Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
tester7336 написав:але ви так і не відповіли що буде якщо розподіл витрат відбудеться раніше ніж розподіл поповнення. без отого вашого "краще почекати"
Покупка пройде за рахунок кредитного ліміту, але потім його відразу погасить це поповнення. Якщо день в день, то і %% нічого за цю операцію за день не нарахуються.
Вітаю. Звертаюсь до представника банку. Скажіть, будь ласка, я можу замовити карту “Кешбек “Зроблено в Україні” у пластику? Якщо так, то тарифи на неї не будуть відрізнятися від тарифів цифрової карти “Кешбек “Зроблено в Україні”? І ще одне питання: я можу оплачувати комунальні послуги, мобільний зв,язок цифровою картою “Кешбек “Зроблено в Україні” через застосунок SenseSuperAp? Дякую за відповіді.
finfen Добрий день. Поки що пластик для цієї картки зробити не можна, але пізніше можна буде його замовити. Тариф що для віртуальної, що для пластикової буде однаковий. Вона має цільове призначення, і тому користуватися нею ви можете тільки для визначених програмою цілей — для отримання кешбеку за покупки товарів українського виробництва та використання накопиченого кешбеку на покупки товарів, які визначені державою. Отримані кошти можна використати на наступні цілі : медичні послуги, спорт, кіно, ресторани, оплата комунальних послуг, транспорту, мобільного зв'язку. Також кешбек можна використати на підтримку ЗСУ. Згодом буде надана можливість придбати ОВДП.
Sense Bank Дякую. Про оплату через застосунок Ви промовчали... Мені стало цікаво про оплату через застосунок у зв,язку з тим, що в Тарифах на цю карту https://sensebank.ua/storage/files/Tafi ... kraine.pdf пункт 21.2 пишуть про неможливість скористатися, як я зрозумів, розділом Платежі в СенсСуперАп. Правда в п.21 написано "для кредитної карти". Але ж карта "Кешбек Зроблено в Україні" не кредитна, чи кредитна? Роз,ясніть, будь ласка, весь пункт 21 Тарифів.
Якщо вже оформив цифрову карту “Кешбек “Зроблено в Україні”, але в майбутньому хотів би пластикову, то пластикова буде як дублікат, чи це буде окрема карта?
finfen Картка не кредитна. Оплатити зв'язок можна буде в застосунку банку, оскільки МСС операції підходить під перелік доступних для цієї картки. Щодо картки, то по суті вона буде пластиковим варіантом вже наявної у вас віртуальної, тому так, це буде як її дублікат.
Доброго всім ранку🌞 Давненько мене тут не було, але я вже повернулась, сподіваюсь ви сумували😁 Якщо маєте питаннячка обов'язково пишіть, або ж просто розповідайте, як розпочався ваш день) В мене він почався з дощу☔ Ваша помічниця, Оля🧚♀️
Сьогодні вийшло оновлення нашого застосунку, і ми маємо для вас приємну новину - додали нового партнера по оплаті комунальних платежів😎 Тому комунальних підприємств для оплати стане ще більше 😮 Також відбувся редизайн "Збірки"🍂 І тепер є можливість частково знімати кошти з Збірки 🙌🏻 Тому оновлюйтесь)