Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Прохання розтлумачити п.4.1. "Важливо! Дії по оформленню картки «АТБ» в додатку SenseSuperApp потрібно виконати після сканування QR-коду. Після сканування завантажений по QR додаток перевстановлювати не можна до моменту закінчення процесу оформлення картки «АТБ». Оформити картку «АТБ» можна одному клієнту, на одному смартфоні, де перший раз був відсканований QR-код." Додаток вже давно встановлений, користуюсь пакетом, картки АТБ не маю. Тобто для участі в акції та отримання винагороди, додаток має бути перевстановлений по QR-коду?
Solar_simfi написав:Прохання розтлумачити п.4.1. "Важливо! Дії по оформленню картки «АТБ» в додатку SenseSuperApp потрібно виконати після сканування QR-коду. Після сканування завантажений по QR додаток перевстановлювати не можна до моменту закінчення процесу оформлення картки «АТБ». Оформити картку «АТБ» можна одному клієнту, на одному смартфоні, де перший раз був відсканований QR-код." Додаток вже давно встановлений, користуюсь пакетом, картки АТБ не маю. Тобто для участі в акції та отримання винагороди, додаток має бути перевстановлений по QR-коду?
Дякую вам за питання, уточню з приводу цього формулювання та повернусь до вас із відповіддю 😊
З повагою, Володимир 💎
upd: ця примітка стосується лише нових клієнтів, які реєструються в Sense SuperApp вперше. Для діючих клієнтів можна не звертати увагу на неї, ви скануєте QR-код, проходите оформлення в Sense SupeApp і готово, очікуєте на 100 бонусів 😊
tester7336 написав:кто нить знает че за хитрый МСС 7073 ? а то скупился седня и орехов не насыпали. начал искать в инете глянуть что за код - и найти не могу.
Вітаю! А можливо підкажете, що це за товар був? Бо перевірив по нашим МСС, немає такого у переліку( А так можливо б додали, перевірили що це за МСС такий.
tester7336 написав:кто нить знает че за хитрый МСС 7073 ? а то скупился седня и орехов не насыпали. начал искать в инете глянуть что за код - и найти не могу.
Вітаю! А можливо підкажете, що це за товар був? Бо перевірив по нашим МСС, немає такого у переліку( А так можливо б додали, перевірили що це за МСС такий.
Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
магазин электрики. щитові, автомати, кабелі, розетки та інше. так може мені насиплють горіхів як першовідкривачу МСС ?
tester7336 написав:магазин электрики. щитові, автомати, кабелі, розетки та інше. так може мені насиплють горіхів як першовідкривачу МСС ?
Скажу відверто, нічого не можу обіцяти, але щодо вашого прикладу завітаю до вас у приватні повідомлення. Щоб більше уточнити стосовно магазину, після чого обговорю щодо цього МСС з колегами. І там вже повернусь до вас 😉
Прошу відповісти кому з володарів карточки "Кешбек"Зроблено в Україні" від Сенсбанку вже вдалось накопичити кешбек і його видно в Дії? Я зробив кілька покупок, що мають бути зараховані для накопичення кешбеку, але в Дії пишуть 0 грн. Не розумію, чого так? Чи багато людей в ситуації аналогічній моїй? Дякую.
finfen написав:Прошу відповісти кому з володарів карточки "Кешбек"Зроблено в Україні" від Сенсбанку вже вдалось накопичити кешбек і його видно в Дії? Я зробив кілька покупок, що мають бути зараховані для накопичення кешбеку, але в Дії пишуть 0 грн. Не розумію, чого так? Чи багато людей в ситуації аналогічній моїй? Дякую.
Так вроде писали, что начисление проводится в следующем месяце. Ждём октября...
finfen написав:Прошу відповісти кому з володарів карточки "Кешбек"Зроблено в Україні" від Сенсбанку вже вдалось накопичити кешбек і його видно в Дії? Я зробив кілька покупок, що мають бути зараховані для накопичення кешбеку, але в Дії пишуть 0 грн. Не розумію, чого так? Чи багато людей в ситуації аналогічній моїй?
Зараховується кешбек на рахунок картки "Кешбек "Зроблено в Україні" — один раз в місяць після 20 числа наступного місяця. Тобто кешбек за товари, придбані у вересні, прийде на рахунок картки після 20 жовтня🙌🏻 Не хвилюйтесь🤗 Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
Тоді, будь ласка, поясніть мені що значить рядок "Накопичено 0 грн" і рядок "Виплачено 0 грн." в розділі "Національний кешбек" в Дії? Ось посилання https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 0%BD%D1%96 , де кажуть: "Нараховується кешбек щодня на наступний день, після покупки. Відслідковувати суму накопиченого кешбеку, а також транзакції за які він нарахований, ви можете в особистому кабінеті в Дії." І ще цікаво: в АТБ на сайті є товари з позначкою Кешбек, але вони вартують менше 20 грн. Але ж за умовами Нац.кешбеку треба, щоб товар коштував не менше 20 грн. для виплати кешбеку. Як це розуміти? Дякую.
Востаннє редагувалось finfen в Сер 18 вер, 2024 16:02, всього редагувалось 1 раз.