчиков самокатов бусифицировать в дронщики. Почему не делают? тут бы услышать мнение _Mykola_ имхо менталитет отстает от технологий. У меня длинный список чего еще не делают. Успіх написав:побачив лише двох зайців, які пострибали у посадку)))
ухылянты)
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 13 вер, 2024 11:07, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 13 вер, 2024 10:26
Schmit написав: Letusrock написав: Bobua написав:Зе. Замість вже давно сказати народові, що сил воювати у країни нема, що мобілізація вже роки два як провальна, що елоям треба або деелоїзовуватись, або погоджуватись на що дають... Зе мав би нарешті визнати, що ура-патріотичні заклики вже не діють.
тут дійсно нема чого додати. Можна ж звернутись до нації та трохи привести до тями, щось типу "ми 2 роки робили що могли, але мобілізація провалилась, воювати до кінця хочуть тільки пенсіонери, незламні вовчиці, різні важливі тиловики з відстрочками та патріоти з Квебекщини, але їх нажаль мобілізувати неможна, тому ...." Замість того президент під час відступу на Донбасі знову говорить про "тільки вперед"
Та як він може таке заявити, якщо одразу після будь-якого РПВ доведеться негайно оголошувати вибори і прощатися з владою, а там і серйозна відповідальність за все накоєне, за від'ємну підготовку до війни, за про**бані території... З цієї причини не буде при Зе ніяких перемовин, ніякого реалістичного мирного плану, навіть якщо пуйло погодиться на більш-менш прийнятні умови, навіть якщо "Захід" повністю припинить нам допомагати. Наш "неунывающий и мужественный командор" залишає країні тільки два шляхи - до кордонів 1991 або 1921.
до кінця
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 13 вер, 2024 10:30
Ну от, все так як і в нас... Але в нас все трохи якось "кустарно" І тут багато речей, які я ЧОМУСЬ (?) боявся вам "розсекречувати")) А тут - все розказали/розжували. Навіть в цифрах! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 13 вер, 2024 10:32
Wirująświatła написав:репарации как и мужские парики остались в учебниках по истории.
в 1984 Иран с Ираком договорились по всему, кроме размеров репараций И война еще на 4 года
-
fox767676
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 182 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 вер, 2024 10:38
Mimohod написав: fox767676 написав: Mimohod написав:Боксер легкої ваги може два три раунда побігати на ринзі від важковаговика, і навіть декілько раз його вдарити. Але час працює не на нього... Взагалі, час - універсальний розріджувач надії і змивач рожевих кольорів
Я так розумію ви вже гімн рф вивчили
Я ще гімн СССР добре пам'ятаю, але цей мені більше подобається. "Cantemos todos juntos con distinta voz y un solo corazón"
якось ви занадто засмучені для мешканця сонячної Іспанії Кордони ж не для того зачинені, щоб посполиті могли вільно обирали підданство Можливе підете пакетом як пріданоє по договору капітуляції 
-
fox767676
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 182 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 вер, 2024 10:40
Hotab написав: Ну і ближче до теми: факти (або ваші припущення) корупційних діянь місцевої влади при купівлі енерго установок ніяким чином не мають звʼязку зі стосунками між форумчанами.
мені була цікава ваша реакція на факт укладання сумнівної угоди з сумнівною фірмою (і саме на цей абзац я звернув вашу увагу) як переживача за бюджет України. саме тому я вас і трігернув в тому повідомленні. і я її повністю отримав. гарного дня.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 вер, 2024 10:51
Ой+ написав:................. ЛАД написав:Карл Волох По-перше, навіть його недолугий виборець дізнається, що з «кордонами 91 року» його цинічного розводили.
Интересно, кто же это "развёл"? По-друге, народ дізнається цифру реальних втрат і очманіє.
Тоже интересно, откуда это народ "дізнається цифру реальних втрат"? Мы тут с Ой+ недавно пытались разобраться в потерях во 2 МВ. Не очень успешно.
Хто здійснює керівництво - той і розвів. З цифрами достатньо все ясно для мене, ну але якщо Вам хочеться кращої картинки для ЧА, то ви дійсно втрати ЧА відняли, німцям додали, а ще можна поділити і помножити. Щодо реальних втрат, то народ і так "чманіє". В мене серед колег жінок по роботі більшість вже має загиблих-поранених-служащих серед своїх родичів першого кола. По сусідству також добряче задіяли майже всіх можливих. Якщо в столиці чи ще десь щоб не напружувати людей, а вони часом не створювали дискомфорт владі можливо мобілізацію пригальмовували, то на периферії ресурсу практично нема, хіба знову розширювати вік, знімати броні з багатодітних і т.д.
1. Не вижу "развода" с «кордонами 91 року». То, что это рисовали, как цель, это верно. Что же мы с самого начала должны были официально признать, что готовы к изменение граний и утрате территорий? Это сильно ослабило бы наши позиции на международной арене и во всех дальнейших переговорах и решениях. В возможности и реальности этого я лично сильно сомневался с самого начала. 2. Если Вам с цифрами потерь Красной Армии во 2 МВ всё ясно, то я рад за Вас. Мне не хочется "кращої картинки для ЧА", мне хочется более-менее объективной картинки. При том разбросе цифр, который приводится разными исследователями, не вижу возможности таку увидеть. Когда разброс не на 10-20%, а в разы. И я "втрати ЧА відняв, німцям додав" только для того, чтобы показать, что соотношение потерь при желании легко можно сделать и получше, чем 1:1,3. Я не собирался доказывать, что это так и было. 3. То, что у нас уже большие потери, не сомневаюсь. Вопрос только в том, насколько большие. Узнаем ли мы реальную и хоть сколько-нибудь достоверную цифру потерь, не уверен.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 13 вер, 2024 10:51
tester7336 написав: Hotab написав: Ну і ближче до теми: факти (або ваші припущення) корупційних діянь місцевої влади при купівлі енерго установок ніяким чином не мають звʼязку зі стосунками між форумчанами.
мені була цікава ваша реакція на факт укладання сумнівної угоди з сумнівною фірмою (і саме на цей абзац я звернув вашу увагу) як переживача за бюджет України. саме тому я вас і трігернув в тому повідомленні. і я її повністю отримав. гарного дня.
переживач переживає тільки коли це стосується двох людей з цього форуму, з якими він особливо "товаришує". А пару млн вкрадених туди-сюда то не все так однозначно
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
|